Látom minden a régi...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 30., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 30., kedd 19:31
Géci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
Mert a barcás ugyanolyan ám mint a realos......Banán írta:na eddig lehetett mondani, hogy csak mi találjuk ki a gólpassz > gól dolgot, de a mai napon a Fieszta című zseniális műsorban mindenki Ottója megemlítette, hogy Ronaldo mellett van egy játékos, aki legalább olyan eredményes, de Ő MÉG GÓLPASSZOKAT IS OSZTOGAT!!! térdre mindenki King Leo visszatért
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 30., kedd 18:15
Nem, ott Ibra határoz meg mindent. Erről beszéltem, amikor sokan Silvát minden idők legjobb kh-i között emlegették. Semmivel se nagyobb vezér, mint mondjuk Motta a középpályán...tubatibi írta:A karizmájára és arra a szerepére gondoltam, hogy ő a vezér a csapatban.(Nálunk még van egy Ramos CR mellett.)Realista24 írta: Hogy mi?
A meccs meg háromesélyes valóban.
kettővel, hárommal vagy többel nyer a Barca.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 30., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 30., kedd 17:13
A karizmájára és arra a szerepére gondoltam, hogy ő a vezér a csapatban.(Nálunk még van egy Ramos CR mellett.)Realista24 írta:Hogy mi?Thiago Silva kb olyan a párizsnak, mint nekünk CR...
A meccs meg háromesélyes valóban.
kettővel, hárommal vagy többel nyer a Barca.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 30., kedd 17:07
Hogy mi?Thiago Silva kb olyan a párizsnak, mint nekünk CR...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 30., kedd 17:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 30., kedd 17:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 30., kedd 14:48
Jaaaa, így értem. Azt hittem GT-n röhögtél, azért nem értettem.. Hát ezekkel én se foglalkozok, annyi ökörséget írnak a sajtóban. Ezek a cikkek olyanok, mint amikor nálunk megjelent, hogy Kroost mi nem akartuk leigazolni, vagy amikor a Marca vagy az AS - már nem emlékszem melyik - valami megbuhert képet közöltek le egy gólunkról, hogy így lesnek látszódjon..tucsoki írta:Mi mást írhatnának az újságírók pár győztes meccs után, mint ezt...
Martino is több rekordot megdöntött a rajtjával, katalán lapok triplázásról hoztak le cikkeket, szal na, csak ezen mosolyogtam. Egyébként saját részünkről sem bírom az ilyet, de a sajtó már csak ilyen.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 30., kedd 14:40
Mi mást írhatnának az újságírók pár győztes meccs után, mint ezt...palesz77 írta:Ezen miért nevettél?tucsoki írta:Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.GT csak annyit írt, hogy az újságírók meg Xavi látnak hasonlóságot, ami igaz, de ők sem a játékban - általában -, hanem mentalitásban, és a csapatszintű védekezésben. Azt mindenki tudja, hogy ez a csapat meg sem közelíti a 08/09-est támadójátékban - és nagy eséllyel sosem fogja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 30., kedd 14:03
puhl is ott lesz ám, mint exkluzív bl-arcGéci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 30., kedd 13:58
LE ha ismeri a fairplay fogalmát, akkor Pedrot kezdetni fogja, akkor ismét egyenlőek lesznek az esélyek..Géci írta:Most olvasom, hogy se Lavezzi, se Silva, se Ibra... Közben már az ùj edzőt is keresik a párizsiaknál állítólag. Szóval nem valami rózsás a helyzet. Ehez társul majd este egy Hegyi Iván ùr, és kezdődhet a fapping time
Ezen miért nevettél?tucsoki írta:Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 29., hétfő 18:46
Hát elmentek ti a csába!soadroli írta:Ibra nem biztos, hogy játszik, hála az égnekGéci írta:Matyit is megnézem holnap mit kezd majd Ibrával...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 29., hétfő 16:24
Bocs, de ennél a résznél kitört belőlem a nevetés.GT37 írta:- Egyre több helyen olvasok olyanokat, hogy mennyi hasonlóság van a Lucho-csapat és Pep 2008-2009-es gárdája, illetve maga Lucho és Pep között, maga Xavi is nyilatkozott valami olyasmit, hogy ugyanolyan érzései vannak most Luchóval és a csapattal kapcsolatban, mint 2008-ban. Ennek egyrészt örülök, mert csak jelent valamit, ha Xavi is így látja a dolgokat, másrészt nem vagyok biztos benne, hogy ez jó dolog, mert így a szurkolók - öntudatlanul is - irreális elvárásokat fognak támasztani a mostani csapattal szemben... Tudjuk jól, hogy az a négy év elmondhatatlanul különleges volt, és valószínűleg egy jó ideig nem lesz még egy ilyen sikeres periódusunk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 29., hétfő 16:10
Pedig nem elképzelhetetlen, hogy ez lesz, már csak azért sem, mert Zlatan játéka kérdéses, Lavezzi pedig biztosan nem fog pályára lépni. Bár azért még így is lesz ott egy Lucas Moura meg egy Cavani, akik (bármennyire is túlértékeltek, leginkább Edinson) valamivel komolyabb feladatok elé fogják állítani szerintem a védelmünket, mint az eddigi ellenfelek támadósorai.Toti írta:azért, ha hnap is megússza a barca kapott gól nélkül párizsban, akkor nemtudom mit csinálok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 29., hétfő 16:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 29., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. szeptember 29., hétfő 15:23
Ibra nem biztos, hogy játszik, hála az égnekGéci írta:Matyit is megnézem holnap mit kezd majd Ibrával...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem