Biztos elfáradt az edzésenRealista24 írta:Jajj mekkora sablont nyomott Carlo

Vald be, hogy néha stikában fordítod a José nyilatkozatokat is, mert már unod az öreget!

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 19:55
Biztos elfáradt az edzésenRealista24 írta:Jajj mekkora sablont nyomott Carlo
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 30., kedd 19:29
Akkor nem lehetett 100% sablon....CASILLASRÓL NEM VOLT SZÓ!!!!!!!
Bár a véleményem nem igazán mérvadó, de a tapasztalatom az,hogy a médiában megjelentek kb 90%-a puszta kitaláció,vagy konteo,esetleg félinformációból továbbszőtt hülyeség.BLaZE írta:Ennyire unatkotnak az újságírók, hogy már Ramost is el akarják küldeni tőlünk? Parádés mikre nem képesek az olvasottság érdekében...![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 30., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 30., kedd 18:22
Semmit. Tiszteljük az ellenfelet, benyalt CR-nek csontig, Pepe lehet hogy játszani fog Ramos vagy Varane helyén, rotálást nem tervezett, mert az első két kör a BL csoportban nagyon fontos.Isco fontos tagja a csapatnak, sok meccs, blablabla.wZoLee7 írta:mármint?Realista24 írta:Jajj mekkora sablont nyomott Carlo
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 30., kedd 18:19
mármint?Realista24 írta:Jajj mekkora sablont nyomott Carlo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 30., kedd 18:17
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. szeptember 30., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 30., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 30., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 30., kedd 13:23
Az én értelmezésemben úgy jön le, hogy mindkettőjüket elismeri, de míg CR célirányosan, mint a gyorsvonat, támadja a kaput, addig Messi mezőnyjátékban alakít nagyot és a befejezés pedig már természetes egy szépen kijátszott összjáték után. Legalábbis én ezt így értelmeztem, az angol cikket nem olvastam, lehet azt is ismerve máshogy jönne le a dolog, de én a kis vidéki agyammal a fentebb írtakra gondolok.CS0ki írta:Hááát, és mit is jelent az a mondat?Ezt nagyon jól megfogalmazta az öreg, jár a pacsi
Nem kötekedés, de az angol marcás cikk alapján ez kicsit ferdítve lett....
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 30., kedd 13:08
Szánalmasan gyenge...holnap valószínűleg debütál a sárkányos mez
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. szeptember 30., kedd 12:36
mi a fasz, tsubasa ideigazolt?Tottinho írta:sárkányos mez
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 30., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 30., kedd 12:32
Fasza... nyilván most nem látom a meccsetTottinho írta:holnap valószínűleg debütál a sárkányos mez
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. szeptember 30., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 30., kedd 11:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 30., kedd 11:06
Hááát, és mit is jelent az a mondat?Ezt nagyon jól megfogalmazta az öreg, jár a pacsi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 30., kedd 10:51
Szerintem nagyon jó védő Thiago Silva, de semmi olyan eredményt, teljesítményt nem láttam tőle, amitől a legnagyobbak között lehet majd emlegetni. Még Varane-ra is többször kaptuk fel a fejünket. Persze ez lehet, azért is, mert gyenge a francia liga vagy a zárt védekezésű olasz fociban annyira nem ez tűnik ki. Pl. szerintem Vidic fénykorában sokkal jobb volt.hehe írta:ez igaz a focisták 98%-ára.DavieS írta: hagyd a 'ba. juniusig mindenkit oda-vicca copattak papíron(![]()
![]()
) aztán az otthoni teljesítmény után már csak "top5"...
![]()
![]()
![]()
majd elmúlik idővel.![]()
akkor mind nímand egytől egyig.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 30., kedd 10:12
Ezt nagyon jól megfogalmazta az öreg, jár a pacsi“Ronaldo 20 lépést tesz előre, hogy közelebb kerüljön a gólhoz, míg Messi 20 lépést test hátra, hogy jobban muzsikáljon mint egy zenész” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 29., hétfő 12:53
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem