ejj a szőke csaj egy komoly 10/11-es nálam

a rész meg hozta a szokásos évadelső része stílust, bevágnak pár új karaktert, meg új sztorit, összevissza a múltról meg a jelenről, aztán majd lesz belőle valami

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. október 1., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 1., szerda 16:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghalt szerencsérepalesz77 írta:Srácok, most nézem a Walking Dead 4. évadát - jó hamar - a 8. részt fejeztem be az előbb, és olyan kérdésem lenne, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Governor/Kormányzó/Brian ugye nem fog már visszatérni? Meghalt ugye?? Most akarom folytatni, de ha megint felbukkan esküszöm kaszálom megint, annyira idegesít már az a pasi. Elméletileg fejbelőtte a szeretője, átszúrták egy karddal is, de én ebből a sorozatból már mindent kinézek.. Valaki légyszi világosítson fel!Köszi szépen előre is.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 1., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 1., szerda 14:51
Nálam az majd a Constantine lesz , Matt Ryan már Edward Kenwayként is rohadt badass volt .nyilván nem a gotham lesz az év újonca
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 1., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 14:38
Az az? Jesszum és tényleg....ziro4vr írta:mondjuk will smith csajától nem vártam mástRealista24 írta:Egy nagy darab klisé az egész. Pingvin is, hú mekkora karakter![]()
![]()
A színészi alakítások meg semmivel nem jobbak, mint az a nyilas csávó esetében. A sok irritáló van, de a néger nő visz mindent eddig
Ugye, hogy ugyeA House of Cards-ot már a megjelenése óta halogatom, én birka... Remek volt az első rész.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 14:36
mondjuk will smith csajától nem vártam mástRealista24 írta:Egy nagy darab klisé az egész. Pingvin is, hú mekkora karakter![]()
![]()
A színészi alakítások meg semmivel nem jobbak, mint az a nyilas csávó esetében. A sok irritáló van, de a néger nő visz mindent eddig
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 1., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 1., szerda 14:25
én a pettinggel tudnám összehasonlítaniziro4vr írta:fájó ezt kimondani, de egyetértekRealista24 írta:Gotham,
továbbra sem sokkal jobb, mint egy Arrow.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 14:12
fájó ezt kimondani, de egyetértekRealista24 írta:Gotham,
továbbra sem sokkal jobb, mint egy Arrow.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 0:29
Imádom. Tényleg alig bírom kivárni a jövő hetet. Annyira elkapott a hangulata meg a karakterek és egyre jobban indul be. A következő rész előzetese is elég szép volt. Amúgy a 2. részbe csak azt nem értettem, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a rész végén ugye Selina mondja, hogy tudja ki ölte meg Bruce szüleit, mert hogy látta. De ez nem igaz. Nem tudhatja hisz maszk volt rajta. Látott valakit, de nem tudja ki van a maszk alatt. Oké hogy azzal a mondattal így nagyobbat durrant na mind1Ez tényleg király volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Camren Bicondova jól hozza Selinát. Pingvin meg ááááá, űberkirály!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 1., szerda 0:14
Ez tényleg király volt.mathers írta:Gotham 2. rész. Továbbra is zseniális. Nekem ez a rész is nagyon tetszett. Szerintem jobb volt mint az előző. Szépen lassan beindulnak a dolgok.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A macskanő atom. Pingvin után a másik kedvenc karakterem lett nagyon jól hozza a szerepét. A 4. részt pedig már alig várom a címe: Arkham. :Đ
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 30., kedd 8:28
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 29., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. szeptember 29., hétfő 17:51
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 29., hétfő 14:19
S01 végetucsoki írta:Extant
Tudományos összeesküvős scifi, nekem bejön ez a világ, de érezhetően elég kommersz cucc. Az évadzáró nagyon mérvadó lesz annak tekintetében, hogy maradok e a második évadra...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 29., hétfő 6:42
üdv a klubban, Faust büszke lesz Radnmate írta:Nekem ez a House of Cards hogyan maradt ki eddig? Pilotnál már elcsöppentem majdnem.
Mondjuk be kell vallanom, utána kellett olvasnom és csak úgy jött meg a kedvem. Meg hát R24 ha már dicsérte, akkor tuti nem vontatott, unalmas darab
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem