Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. szeptember 30., kedd 20:41

tucsoki írta:Puhl nekem eleinte szimpatikus volt, és nem kérdőjelezem meg az elismert szaktekintélyét, de nagyon sok részhajlást látni/hallani tőle. Nála sem utolsó a szimpátia.
Most online behoztam a sport1-et, fárasztó nap utan hatha kapok valami jo foci élményt, de gyerekek en ezer eve nem hallgattam meg ezeket a szakerteseket... Hat valami borzasztó de az meg, h valaki ezert fizet is nekik, h mondjak a nettó semmit.. Mindegy remelem a meccs legalabb jo lesz, bar nem tusom hany párizsi fog hiányozni.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 30., kedd 20:38

Puhl nekem eleinte (anno) szimpatikus volt, és nem kérdőjelezem meg az elismert szaktekintélyét, de nagyon sok részhajlást látni/hallani tőle. Nála sem utolsó a szimpátia.

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. szeptember 30., kedd 20:36

R.M.C.F írta:
Géci írta:Hazajöttem melóból, és edzés előtt bekapcsoltam a tv-t. Láttam, hogy kezdődik a fiesta, és azonnal tovább is léptem. Régen folyamatosan néztem és már-már gondolkoztam, hogy néha jól jönne egy szanax. Majd leszoktam a fiesztáról és megoldódott a probléma :lol: :lol:
Látom minden a régi...

Én nem nézem meg soha,csak hallomásból tudok róla,így vagy igaz vagy nem......de eltudom képzelni,hogy a sok divatbarcás mennyire torzít,odahúz.

Hegyit nem kommentálom,mert nem ért a focihoz,20 évvel elvan maradva,és csak a régmúltat puffogtatja,azt hiszi az még működne,vagy elérne bármit is.......ja,és szándékosan a real ellen gerjeszt.

Farkas Norbi egyszerű elvakult barcás,aki másként éli meg ugyanazt a meccset és szitut ha real vagy ha barca játssza. Meccsek közben "okosba,finoman" torzít infókkal, a realnál azt a szitut nem akkora elánnal éli meg,míg egy ellenfélnél szinte megőrül.

Puhl van még ott? Ő benne az a jó,hogy italosan jelenik meg,és beszólogat.....kurva jó bíró volt,nagy tisztelője vagyok a munkásságának,de szerintem ma már néha behibázik kicsit,vagy én nem tudom jól a szabálykönyvet,ami lehetséges.

Akkor ott szokott lenni az a két főgörény a gülüszemű(barcás) meg a ganxta zoli(riveres és bocás-ami nincsen valójában, atleticos,mert valahonnan régen divatból felszedte),ezek sima divatbohócok,akik próbálnak a magyar celebségben tudás és tehetség nélkül elvergődni,és megélni. A labdarúgásról mint sportról,fogalmuk sincsen.

Vincze Ottó is szokott lenni? Ő saját nevelés a barcánál. Utálja a realt,de vissza fogja magát.

Hajdú, korrekt,bár hagyja hogy mellette leszólják a madridot,és elmegy mellette,én biztos odakönyökölnék egyet,hogy a székről is lefordul valamelyik ha okoskodik.
Lehet,hogy rosszul látom és túlzás is,de ha az ottani szakértők szakértők lennének,akkor nem ott bohóckodnának.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 30., kedd 20:32

Géci írta:Hazajöttem melóból, és edzés előtt bekapcsoltam a tv-t. Láttam, hogy kezdődik a fiesta, és azonnal tovább is léptem. Régen folyamatosan néztem és már-már gondolkoztam, hogy néha jól jönne egy szanax. Majd leszoktam a fiesztáról és megoldódott a probléma :lol: :lol:
Látom minden a régi...

Én nem nézem meg soha,csak hallomásból tudok róla,így vagy igaz vagy nem......de eltudom képzelni,hogy a sok divatbarcás mennyire torzít,odahúz.

Hegyit nem kommentálom,mert nem ért a focihoz,20 évvel elvan maradva,és csak a régmúltat puffogtatja,azt hiszi az még működne,vagy elérne bármit is.......ja,és szándékosan a real ellen gerjeszt.

Farkas Norbi egyszerű elvakult barcás,aki másként éli meg ugyanazt a meccset és szitut ha real vagy ha barca játssza. Meccsek közben "okosba,finoman" torzít infókkal, a realnál azt a szitut nem akkora elánnal éli meg,míg egy ellenfélnél szinte megőrül.

Puhl van még ott? Ő benne az a jó,hogy italosan jelenik meg,és beszólogat.....kurva jó bíró volt,nagy tisztelője vagyok a munkásságának,de szerintem ma már néha behibázik kicsit,vagy én nem tudom jól a szabálykönyvet,ami lehetséges.

Akkor ott szokott lenni az a két főgörény a gülüszemű(barcás) meg a ganxta zoli(riveres és bocás-ami nincsen valójában, atleticos,mert valahonnan régen divatból felszedte),ezek sima divatbohócok,akik próbálnak a magyar celebségben tudás és tehetség nélkül elvergődni,és megélni. A labdarúgásról mint sportról,fogalmuk sincsen.

Vincze Ottó is szokott lenni? Ő saját nevelés a barcánál. Utálja a realt,de vissza fogja magát.

Hajdú, korrekt,bár hagyja hogy mellette leszólják a madridot,és elmegy mellette,én biztos odakönyökölnék egyet,hogy a székről is lefordul valamelyik ha okoskodik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 19:51

Hazajöttem melóból, és edzés előtt bekapcsoltam a tv-t. Láttam, hogy kezdődik a fiesta, és azonnal tovább is léptem. Régen folyamatosan néztem és már-már gondolkoztam, hogy néha jól jönne egy szanax. Majd leszoktam a fiesztáról és megoldódott a probléma :lol: :lol:
Látom minden a régi...

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 30., kedd 19:48

Mats--Alves-Masch-Matyi-Alba--Busi-Rakitic-Ini---Ney-Messi-Pedro

Piké végre a padon.hajrá.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 30., kedd 19:31

Géci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time :mrgreen:

Ez a bl meccseken már tendencia a barca ellenfeleinél. Általában a legjobbak kiesnek a meccsre.

:D :D
Banán írta:na eddig lehetett mondani, hogy csak mi találjuk ki a gólpassz > gól dolgot, de a mai napon a Fieszta című zseniális műsorban mindenki Ottója megemlítette, hogy Ronaldo mellett van egy játékos, aki legalább olyan eredményes, de Ő MÉG GÓLPASSZOKAT IS OSZTOGAT!!! térdre mindenki King Leo visszatért :fpalm:
Mert a barcás ugyanolyan ám mint a realos...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

janem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 30., kedd 18:15

tubatibi írta:
Realista24 írta: Hogy mi? :ozil:

A meccs meg háromesélyes valóban.
kettővel, hárommal vagy többel nyer a Barca.
A karizmájára és arra a szerepére gondoltam, hogy ő a vezér a csapatban.(Nálunk még van egy Ramos CR mellett.)
Nem, ott Ibra határoz meg mindent. Erről beszéltem, amikor sokan Silvát minden idők legjobb kh-i között emlegették. Semmivel se nagyobb vezér, mint mondjuk Motta a középpályán...

Amúgy egész szarul kezdett a PSG, szóval könnyen lehet, hogy megruházzák őket. Igazából egy jó bunker-kontra még azért bejöhet nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 30., kedd 17:46

na eddig lehetett mondani, hogy csak mi találjuk ki a gólpassz > gól dolgot, de a mai napon a Fieszta című zseniális műsorban mindenki Ottója megemlítette, hogy Ronaldo mellett van egy játékos, aki legalább olyan eredményes, de Ő MÉG GÓLPASSZOKAT IS OSZTOGAT!!! térdre mindenki King Leo visszatért :fpalm:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 30., kedd 17:13

Realista24 írta:
Thiago Silva kb olyan a párizsnak, mint nekünk CR...
Hogy mi? :ozil:

A karizmájára és arra a szerepére gondoltam, hogy ő a vezér a csapatban.(Nálunk még van egy Ramos CR mellett.)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 30., kedd 17:07

Hogy mi? :ozil:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 30., kedd 17:03

Ibra meg egy kibaszott veszélyes támadó....

Így fullra nem három esélyes a meccs. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 30., kedd 17:01

tényleg lesz 1-2 fontos hiányzójuk, de még így is simán három esélyes, én speciel egy döntetlennel elégedett is lennék, annak tükrében, hogy idegenben játszunk, és hogy az előző fordulóban is x-elt a psg az ajax ellen.

a középpályájuk tetszik egyébként, a cabaye-matuidi-verratti hármas elég komplex. :)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 30., kedd 14:48

tucsoki írta:Mi mást írhatnának az újságírók pár győztes meccs után, mint ezt...
Martino is több rekordot megdöntött a rajtjával, katalán lapok triplázásról hoztak le cikkeket, szal na, csak ezen mosolyogtam. Egyébként saját részünkről sem bírom az ilyet, de a sajtó már csak ilyen.
Jaaaa, így értem. Azt hittem GT-n röhögtél, azért nem értettem.. Hát ezekkel én se foglalkozok, annyi ökörséget írnak a sajtóban. Ezek a cikkek olyanok, mint amikor nálunk megjelent, hogy Kroost mi nem akartuk leigazolni, vagy amikor a Marca vagy az AS - már nem emlékszem melyik - valami megbuhert képet közöltek le egy gólunkról, hogy így lesnek látszódjon.. :lol:

De úgy tűnik erre van kereset, mert megélnek belőle.. :/

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 30., kedd 14:40

palesz77 írta:
tucsoki írta:Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.
Ezen miért nevettél? :hmmm: GT csak annyit írt, hogy az újságírók meg Xavi látnak hasonlóságot, ami igaz, de ők sem a játékban - általában -, hanem mentalitásban, és a csapatszintű védekezésben. Azt mindenki tudja, hogy ez a csapat meg sem közelíti a 08/09-est támadójátékban - és nagy eséllyel sosem fogja.
Mi mást írhatnának az újságírók pár győztes meccs után, mint ezt...
Martino is több rekordot megdöntött a rajtjával, katalán lapok triplázásról hoztak le cikkeket, szal na, csak ezen mosolyogtam. Egyébként saját részünkről sem bírom az ilyet, de a sajtó már csak ilyen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 30., kedd 14:03

Géci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time :mrgreen:
puhl is ott lesz ám, mint exkluzív bl-arc

egyébként sima barca win lesz, cavani meg lucas (régen bírtam, de megállt a növésben és a fejlődésben is :lol: ) elöl sokat nem fog zavarni, hátul luiz meg silva nélkül elveszett, mint pinyő a szépkiejtési versenyen
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 30., kedd 13:58

LE ha ismeri a fairplay fogalmát, akkor Pedrot kezdetni fogja, akkor ismét egyenlőek lesznek az esélyek.. :lol:

Amúgy ilyen körülmények mellett győzelmet várok, remélem a jobbik arcunkat mutatjuk - a PSG meg a rosszabbikat -, és behúzzuk. De hát ugye ez a Bl, azért az más tészta, lehet erre kegyetlenül felpörögnek a párizsiak, nem számítok sima meccsre - pontvesztést is el tudok képzelni, de azért győzelmet várok. :D
tucsoki írta:Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.
Ezen miért nevettél? :hmmm: GT csak annyit írt, hogy az újságírók meg Xavi látnak hasonlóságot, ami igaz, de ők sem a játékban - általában -, hanem mentalitásban, és a csapatszintű védekezésben. Azt mindenki tudja, hogy ez a csapat meg sem közelíti a 08/09-est támadójátékban - és nagy eséllyel sosem fogja.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 11:39

Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 29., hétfő 18:46

soadroli írta:
Géci írta:Matyit is megnézem holnap mit kezd majd Ibrával... :D
Ibra nem biztos, hogy játszik, hála az égnek :D
Hát elmentek ti a csába! :mrgreen: :D
Látom GT is a régi fényében tündököl! :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 29., hétfő 16:24

GT37 írta:- Egyre több helyen olvasok olyanokat, hogy mennyi hasonlóság van a Lucho-csapat és Pep 2008-2009-es gárdája, illetve maga Lucho és Pep között, maga Xavi is nyilatkozott valami olyasmit, hogy ugyanolyan érzései vannak most Luchóval és a csapattal kapcsolatban, mint 2008-ban. Ennek egyrészt örülök, mert csak jelent valamit, ha Xavi is így látja a dolgokat, másrészt nem vagyok biztos benne, hogy ez jó dolog, mert így a szurkolók - öntudatlanul is - irreális elvárásokat fognak támasztani a mostani csapattal szemben... Tudjuk jól, hogy az a négy év elmondhatatlanul különleges volt, és valószínűleg egy jó ideig nem lesz még egy ilyen sikeres periódusunk.
Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.

Vissza: