illarrát a kezdőbe, ezáltal kroos mehet előbbre. ennyi a trükk. a 433 ezzel a kerettel nem megy. ancelotti már erre rájött, de még azért próbálja. pár vereség még kell mire végképp áttér majd a 442-re. illarra, modric, kroos és dzsémsz középpályával, ahol mind a 4 védekezik ha kell. kroos nem vkp, szóval kiverheti a biztosítékt ahogy védekezik, de ez nagyon változni nem fog. persze képes valamilyen szerű védekezésre, de nem jó ha az a legfontosabb feladata. alonsóhoz meg hasonlítani se lehet. egyáltalán nem az ő posztja.adamzz írta:Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
benzema a 442ben felesleges, bale meg csak ott használható ahogy látjuk idén. ez is amit ma művelt...űberszánalom.