De nem is értem, mit vártatok??? Négy évvel ezelőtt ugyanez volt...gratulálok perez, mehettek nyaralni, július 20-ától meg kereshetitek tovább az edzőt.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 14:04
De nem is értem, mit vártatok??? Négy évvel ezelőtt ugyanez volt...gratulálok perez, mehettek nyaralni, július 20-ától meg kereshetitek tovább az edzőt.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 4., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 13:51
nyugodj megDonát írta:Sőt a Real Madrid Castillának fogok drukkolni, és ha valami köcsög nagy csapat elviszi a sztárjainakt (pl a Real Madrid Jesét), akkor őket fogom köpködni, és minden pénzes játéktemetőnek elmondani! Meg akkor is őket köpködöm majd, ha miattuk nem juthatunk fel az első osztályba!
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 4., kedd 13:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 4., kedd 13:50
Ja,csak az a baj,hogy az a két év,amit még itt lenne,nekem sokkal többet érne,mint az a 100millio,ami csak 80sztm,amit kapnánk érte.De persze akkor nem lehetne vitatkozni,meg dobálni a milliokat,meg neveket röptetni oldalakon keresztül.Hogy aztán ingyen eligazolhasson olyan klubba, amelyik amúgy nem fizetné ki az árát. Hát mint Real Madrid drukker ennek nem tudok örülni, és bizony nem tetszik, hogy ebből a hármasból pont a Madrid fog pofára esni. Közben érveltek itt 63 milliós árral Cavanival, stb, Cristiano Ronadlo pedig 30 évesen 0 €-ba fog kerülni az új klubjának. Ezen kéne elgondolkodni. Ronaldonak is, hogy az ára nem két csomag szotyi volt. Szigorúan a klub érdekeit nézve, ha nem hosszabbít, el kell adni, Ronaldo érdekei másodrendőek, mégha ez igazságtalan is picit vele szemben.
Két véglet van. Vagy mi járunk szarul, nem kicsit (100 millió), vagy Ronaldot akármilyen eszközök segítségével eladjuk. Kettő közt kell keresni megoldást, de még ezen a nyáron, mivel téltől drasztikusan fog csökkeni az ára.
Ronaldonak kéne megértenie, hogy eligazolhat nyugodtan két év múlva, de nem ingyen. Írja alá az új szerződését opcióval, hogy bizonyos összegért cserébe távozhat, így mindenki jól jár. Ha erre nem hajlandó, akkor meg kell értenie, a klub gazdasági érdeke az, hogy eladják.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 13:50
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 4., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 4., kedd 13:46
Tényleg, ez lehetett volna a mai nap fénypontja, hogy meghosszabbítjuk vele a szerződést.Én meg itt álmodozok, hogy júni végére már nem lesz Khediránk
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 4., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 4., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 4., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 4., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 4., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 13:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 4., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. június 4., kedd 13:32
club de fútbol :-)ferni írta:hallgattam itt a sajtótájékoztatót, de sajnos semmi Carlo Ancelotti-t vagy valami hasonlót se sikerült kihallanom![]()
Real Madrid, socio, historica, camino, na kb ennyit ha egértettem...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 13:32
Hogy aztán ingyen eligazolhasson olyan klubba, amelyik amúgy nem fizetné ki az árát. Hát mint Real Madrid drukker ennek nem tudok örülni, és bizony nem tetszik, hogy ebből a hármasból pont a Madrid fog pofára esni. Közben érveltek itt 63 milliós árral Cavanival, stb, Cristiano Ronadlo pedig 30 évesen 0 €-ba fog kerülni az új klubjának. Ezen kéne elgondolkodni. Ronaldonak is, hogy az ára nem két csomag szotyi volt. Szigorúan a klub érdekeit nézve, ha nem hosszabbít, el kell adni, Ronaldo érdekei másodrendőek, mégha ez igazságtalan is picit vele szemben.morientes írta:Hanem az,hogy kötött egy szerződést,amit ki akar tölteni.
Semmi sem garantálja a kupákat ez elkövetkezendő két évre, még Ronaldo sem. Lásd az elmúlt szezont. És bizony még 30 évesen is sokat fog érni, lehet nem 100 milliót, de elég sokat ahhoz, hogy barmok legyünk ingyen elengedni.jó pár kupát hozva a Realnak menjen már oda levezetni, ahová szeretne. Nem lesz ő már akkor 100 milliót érő játékos.
Mi meg álmodozunk Bale-kről, Vidalokról, stb, mikor lehet az átigazolási budgetunk pont a felújítás miatt kb. 20 millió, abból pedig már 6,5 elment Carvajalra. Marad 13,5 Konogbiara. Az edző pedig Toril és Karanka lesz.hehe írta:sztem stadionfelújításról lesz szó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 4., kedd 13:31
én örülnék neki.Faust írta:Vagy Karankat előléptetik.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem