Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 27., szombat 21:33

adamzz írta:Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
illarrát a kezdőbe, ezáltal kroos mehet előbbre. ennyi a trükk. a 433 ezzel a kerettel nem megy. ancelotti már erre rájött, de még azért próbálja. pár vereség még kell mire végképp áttér majd a 442-re. illarra, modric, kroos és dzsémsz középpályával, ahol mind a 4 védekezik ha kell. kroos nem vkp, szóval kiverheti a biztosítékt ahogy védekezik, de ez nagyon változni nem fog. persze képes valamilyen szerű védekezésre, de nem jó ha az a legfontosabb feladata. alonsóhoz meg hasonlítani se lehet. egyáltalán nem az ő posztja.

benzema a 442ben felesleges, bale meg csak ott használható ahogy látjuk idén. ez is amit ma művelt...űberszánalom.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 27., szombat 21:26

Adamzz:

kroosnak és dzsémsznek ezek a posztok idegenek. Mindketten más posztokon erősek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 27., szombat 20:39

RealRaúl77 írta:Mikor meglattam a 433-at (424), mar nem tetszett. Szerintem iden a 442 lesz hasznalhatobb Bale vagy Benz helyett Iscoval vagy Illarraval. Stabilabb azzal a kp ezzel az egesz csapat.

Amugy unalmas meccs volt, lenyeg a 3 pont.

Szerencsénk volt a meccsen, hogy a Villarreal ennyire elbaszta az összes helyzetét. Persze az is ott van a másik oldalon, hogy mi is tudtunk volna dupla ennyi gólt lőni, ha úgy van.

Ami tetszett:
-Cr: Akar nagyon, és sokkal szabadabban játszik, mint bármelyik évben mióta nálunk van
- Éééésss ennyi :lol:
- Ja igen, ma Varane adta :salute:

Ami nem:
-Középpálya kész átjáróház ezzel muszáj lesz valami kezdeni
-Ramos játéka mérkőzések óta
-Bale nulla mezőnybeli teljesitménye. Most lehet azzal jönni, hogy Ő ennyit tud, és valahol igaza is van azoknak, akik azt állitják, hogy soha nem Ő lesz az aki kicsiben megcsinálja majd mindig. De azért ennél jóval, de jóval többet tud nyújtani mezőnyben a walesi.

Elnézést az "i" betűkért, de sajnos a hosszú i behalt a gépemen. :)
ZIDANE

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. szeptember 27., szombat 20:24

Mikor meglattam a 433-at (424), mar nem tetszett. Szerintem iden a 442 lesz hasznalhatobb Bale vagy Benz helyett Iscoval vagy Illarraval. Stabilabb azzal a kp ezzel az egesz csapat.

Amugy unalmas meccs volt, lenyeg a 3 pont.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 27., szombat 19:09

Mielőtt kérdeznétek, én nyomtam Jamesre, legfőképp azért, mert szerintem fejlődést mutat a srác és a kezdeti bizonytalan játéka után én végre látok fantáziát a játékában. Ez nagyon tetszik, ezért is böktem rá. Ha viszont mást kell mondanom, akkor nekem is Varane :)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 27., szombat 18:38

Realista24 írta:Modric kimaradt, my bad. Sorry
Bezzeg Benzema ott van. :mrgreen: csak vicc

Egyébként én is Varane-ra nyomta, jól játszott, meg nagyon nem lehet kiemelni senkit. Egyébként vicces, hogy pont most nem kaptunk gólt, szerintem még a szezonban senki nem dolgozott ki ennyi helyzetet ellenünk, mint a Villareal. Szerencsére FGY-k voltak.

Iscot vagy Illarrát pedig egyértelműen nyomatni kell Benz vagy Bale helyett. Keylort meg már meg sem említem.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. szeptember 27., szombat 18:32

Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 27., szombat 18:26

Realista24 írta:Modric kimaradt, my bad. Sorry
de most legalább egyértelmű a kérdés.. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 18:24

Modric kimaradt, my bad. Sorry
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 27., szombat 18:04

Bale, James, Benzema, ez a hármas egyszerre a kezdőben nem működik, egyet ki kell venni. Persze a csapatok többségét koncentráltan így is verjük, de nagyobb csapatok ellen csak kettő játszhat közülük szerintem.

Bale kezdjen a bl-ben, aztán pad. Szar formában van, az arca a biztos tagságtól meg az izmoktól megnőtt, vissza kell rántani a földre és akkor jó lesz. Persze most majd mindenki nímandozni fogja meg futóbolondozni, de én ezt nem veszem fel.

Benzema is padozhat nyugodtan, a gólpassza és előtte a megtartása szép volt. De ő meg a másik véglet, elkényelmesedett, Zidane kihívhatná valami challengere, hogy mittudomén x gól kell vagy y kialakított helyzet különben nem lőhet selfiet. :lol:

Ramos sincs a toppon.

Ez a bl a csapat egy részét jóllakottá tette, másik részének megnövelte az arcát és van Cé Ronaldo aki egy gép. :lol: :lol:
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 27., szombat 18:03

varanera nyomtam.. eljött az ő ideje
Kép

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 27., szombat 18:02

Így, hogy nincs Modric a maradék választhatók közül egyértelmű Varane.
Jó kis meccset hozott le. Igaz ő sem kimagaslót, de kellett hátra nagyon.
Nem volt egy egyszerű meccs. Mármint olyan szempontból, hogy mi adtuk túl lazán elő, vagy ennyire nem működik a védekezés? Gondolom előbbi, mert azért eddig többnyire uraltuk a meccseket és csak saját hülyeségekből buktunk pontokat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 27., szombat 17:58

Csabi írta:mit keres bél ebben a szavazásban? ma is szörnyű volt.
Bale-t javítsátok át Messi-re, kb...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 27., szombat 17:58

zalkrisz írta:Hát majdnem elaludtam.. 3 ponton kívül nincs pozitívum. Bale valami katasztrófa, nem is küzd, egy 0.
Simán hoztunk egy nagyon nehéz meccset, ennél jobb nem is lehetett volna.3 gólzáporos meccs után én csak a 3 pontot akartam, megkaptam.Bale viszont pihenjen 2-3 hetet aztán fusson neki még1szer mert tényleg rossz nézni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 27., szombat 17:57

mit keres bél ebben a szavazásban? ma is szörnyű volt.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 27., szombat 17:54

Hát majdnem elaludtam.. 3 ponton kívül nincs pozitívum. Bale valami katasztrófa, nem is küzd, egy 0.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 24., szerda 16:57

Tetszetős meccs volt...nekem leginkább Illarra-Isco páros tetszett. Sokkal jobban tetszik ha James helyett valamelyikük a pályán van.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 24., szerda 14:06

ziro4vr írta: hanem egy tettre kész, majomszerű alakot ( :mrgreen: ) aki pattog mint a bolha
Rohadjak meg nekem is ezvolt az első gondolatom róla tegnap :lol: De nagyon szimpatikus tag.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 24., szerda 13:20

nekem védőként már az is sokat számítana, hogy mikor hátranézek ne egy emós fejű, megcsömörlött arcot lássak, hanem egy tettre kész, majomszerű alakot ( :mrgreen: ) aki pattog mint a bolha
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 24., szerda 13:18

Demes írta:
Realista24 írta: És hányszor bevágta az operatőr? :lol: :lol: Többet volt képernyőn, mint CR, pedig ő rúgott négy gólt :lol:
SkySports-os kommentátor be is dobta az ötletet a nézőknek, hogy lehet brutál ivós játékot csinálni, amikor mutatják Ikert mehet a :iszunk:

Viszont örültem hogy Navas ilyen jól ugrott be, féltem hogy kicsit belefásult a kispadba de szerencsére úgy néz ki nem ez a helyzet. :agree:
Nem tudom, hogy mi tetszett neked ezen. Igazából tegnap bárki állhatott volna a kapuban annyira volt veszélyes az Elche. Tegnap szerencsére Navas kárára nem igazán tudtunk meg róla semmit. Reméljük, hogy a hírek igazak és tényleg játszatni fogja Ancelotti. Minden bizonnyal megadták Casillasnak a lehetőséget, de nem elégedettek vele és most szépen előtérbe próbálják helyezni Keylort.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: