Most online behoztam a sport1-et, fárasztó nap utan hatha kapok valami jo foci élményt, de gyerekek en ezer eve nem hallgattam meg ezeket a szakerteseket... Hat valami borzasztó de az meg, h valaki ezert fizet is nekik, h mondjak a nettó semmit.. Mindegy remelem a meccs legalabb jo lesz, bar nem tusom hany párizsi fog hiányozni.tucsoki írta:Puhl nekem eleinte szimpatikus volt, és nem kérdőjelezem meg az elismert szaktekintélyét, de nagyon sok részhajlást látni/hallani tőle. Nála sem utolsó a szimpátia.
Real Madrid vs. Barcelona
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Puhl nekem eleinte (anno) szimpatikus volt, és nem kérdőjelezem meg az elismert szaktekintélyét, de nagyon sok részhajlást látni/hallani tőle. Nála sem utolsó a szimpátia.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Lehet,hogy rosszul látom és túlzás is,de ha az ottani szakértők szakértők lennének,akkor nem ott bohóckodnának.R.M.C.F írta:Géci írta:Hazajöttem melóból, és edzés előtt bekapcsoltam a tv-t. Láttam, hogy kezdődik a fiesta, és azonnal tovább is léptem. Régen folyamatosan néztem és már-már gondolkoztam, hogy néha jól jönne egy szanax. Majd leszoktam a fiesztáról és megoldódott a probléma![]()
![]()
Látom minden a régi...
Én nem nézem meg soha,csak hallomásból tudok róla,így vagy igaz vagy nem......de eltudom képzelni,hogy a sok divatbarcás mennyire torzít,odahúz.
Hegyit nem kommentálom,mert nem ért a focihoz,20 évvel elvan maradva,és csak a régmúltat puffogtatja,azt hiszi az még működne,vagy elérne bármit is.......ja,és szándékosan a real ellen gerjeszt.
Farkas Norbi egyszerű elvakult barcás,aki másként éli meg ugyanazt a meccset és szitut ha real vagy ha barca játssza. Meccsek közben "okosba,finoman" torzít infókkal, a realnál azt a szitut nem akkora elánnal éli meg,míg egy ellenfélnél szinte megőrül.
Puhl van még ott? Ő benne az a jó,hogy italosan jelenik meg,és beszólogat.....kurva jó bíró volt,nagy tisztelője vagyok a munkásságának,de szerintem ma már néha behibázik kicsit,vagy én nem tudom jól a szabálykönyvet,ami lehetséges.
Akkor ott szokott lenni az a két főgörény a gülüszemű(barcás) meg a ganxta zoli(riveres és bocás-ami nincsen valójában, atleticos,mert valahonnan régen divatból felszedte),ezek sima divatbohócok,akik próbálnak a magyar celebségben tudás és tehetség nélkül elvergődni,és megélni. A labdarúgásról mint sportról,fogalmuk sincsen.
Vincze Ottó is szokott lenni? Ő saját nevelés a barcánál. Utálja a realt,de vissza fogja magát.
Hajdú, korrekt,bár hagyja hogy mellette leszólják a madridot,és elmegy mellette,én biztos odakönyökölnék egyet,hogy a székről is lefordul valamelyik ha okoskodik.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Hazajöttem melóból, és edzés előtt bekapcsoltam a tv-t. Láttam, hogy kezdődik a fiesta, és azonnal tovább is léptem. Régen folyamatosan néztem és már-már gondolkoztam, hogy néha jól jönne egy szanax. Majd leszoktam a fiesztáról és megoldódott a probléma![]()
![]()
Látom minden a régi...
Én nem nézem meg soha,csak hallomásból tudok róla,így vagy igaz vagy nem......de eltudom képzelni,hogy a sok divatbarcás mennyire torzít,odahúz.
Hegyit nem kommentálom,mert nem ért a focihoz,20 évvel elvan maradva,és csak a régmúltat puffogtatja,azt hiszi az még működne,vagy elérne bármit is.......ja,és szándékosan a real ellen gerjeszt.
Farkas Norbi egyszerű elvakult barcás,aki másként éli meg ugyanazt a meccset és szitut ha real vagy ha barca játssza. Meccsek közben "okosba,finoman" torzít infókkal, a realnál azt a szitut nem akkora elánnal éli meg,míg egy ellenfélnél szinte megőrül.
Puhl van még ott? Ő benne az a jó,hogy italosan jelenik meg,és beszólogat.....kurva jó bíró volt,nagy tisztelője vagyok a munkásságának,de szerintem ma már néha behibázik kicsit,vagy én nem tudom jól a szabálykönyvet,ami lehetséges.
Akkor ott szokott lenni az a két főgörény a gülüszemű(barcás) meg a ganxta zoli(riveres és bocás-ami nincsen valójában, atleticos,mert valahonnan régen divatból felszedte),ezek sima divatbohócok,akik próbálnak a magyar celebségben tudás és tehetség nélkül elvergődni,és megélni. A labdarúgásról mint sportról,fogalmuk sincsen.
Vincze Ottó is szokott lenni? Ő saját nevelés a barcánál. Utálja a realt,de vissza fogja magát.
Hajdú, korrekt,bár hagyja hogy mellette leszólják a madridot,és elmegy mellette,én biztos odakönyökölnék egyet,hogy a székről is lefordul valamelyik ha okoskodik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hazajöttem melóból, és edzés előtt bekapcsoltam a tv-t. Láttam, hogy kezdődik a fiesta, és azonnal tovább is léptem. Régen folyamatosan néztem és már-már gondolkoztam, hogy néha jól jönne egy szanax. Majd leszoktam a fiesztáról és megoldódott a probléma
Látom minden a régi...
Látom minden a régi...
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mats--Alves-Masch-Matyi-Alba--Busi-Rakitic-Ini---Ney-Messi-Pedro
Piké végre a padon.hajrá.
Piké végre a padon.hajrá.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
Ez a bl meccseken már tendencia a barca ellenfeleinél. Általában a legjobbak kiesnek a meccsre.
Mert a barcás ugyanolyan ám mint a realos......Banán írta:na eddig lehetett mondani, hogy csak mi találjuk ki a gólpassz > gól dolgot, de a mai napon a Fieszta című zseniális műsorban mindenki Ottója megemlítette, hogy Ronaldo mellett van egy játékos, aki legalább olyan eredményes, de Ő MÉG GÓLPASSZOKAT IS OSZTOGAT!!! térdre mindenki King Leo visszatért
janem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nem, ott Ibra határoz meg mindent. Erről beszéltem, amikor sokan Silvát minden idők legjobb kh-i között emlegették. Semmivel se nagyobb vezér, mint mondjuk Motta a középpályán...tubatibi írta:A karizmájára és arra a szerepére gondoltam, hogy ő a vezér a csapatban.(Nálunk még van egy Ramos CR mellett.)Realista24 írta: Hogy mi?
A meccs meg háromesélyes valóban.
kettővel, hárommal vagy többel nyer a Barca.
Amúgy egész szarul kezdett a PSG, szóval könnyen lehet, hogy megruházzák őket. Igazából egy jó bunker-kontra még azért bejöhet nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
na eddig lehetett mondani, hogy csak mi találjuk ki a gólpassz > gól dolgot, de a mai napon a Fieszta című zseniális műsorban mindenki Ottója megemlítette, hogy Ronaldo mellett van egy játékos, aki legalább olyan eredményes, de Ő MÉG GÓLPASSZOKAT IS OSZTOGAT!!! térdre mindenki King Leo visszatért
A karizmájára és arra a szerepére gondoltam, hogy ő a vezér a csapatban.(Nálunk még van egy Ramos CR mellett.)Realista24 írta:Hogy mi?Thiago Silva kb olyan a párizsnak, mint nekünk CR...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy mi?Thiago Silva kb olyan a párizsnak, mint nekünk CR...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Thiago Silva kb olyan a párizsnak, mint nekünk CR...
Ibra meg egy kibaszott veszélyes támadó....
Így fullra nem három esélyes a meccs.
Ibra meg egy kibaszott veszélyes támadó....
Így fullra nem három esélyes a meccs.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg lesz 1-2 fontos hiányzójuk, de még így is simán három esélyes, én speciel egy döntetlennel elégedett is lennék, annak tükrében, hogy idegenben játszunk, és hogy az előző fordulóban is x-elt a psg az ajax ellen.
a középpályájuk tetszik egyébként, a cabaye-matuidi-verratti hármas elég komplex.
a középpályájuk tetszik egyébként, a cabaye-matuidi-verratti hármas elég komplex.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jaaaa, így értem. Azt hittem GT-n röhögtél, azért nem értettem.. Hát ezekkel én se foglalkozok, annyi ökörséget írnak a sajtóban. Ezek a cikkek olyanok, mint amikor nálunk megjelent, hogy Kroost mi nem akartuk leigazolni, vagy amikor a Marca vagy az AS - már nem emlékszem melyik - valami megbuhert képet közöltek le egy gólunkról, hogy így lesnek látszódjon..tucsoki írta:Mi mást írhatnának az újságírók pár győztes meccs után, mint ezt...
Martino is több rekordot megdöntött a rajtjával, katalán lapok triplázásról hoztak le cikkeket, szal na, csak ezen mosolyogtam. Egyébként saját részünkről sem bírom az ilyet, de a sajtó már csak ilyen.
De úgy tűnik erre van kereset, mert megélnek belőle..
Mi mást írhatnának az újságírók pár győztes meccs után, mint ezt...palesz77 írta:Ezen miért nevettél?tucsoki írta:Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.GT csak annyit írt, hogy az újságírók meg Xavi látnak hasonlóságot, ami igaz, de ők sem a játékban - általában -, hanem mentalitásban, és a csapatszintű védekezésben. Azt mindenki tudja, hogy ez a csapat meg sem közelíti a 08/09-est támadójátékban - és nagy eséllyel sosem fogja.
Martino is több rekordot megdöntött a rajtjával, katalán lapok triplázásról hoztak le cikkeket, szal na, csak ezen mosolyogtam. Egyébként saját részünkről sem bírom az ilyet, de a sajtó már csak ilyen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
puhl is ott lesz ám, mint exkluzív bl-arcGéci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
egyébként sima barca win lesz, cavani meg lucas (régen bírtam, de megállt a növésben és a fejlődésben is
Nem illik.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
LE ha ismeri a fairplay fogalmát, akkor Pedrot kezdetni fogja, akkor ismét egyenlőek lesznek az esélyek..Géci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
Amúgy ilyen körülmények mellett győzelmet várok, remélem a jobbik arcunkat mutatjuk - a PSG meg a rosszabbikat -, és behúzzuk. De hát ugye ez a Bl, azért az más tészta, lehet erre kegyetlenül felpörögnek a párizsiak, nem számítok sima meccsre - pontvesztést is el tudok képzelni, de azért győzelmet várok.
Ezen miért nevettél?tucsoki írta:Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.
-
Géci
Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
-
Géci
Hát elmentek ti a csába!soadroli írta:Ibra nem biztos, hogy játszik, hála az égnekGéci írta:Matyit is megnézem holnap mit kezd majd Ibrával...
Látom GT is a régi fényében tündököl!
Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.GT37 írta:- Egyre több helyen olvasok olyanokat, hogy mennyi hasonlóság van a Lucho-csapat és Pep 2008-2009-es gárdája, illetve maga Lucho és Pep között, maga Xavi is nyilatkozott valami olyasmit, hogy ugyanolyan érzései vannak most Luchóval és a csapattal kapcsolatban, mint 2008-ban. Ennek egyrészt örülök, mert csak jelent valamit, ha Xavi is így látja a dolgokat, másrészt nem vagyok biztos benne, hogy ez jó dolog, mert így a szurkolók - öntudatlanul is - irreális elvárásokat fognak támasztani a mostani csapattal szemben... Tudjuk jól, hogy az a négy év elmondhatatlanul különleges volt, és valószínűleg egy jó ideig nem lesz még egy ilyen sikeres periódusunk.