Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 1., szerda 16:21

palesz77 írta:Srácok, most nézem a Walking Dead 4. évadát - jó hamar - a 8. részt fejeztem be az előbb, és olyan kérdésem lenne, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Governor/Kormányzó/Brian ugye nem fog már visszatérni? Meghalt ugye?? Most akarom folytatni, de ha megint felbukkan esküszöm kaszálom megint, annyira idegesít már az a pasi. Elméletileg fejbelőtte a szeretője, átszúrták egy karddal is, de én ebből a sorozatból már mindent kinézek.. Valaki légyszi világosítson fel! :D Köszi szépen előre is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghalt szerencsére :) bár imdb azt írja, hogy a 9. részben is benne van, arra már nem emlékszem.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 1., szerda 15:48

Srácok, most nézem a Walking Dead 4. évadát - jó hamar - a 8. részt fejeztem be az előbb, és olyan kérdésem lenne, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Governor/Kormányzó/Brian ugye nem fog már visszatérni? Meghalt ugye?? Most akarom folytatni, de ha megint felbukkan esküszöm kaszálom megint, annyira idegesít már az a pasi. Elméletileg fejbelőtte a szeretője, átszúrták egy karddal is, de én ebből a sorozatból már mindent kinézek.. Valaki légyszi világosítson fel! :D Köszi szépen előre is.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 1., szerda 14:51

nyilván nem a gotham lesz az év újonca
Nálam az majd a Constantine lesz , Matt Ryan már Edward Kenwayként is rohadt badass volt . :D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 1., szerda 14:45

nyilván nem a gotham lesz az év újonca.

inkább a how to get away with murdert próbáljátok be, az első rész zsír volt. :D

vagy holnap után kezdődik a gracepoint, ha valaki nézte a broadchurchöt, akkor azért, ha nem, akkor azért nézze. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 14:38

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Egy nagy darab klisé az egész. Pingvin is, hú mekkora karakter :lol: :lol:
A színészi alakítások meg semmivel nem jobbak, mint az a nyilas csávó esetében. A sok irritáló van, de a néger nő visz mindent eddig :x
mondjuk will smith csajától nem vártam mást :lol:
Az az? Jesszum és tényleg.... :lol:
A House of Cards-ot már a megjelenése óta halogatom, én birka... Remek volt az első rész.
Ugye, hogy ugye :agree:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 14:36

Realista24 írta:Egy nagy darab klisé az egész. Pingvin is, hú mekkora karakter :lol: :lol:
A színészi alakítások meg semmivel nem jobbak, mint az a nyilas csávó esetében. A sok irritáló van, de a néger nő visz mindent eddig :x
mondjuk will smith csajától nem vártam mást :lol:
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 1., szerda 14:36

A House of Cards-ot már a megjelenése óta halogatom, én birka... Remek volt az első rész.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 14:35

Egy nagy darab klisé az egész. Pingvin is, hú mekkora karakter :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 14:31

nekem az a bajom vele, hogy túl jópofáskodó, csapongó, ha úgy tetszik harsány. mondjuk a készítőt ismerve ez nem fog változni, de azért reménykedtem, hogy valami noirosabb, krimisebb valami lesz, aztán lehet később beindul majd

de pusztán annyival engem nem fognak meggyőzni, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a leendő riddler belevigyorog a kamerába 2 perceket meg a csajt macskának hívják tizenötször húúú micsoda utalások.. :lol:
Nem illik.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 1., szerda 14:25

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Gotham,
továbbra sem sokkal jobb, mint egy Arrow.
fájó ezt kimondani, de egyetértek :mrgreen:
én a pettinggel tudnám összehasonlítani :D
nem rossz, nem rossz, de nem ez a lényeg :D

(tudom h ez origins, nem lesz batman, meg full-on joker, riddler, meg egyebek, de hát ha egyszer az az igazi...)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 14:12

Realista24 írta:Gotham,
fájó ezt kimondani, de egyetértek :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 1., szerda 14:10

Gotham,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 1., szerda 0:29

Ez tényleg király volt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Camren Bicondova jól hozza Selinát. Pingvin meg ááááá, űberkirály!
Imádom. Tényleg alig bírom kivárni a jövő hetet. Annyira elkapott a hangulata meg a karakterek és egyre jobban indul be. A következő rész előzetese is elég szép volt. Amúgy a 2. részbe csak azt nem értettem, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a rész végén ugye Selina mondja, hogy tudja ki ölte meg Bruce szüleit, mert hogy látta. De ez nem igaz. Nem tudhatja hisz maszk volt rajta. Látott valakit, de nem tudja ki van a maszk alatt. Oké hogy azzal a mondattal így nagyobbat durrant na mind1 :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 1., szerda 0:14

mathers írta:Gotham 2. rész. Továbbra is zseniális. Nekem ez a rész is nagyon tetszett. Szerintem jobb volt mint az előző. Szépen lassan beindulnak a dolgok. :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A macskanő atom. Pingvin után a másik kedvenc karakterem lett nagyon jól hozza a szerepét. A 4. részt pedig már alig várom a címe: Arkham. :Đ
Ez tényleg király volt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Camren Bicondova jól hozza Selinát. Pingvin meg ááááá, űberkirály!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 30., kedd 8:28

Gotham 2. rész. Továbbra is zseniális. Nekem ez a rész is nagyon tetszett. Szerintem jobb volt mint az előző. Szépen lassan beindulnak a dolgok. :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A macskanő atom. Pingvin után a másik kedvenc karakterem lett nagyon jól hozza a szerepét. A 4. részt pedig már alig várom a címe: Arkham. :Đ

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 29., hétfő 19:41

Ez a Family Guy - Simpson család crossover ez valami zseniális volt. :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén mikor Homér kinyitja a vitrint és tele van Emmy díjakkal, elkezdi dobálni Peterhez, mire ő felkiált: "Hey, that's unfair, I ain't got none of those!" :lol: :lol: :lol:
De az egész, zseniális volt, kellett egy ilyen nagyon. :salute: :mrgreen:

A South Parktól viszont többet vártam, elég átlagos rész volt, remélem a következők jobbak lesznek. :)

A Big bang theory meg szerintem jó volt, én jobban szeretem a mostani részeket, mint az első évadokat, sokkal emberibbek lettek a karakterek.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. szeptember 29., hétfő 17:51

Eddig még csak 6 részt láttam az Extantből de eddig tetszik , a kis kölök az pedig durván nyomja , lealázza a többi színészt . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 29., hétfő 14:19

tucsoki írta:Extant

Tudományos összeesküvős scifi, nekem bejön ez a világ, de érezhetően elég kommersz cucc. Az évadzáró nagyon mérvadó lesz annak tekintetében, hogy maradok e a második évadra...
S01 vége

Hát nem igazán, teljesen érdektelenné tették részemről a folytatást, már ha lesz egyáltalán. A karakterek gyengék, mellékszálak kihasználása 1-es, plusz rengeteg logikátlan dolog, sorolhatnám.... Alapjában véve nem lett volna ez rossz mert néha húzott jókat, tetszetősen indult, és bár levágós hogy B kategóriás sorozat, de a végjátéktól valahogy többet vártam.
A finálé felénél kezdtem elhinni hogy ez még akár jó is lehet, de nem sokáig tudták fent tartani az izgalmat. Nem írok semmit az utolsó pár percre, de még egy hátsó farzsebből előhúzott cliffhanger is jobban tetszett volna ennél a fantáziátlan, sablonozott semminél.

Ui: A high-tech cuccok tetszettek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 29., hétfő 6:42

nmate írta:Nekem ez a House of Cards hogyan maradt ki eddig? Pilotnál már elcsöppentem majdnem.

Mondjuk be kell vallanom, utána kellett olvasnom és csak úgy jött meg a kedvem. Meg hát R24 ha már dicsérte, akkor tuti nem vontatott, unalmas darab :lol:
üdv a klubban, Faust büszke lesz Rad :D
Rendesen hianyzik... :(
Megnéztem a SoA-t, eleg semmitmondó resz volt, átvezető feeling. Ideje lesz odoatenni a dolgokat mert kezd rossz irányba menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. szeptember 29., hétfő 1:29

lordgabi írta:Közben nézegettem a Flash új trailerjét, és eszembe jutott, hogy egy jó ideje már kint van a pilot, de sajna amikor még nagyon friss volt senki nem vállalta a feliratozást, mivel nem jött ki hozzá angol verzió. Kíváncsiságból beírtam a keresőbe, és kidobott egy Szigony féle verziót. Annak idején elég sok hozzám hasonlónak kimaradt, gondoltam bedobom ide, hátha nem vagyok egyedül... :smile:
Bepótolva.
Nagyon elveszett voltam ezelőtt a képregények világában, korábban nem is hallottam A zöld íjászról sem, nem, hogy Flash...de ahogyan az Arrow is beszippantott, ugyanúgy ez is. Érződött rajta picit, hogy nem egy hivatalos verzióról van szó, voltak benne kapkodások, de legalább jobban megismertem a dolgokat, és főleg a sztorit. Nagyon város, jó kis ősz lesz: Arrow, Flash, Gotham, American Horror Story... B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: