Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Azt én sem értem mi a funkciója a kártyának, de ha jól értelmezem egy adatlapot kell mindössze kitölteni hozzá, aki szeret meccsre járni, azt ez nem tántorítja el, aki meg eddig sem járt, annak most lett egy indoka.
Félreértés ne essék, szerintem is káros az MLSZ tevékenysége, csak nehezítik a szurkolók, klubok helyzetét sajnos, de amit most a szurkolói csoportok csinálnak, az senkinek sem jó. Lehet rengeteg felületen tiltakozni, a stadionban is ki lehet nyilvánítani a véleményüket, de azzal hogy távol maradnak a meccsektől, teljesen meg fogják ölni a focit.
Félreértés ne essék, szerintem is káros az MLSZ tevékenysége, csak nehezítik a szurkolók, klubok helyzetét sajnos, de amit most a szurkolói csoportok csinálnak, az senkinek sem jó. Lehet rengeteg felületen tiltakozni, a stadionban is ki lehet nyilvánítani a véleményüket, de azzal hogy távol maradnak a meccsektől, teljesen meg fogják ölni a focit.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én addig nem fogok kimenni mennyei mérkőzésre,amíg ez a szarság van vagy lesz. Nem váltok ki semmilyen kártyát,menjenek a csába ezzel a hülyeséggel.
Idióta barmok ezek,alig vannak szurkolók akik kijárnak a meccsre,és egyre bonyolultabbá,nehezebbé teszik a kijutást a meccsekre. Külföldön bezzeg megtudják oldani egyszerűbben.
SzarháziMLSZ.

SzarháziMLSZ.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mar nalunk is van Zegen
Bar meg nem valtottam ki... Mert altalaban okosban megyek be

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Per pillanat talán csak a Fradinál van szerepe, viszont az MLSZ azt akarja, hogy mindegyik klubnál legyen. Így, aki ki akar menni egy mennyei meccsre, annak rendelkeznie kell majd egy szurkolói kártyával. És elvileg 1 elég, bármilyen mennyeis találkozóra.istimester írta:Mindenütt kell ez a kártya szarság?danianevem írta:A Fradinál ki kellett tölteni egy adatlapot a helyszínen, ezt
Arról is szó volt, hogy szeptembertől már kötelező mindenhol, hát szerintem 10-ből 9 helyen még el sem kezdték a kiváltását, de talán még a gyártását sem.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mindenütt kell ez a kártya szarság?danianevem írta:A Fradinál ki kellett tölteni egy adatlapot a helyszínen, ezt
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
utoljára ilyet a mennyeiben szintén fradi játékostól láttam, jenner.'shutterisland írta:ilyet is ritkán látni itthon.
bár dilaveré látványosabb
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ráadásul védő, de azért meglepett volna ha egy magyar játékostól látjuk ezt.'shutterisland írta:ilyet is ritkán látni itthon.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
danke. amúgy fradi meccsről lehet majd szó ha úgy alakul, valaki meghívhat majd nyugodtan egy sörre innen...danianevem írta: Aztán pár perc alatt leveszik a vénalenyomatot mindkét kezedről, és vagy a regisztráció vagy pedig a szkenneres téma 1000-1500 forint volt. Utóbbiban már nem vagyok biztos.

Nem illik.
- danianevem
A Fradinál ki kellett tölteni egy adatlapot a helyszínen, eztziro4vr írta:srácok, lehet megtisztelném jelenlétemmel az egyik fővárosi csapat egyik meccsét..szóval mi ez a szurkolói kártya és mit kell csinálnom érte. köszi
Aztán pár perc alatt leveszik a vénalenyomatot mindkét kezedről, és vagy a regisztráció vagy pedig a szkenneres téma 1000-1500 forint volt. Utóbbiban már nem vagyok biztos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
srácok, lehet megtisztelném jelenlétemmel az egyik fővárosi csapat egyik meccsét..
szóval mi ez a szurkolói kártya és mit kell csinálnom érte. köszi

Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Gollovessel van a problema. Akkor hol lennenek elobbre Benzemaval?Remy írta:
Az akarással nem volt baj, csak a 90 helyzetből 1-et legalább be kéne vágni.
Doll: "Hogy szükségünk van-e új csatárra? Megvoltak ma is a játékosaink a győzelem megszerzéséhez, bízunk a támadóinkban, de már tárgyalunk a Real Madriddal, hogy kit lehetne onnan elhozni...”
Benzema?

En se ertem amugy azt ami a Fradinal megy,kicsit tobbet vartam,a Debrecen is szetesik,a Vidi meg siman bajnok lesz.
Siofok-ZTE-t nezte meg valaki itt rajtam kivul?

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- danianevem
A jelenlegi keret teljesen alkalmatlan a vezetőség által elvárt célokhoz. Havojic, Ugrai, Busai, Nagy Dani, Cukic (stb.) mind teljesen rendben lenne egy középmezőnybeli csapathoz, de nem a nemzetközi porondra vágyó Fradiba...Remy írta:Mi kell a Fradinak baszki?
Főleg nem annak kezdőjébe. Remélhetőleg nem Doll látja majd ennek kárát, szerintem kifejezetten jó munkát végez, a saját stílusa nem feltétlenül passzol a klubtól elvárthoz, azonban nagyságrendekkel szervezettebb a csapat, mint Moniz idejében...
A meccs egyetlen pozitívuma Lamah volt, nagyjából 60 percig tudta kamatoztatni a tudását, a hajrára már belassult. Viszont a labdás és labda nélküli játékáról lerí, hogy egy igazi futballközegben nevelkedett, őszintén fogalmam sincs mit keres egy ilyen kaliberű spíler Magyarországon, de egyáltalán nem bánom. Továbbá a nagy Leonardóval (akit szintén érdemes volt megnézni) szemben nem primadonnáskodik, hanem a játékra koncentrál.
Az sem lenne nagy gond, ha végre rendeződne a B-Közép vs. Kubatov téma, kezd unalmas lenni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az akarással nem volt baj, csak a 90 helyzetből 1-et legalább be kéne vágni.torjack írta:Remy írta:Mi kell a Fradinak baszki?
Pár emberke, aki akar és tud is focizni.
Doll: "Hogy szükségünk van-e új csatárra? Megvoltak ma is a játékosaink a győzelem megszerzéséhez, bízunk a támadóinkban, de már tárgyalunk a Real Madriddal, hogy kit lehetne onnan elhozni...”
Benzema?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remy írta:Mi kell a Fradinak baszki?
Pár emberke, aki akar és tud is focizni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mi kell a Fradinak baszki?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha jól látom 100k lenne fejenként. Azaz Bazsi 1 nappal később tudna tankolni a LambóbaRemy írta:Én még fizettetnék egy étkezést is, mert így kb. csak a válogatottban kapott prémiumokat áldozzák be. Kicsit nyúljanak a saját zsebükbe is, ha már 9 hónapja égetnek minket.Kerlon írta:
Ha már focival nem tudnak szolgálni...

Na mindegy. Mindenesetre ez most azért dicséretes, még akkor is, ha nem nagyon nyúlnak a zsebükbe. Legalább ennyi, ha már focizni nem tudnak.

Igen, ezért mondom, hogy nem fogja még az nb1-ben játszókat se megütni ez a költség, mert a legtöbben ennek a 100 ezer forintnak a többszörösét keresik. Több tízszeresét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K