Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 29., hétfő 6:42

nmate írta:Nekem ez a House of Cards hogyan maradt ki eddig? Pilotnál már elcsöppentem majdnem.

Mondjuk be kell vallanom, utána kellett olvasnom és csak úgy jött meg a kedvem. Meg hát R24 ha már dicsérte, akkor tuti nem vontatott, unalmas darab :lol:
üdv a klubban, Faust büszke lesz Rad :D
Rendesen hianyzik... :(
Megnéztem a SoA-t, eleg semmitmondó resz volt, átvezető feeling. Ideje lesz odoatenni a dolgokat mert kezd rossz irányba menni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. szeptember 29., hétfő 1:29

lordgabi írta:Közben nézegettem a Flash új trailerjét, és eszembe jutott, hogy egy jó ideje már kint van a pilot, de sajna amikor még nagyon friss volt senki nem vállalta a feliratozást, mivel nem jött ki hozzá angol verzió. Kíváncsiságból beírtam a keresőbe, és kidobott egy Szigony féle verziót. Annak idején elég sok hozzám hasonlónak kimaradt, gondoltam bedobom ide, hátha nem vagyok egyedül... :smile:
Bepótolva.
Nagyon elveszett voltam ezelőtt a képregények világában, korábban nem is hallottam A zöld íjászról sem, nem, hogy Flash...de ahogyan az Arrow is beszippantott, ugyanúgy ez is. Érződött rajta picit, hogy nem egy hivatalos verzióról van szó, voltak benne kapkodások, de legalább jobban megismertem a dolgokat, és főleg a sztorit. Nagyon város, jó kis ősz lesz: Arrow, Flash, Gotham, American Horror Story... B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 28., vasárnap 23:03

mathers írta:Person Of Interestről még mindig vegyes érzelmeim vannak. A heti esetek számomra nem igazán jönnek be, mert ha több részt megnézek egymás után unalmas és monoton lesz valamiért. Ezt a sorozatot nem lehet darálni. Viszont azt el kell ismernem, hogy heti egy részbe zseniális tényleg. Írták páran, hogy a 7. résztől beindul. Nos ott tényleg megváltozott valami. De sajnos még mindig heti esetek vannak előtérben nagyon minimális átíveléssel. Bár most Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 11. rész jó lett, amikor a végén meglövik az öltönyöst a rendőr csaj Carter elengedi. Remélem így fog tovább fejlődni a sorozat. Én személy szerint örülnék ha hagynák ezeket a heti eseteket és valami komolyabbal állnának elő, mert így nincs meg az az érzés, hogy most azonnal látni akarom a következő részt, mert az is csak egy újabb nyomozósdi lesz. Úgy hogy most már Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapják elő a maffia főnökös szálat és kezdjenek vele valamit, mert nem azt akarom évadzárónak, hogy majd akkor elkapják és bumm. :mrgreen: De még egyszer mondom heti egy részenként zseniális a sorozat. Csak most darálós kedvembe vagyok. De azért nézem tovább. :D
Hasonló érzéseim voltak, de kegyetlen brutál lesz, mint mondtam, nagyon jó átívelések vannak benne, elég lesz majd figyelned a részletekre. Ha nem, akkor megadom a címem.... :mrgreen:
Egyébként most kezdődött a 4. évad, a dögunalom nem él meg annyi időt.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 28., vasárnap 23:00

Nekem ez a House of Cards hogyan maradt ki eddig? Pilotnál már elcsöppentem majdnem.

Mondjuk be kell vallanom, utána kellett olvasnom és csak úgy jött meg a kedvem. Meg hát R24 ha már dicsérte, akkor tuti nem vontatott, unalmas darab :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 28., vasárnap 20:32

El Tigre írta:
Na, kedves BB fanok, ilyen egy jó sorozat. :mrgreen:
:mrgreen:

Amúgy én már megvárom a wire-nél és a sopranosnál is, amíg kijön a remastered változat novemberben ...
Óriási, te vagy az emberem :mrgreen:
Amúgy szívem szerint 10/10-et adnék rá, de mi van ha szintet lépnek megint?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 28., vasárnap 14:02

Person Of Interestről még mindig vegyes érzelmeim vannak. A heti esetek számomra nem igazán jönnek be, mert ha több részt megnézek egymás után unalmas és monoton lesz valamiért. Ezt a sorozatot nem lehet darálni. Viszont azt el kell ismernem, hogy heti egy részbe zseniális tényleg. Írták páran, hogy a 7. résztől beindul. Nos ott tényleg megváltozott valami. De sajnos még mindig heti esetek vannak előtérben nagyon minimális átíveléssel. Bár most Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 11. rész jó lett, amikor a végén meglövik az öltönyöst a rendőr csaj Carter elengedi. Remélem így fog tovább fejlődni a sorozat. Én személy szerint örülnék ha hagynák ezeket a heti eseteket és valami komolyabbal állnának elő, mert így nincs meg az az érzés, hogy most azonnal látni akarom a következő részt, mert az is csak egy újabb nyomozósdi lesz. Úgy hogy most már Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapják elő a maffia főnökös szálat és kezdjenek vele valamit, mert nem azt akarom évadzárónak, hogy majd akkor elkapják és bumm. :mrgreen: De még egyszer mondom heti egy részenként zseniális a sorozat. Csak most darálós kedvembe vagyok. De azért nézem tovább. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 28., vasárnap 9:30

messideco írta:Engem a Strain szippantott be nagyon :)
Engem is hamar beszippantott, mert a sztori baromi erdekes es tenyleg sok mindent ki lehet belole hozni, viszont eddig egy kicsit csalodas. Az egyik reszben behozzak a sorozat egyertelmuen legjobb karakteret, minden sorozatot nezo orul hogy vegre lesz valami brutal csata, de semmi. Inkabb jonnek a toltelek reszekkel. A legtobb ember meg a hatosagok idiota viselkedeserol nem is beszelve.
1x10-ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most komolyan, hihetetlen hogy az utcan csapos emberek szaladgalnak es a rendorok meg nem veszik eszre, nem tesznek semmit.
Ezt az evadot mindenkepp befejezem, mert azert kivancsi vagyok mi fog tortenni. Ha jo lesz a finale, maradok kovetkezo evadra is, ha nem, akkor kasza.
El Tigre írta:
Ez viszont igaz :D

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. szeptember 28., vasárnap 8:31

Amúgy én már megvárom a wire-nél és a sopranosnál is, amíg kijön a remastered változat novemberben ...

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. szeptember 28., vasárnap 1:57

Boardwalk Empire, The Sopranos vaaagy House of Cards?
GoT :mrgreen:

De amúgy én is hasonlókban gondolkoztam, House of-ból megnéztem egy részt, nem volt rossz, meg sokan dicsérik is, lehet egyszer folytatom majd, de most valahogy a maffiózós sztori jobban bejött, így én a Boardwalk mellett döntöttem.
Első évad kipipálva, eddig jó kis sorozat, nálam olyan 8-ason áll jelenleg, viszont remélem tudnak majd tovább fejlődni a folytatásban, a második évad eleje eddig ezt sejteti..., most kezdődnek csak az igazi bonyodalmak :) .

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. szeptember 28., vasárnap 1:23

Köszi még egyszer is Boky, azóta megtaláltam pontosabban ami érdekelt. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 28., vasárnap 0:53

doncsontos írta:huh BB kivégezve, elég nehezen tudok dönteni, hogy ez után mibe kezdjek bele. még a kémia hatása alatt vagyok :salute: :D

más: Homeland 3.évad után csak én ábrándultam ki?
Egyértelműen valami könnyedebbe, pl. egy Person of Interest tökéletes választás.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. szeptember 28., vasárnap 0:41

huh BB kivégezve, elég nehezen tudok dönteni, hogy ez után mibe kezdjek bele. még a kémia hatása alatt vagyok :salute: :D

más: Homeland 3.évad után csak én ábrándultam ki?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 27., szombat 23:47

Én egyiket se néztem tartósan, de nem is érdekelnek. Ez amúgy baj? :D Lostból régen még haverom rátukmált pár részre, de egyszerűen nem érdekelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 27., szombat 22:53

A sorozat a Prison Breaknél meg a Lostnál kezdődik. :Đ Jah meg a Gothamnél :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 22:51

mathers írta:nagy darába vagy :D
Pont most néztem meg, 22-én néztem meg az első részt :lol:
Na, kedves BB fanok, ilyen egy jó sorozat. :mrgreen: (nebántsatok)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 27., szombat 22:49

nagy darába vagy :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 22:46

House of Cards második évad.
Hát b+, ez eszméletlen jó volt. Olyan 9/10, hogy csak azért nem adok rá többet, hátha tovább tud fejlődni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 27., szombat 20:13

Boky írta:és mindjárt knick, nem tudom miért, de mindig annyira várom az új részeket. :D
Én döcögök vele, de holnap valószínűleg másnaposan bepótolom.
Engem a Strain szippantott be nagyon :)
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 27., szombat 14:03

Person Of Interest 4x01

Zseniális továbbra is. :salute:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. szeptember 27., szombat 0:48

how to get away with murder 101

hű, hát ez zsír volt. junkien írtak egy jó kritikát róla, meg is néztem az első részt.
nekem a lie to me-re, meg a sharkra hajazott, csak egy plusz átívelő szállal, ami baromi érdekesnek tűnik.
viola davis eléggé kemény figurát alakít, lehet összepisilném magam ha nekem tolná ezt a stílust :lol:

fasza kis kezdés, 8/10.

és mindjárt knick, nem tudom miért, de mindig annyira várom az új részeket. :D

Vissza: