Értékeld a legutóbbi meccset
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mielőtt kérdeznétek, én nyomtam Jamesre, legfőképp azért, mert szerintem fejlődést mutat a srác és a kezdeti bizonytalan játéka után én végre látok fantáziát a játékában. Ez nagyon tetszik, ezért is böktem rá. Ha viszont mást kell mondanom, akkor nekem is Varane
- ateeemadrid
Bezzeg Benzema ott van.Realista24 írta:Modric kimaradt, my bad. Sorry
Egyébként én is Varane-ra nyomta, jól játszott, meg nagyon nem lehet kiemelni senkit. Egyébként vicces, hogy pont most nem kaptunk gólt, szerintem még a szezonban senki nem dolgozott ki ennyi helyzetet ellenünk, mint a Villareal. Szerencsére FGY-k voltak.
Iscot vagy Illarrát pedig egyértelműen nyomatni kell Benz vagy Bale helyett. Keylort meg már meg sem említem.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
de most legalább egyértelmű a kérdés..Realista24 írta:Modric kimaradt, my bad. Sorry
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Modric kimaradt, my bad. Sorry
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Bale, James, Benzema, ez a hármas egyszerre a kezdőben nem működik, egyet ki kell venni. Persze a csapatok többségét koncentráltan így is verjük, de nagyobb csapatok ellen csak kettő játszhat közülük szerintem.
Bale kezdjen a bl-ben, aztán pad. Szar formában van, az arca a biztos tagságtól meg az izmoktól megnőtt, vissza kell rántani a földre és akkor jó lesz. Persze most majd mindenki nímandozni fogja meg futóbolondozni, de én ezt nem veszem fel.
Benzema is padozhat nyugodtan, a gólpassza és előtte a megtartása szép volt. De ő meg a másik véglet, elkényelmesedett, Zidane kihívhatná valami challengere, hogy mittudomén x gól kell vagy y kialakított helyzet különben nem lőhet selfiet.
Ramos sincs a toppon.
Ez a bl a csapat egy részét jóllakottá tette, másik részének megnövelte az arcát és van Cé Ronaldo aki egy gép.
Bale kezdjen a bl-ben, aztán pad. Szar formában van, az arca a biztos tagságtól meg az izmoktól megnőtt, vissza kell rántani a földre és akkor jó lesz. Persze most majd mindenki nímandozni fogja meg futóbolondozni, de én ezt nem veszem fel.
Benzema is padozhat nyugodtan, a gólpassza és előtte a megtartása szép volt. De ő meg a másik véglet, elkényelmesedett, Zidane kihívhatná valami challengere, hogy mittudomén x gól kell vagy y kialakított helyzet különben nem lőhet selfiet.
Ramos sincs a toppon.
Ez a bl a csapat egy részét jóllakottá tette, másik részének megnövelte az arcát és van Cé Ronaldo aki egy gép.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így, hogy nincs Modric a maradék választhatók közül egyértelmű Varane.
Jó kis meccset hozott le. Igaz ő sem kimagaslót, de kellett hátra nagyon.
Nem volt egy egyszerű meccs. Mármint olyan szempontból, hogy mi adtuk túl lazán elő, vagy ennyire nem működik a védekezés? Gondolom előbbi, mert azért eddig többnyire uraltuk a meccseket és csak saját hülyeségekből buktunk pontokat.
Jó kis meccset hozott le. Igaz ő sem kimagaslót, de kellett hátra nagyon.
Nem volt egy egyszerű meccs. Mármint olyan szempontból, hogy mi adtuk túl lazán elő, vagy ennyire nem működik a védekezés? Gondolom előbbi, mert azért eddig többnyire uraltuk a meccseket és csak saját hülyeségekből buktunk pontokat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Bale-t javítsátok át Messi-re, kb...Csabi írta:mit keres bél ebben a szavazásban? ma is szörnyű volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Simán hoztunk egy nagyon nehéz meccset, ennél jobb nem is lehetett volna.3 gólzáporos meccs után én csak a 3 pontot akartam, megkaptam.Bale viszont pihenjen 2-3 hetet aztán fusson neki még1szer mert tényleg rossz nézni.zalkrisz írta:Hát majdnem elaludtam.. 3 ponton kívül nincs pozitívum. Bale valami katasztrófa, nem is küzd, egy 0.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mit keres bél ebben a szavazásban? ma is szörnyű volt.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát majdnem elaludtam.. 3 ponton kívül nincs pozitívum. Bale valami katasztrófa, nem is küzd, egy 0.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tetszetős meccs volt...nekem leginkább Illarra-Isco páros tetszett. Sokkal jobban tetszik ha James helyett valamelyikük a pályán van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Rohadjak meg nekem is ezvolt az első gondolatom róla tegnapziro4vr írta: hanem egy tettre kész, majomszerű alakot () aki pattog mint a bolha
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
nekem védőként már az is sokat számítana, hogy mikor hátranézek ne egy emós fejű, megcsömörlött arcot lássak, hanem egy tettre kész, majomszerű alakot (
) aki pattog mint a bolha
Nem illik.
Nem tudom, hogy mi tetszett neked ezen. Igazából tegnap bárki állhatott volna a kapuban annyira volt veszélyes az Elche. Tegnap szerencsére Navas kárára nem igazán tudtunk meg róla semmit. Reméljük, hogy a hírek igazak és tényleg játszatni fogja Ancelotti. Minden bizonnyal megadták Casillasnak a lehetőséget, de nem elégedettek vele és most szépen előtérbe próbálják helyezni Keylort.Demes írta:SkySports-os kommentátor be is dobta az ötletet a nézőknek, hogy lehet brutál ivós játékot csinálni, amikor mutatják Ikert mehet aRealista24 írta: És hányszor bevágta az operatőr?![]()
Többet volt képernyőn, mint CR, pedig ő rúgott négy gólt
![]()
Viszont örültem hogy Navas ilyen jól ugrott be, féltem hogy kicsit belefásult a kispadba de szerencsére úgy néz ki nem ez a helyzet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
SkySports-os kommentátor be is dobta az ötletet a nézőknek, hogy lehet brutál ivós játékot csinálni, amikor mutatják Ikert mehet aRealista24 írta: És hányszor bevágta az operatőr?![]()
Többet volt képernyőn, mint CR, pedig ő rúgott négy gólt
Viszont örültem hogy Navas ilyen jól ugrott be, féltem hogy kicsit belefásult a kispadba de szerencsére úgy néz ki nem ez a helyzet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És hányszor bevágta az operatőr?dzsi91 írta:Navas-nak bár védeni valója nem volt jó érzés volt egy olyan kapust látni a kapuban aki tényleg akar, akiben ég a bizonyítási vágy...teljesen más érzés mint Iker búvalbaszott fejét nézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egyértelműen magabiztosabb Casillas-nál...sugárzott belőle a bizonyítási vágy...valamint folyamatosan kommunikált a társakkal...szerintem jó volt, annak ellenére, hogy kb. semmi dolga nem akadt...ahogy hallottam a közönség is szinte folyamatosan biztatta...hehe írta:egyet monnyatok meg, kejlor hogy védett?
annyit láttam az összefoglalóból, hogy majnem megfogta a tizit és nagyon zabos volt utána![]()
azt vágom ,hogy nagyságrendekkel jobb kapus casillasnál, de vajon látszódott-e ez a meccsen is?
Amúgy hétvégén elvileg megint Iker lesz a kapus...a Ludogorec ellen pedig Keylor állítólag...
- dzsi91
Navas-nak bár védeni valója nem volt jó érzés volt egy olyan kapust látni a kapuban aki tényleg akar, akiben ég a bizonyítási vágy...teljesen más érzés mint Iker búvalbaszott fejét nézni.