A futball csúcsa.nmate írta:Buszt betolták, fülük farkuk behúzták, aztán szabadulnak a labdától amint lehet.

Megnéztem a Granada összértékét.(58 millió euró)
Nem kellet volna.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 27., szombat 18:35
A futball csúcsa.nmate írta:Buszt betolták, fülük farkuk behúzták, aztán szabadulnak a labdától amint lehet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 27., szombat 18:34
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 27., szombat 18:33
Nem nézem a meccset. Nagyon gyenge a Granada?nmate írta:Megérdemelne egy nyócegyezést ez a Granada, így felmenni a pályára...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 27., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 27., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 27., szombat 18:20
Csak elég ötlettelenül. Rakitic viszont tényleg rendbe van. Az az esernyő amit ki osztott nem volt csúnya.PEEtör írta:Azóta meg kispályázik a Barca a Granada kapu előtt.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. szeptember 27., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 27., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. szeptember 27., szombat 16:03
A legjobb volt a legjobb csapatban. Hős kell a népnek. A média kreált egyet. Képességei majd' hibátlanok,ezáltal adottak a jelzőhöz,a viselkedése átlag(legalábbis ennyi derül ki róla). Én valószínűnek tartom,hogy a tényleges befolyását és "hisztijeit" a klub visszafogja és szűrve tálalja a világnak. Persze ez csak feltételezés. Ez jó reklám neki,a csapatnak és még az újságokat is viszik.Enrique írta: Mondjuk az érdekelne, hogy szerintetek ez mégis miért alakult így, és kinek származik haszna belőle.
Az életben általában mindennek oka van.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 27., szombat 15:57
Mondjuk az érdekelne, hogy szerintetek ez mégis miért alakult így, és kinek származik haszna belőle.R.M.C.F írta:hanem hogy az ellenkezőjének lett beállítva
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 27., szombat 15:54
Nem várom el,gondolom az eb-s barcások sem szeretik,ha egy madridista osztja ott az észt.Csak ez a "Saját szemedben a gerendát,máséban a szálkát" eset.De ígérem visszaveszek.Realista24 írta:Ez egy madridista oldal, mit gondolsz, hogy majd mindenki asszisztálni fog nektek?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 27., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 27., szombat 15:47
És Messi tehet arról,hogy "jófiúnak" meg "minden anya álmának" van beállítva?Nem.Ezt a képet a média alakította ki róla.___Samy___ írta:de akkor ne is legyen egy jófiúnak, meg minden szülő álmának beállítva...
Igazad van,a simogatáshoz közelebb állt.Bocs.wZoLee7 írta:![]()
![]()
![]()
ezen végem
verekedést még csak filmben láttál igaz? ha valakinek szétcsapják a fejét akkor ahhoz már mentőt is felesleges hívni, egyből lehet földelni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 27., szombat 15:25
Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
wZoLee7 írta:nem lehet minden ember egyforma...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 27., szombat 15:05
ez igaz, és ezzel nincs is semmi bajwZoLee7 írta:nem lehet minden ember egyforma...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 27., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. szeptember 27., szombat 13:54
Neymar is ugyanúgy pontott vesztett, mégis normális tudott lenni a kisgyerekkel.. pedig elvileg ő is a nagyképűek közé van beállítva elég sok embernél.Nas írta:Túlzás ez a mondvacsinált Messis eset. Pontvesztés után, megy be az öltözőbe, miért kellene jópofiznia és mezt adnia? Ha "jó fiú", ha álszent akkor is lehetnek olyan pillanatai, hogy egyszerűen nem foglalkozik a berohanó hülyékkel. Értem ezt mindenkire általánosságban.
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. szeptember 27., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 27., szombat 12:59
nem újdonság...régebben is láttam már Real játékos nevével és számával ellátott barca meztToti írta:egyáltalán nem akadtam fenn, csak érdekesnek találtam és megjegyeztem.Kerlon írta:Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.
pláne, h pont 23 a szám is a mezen mint iscon.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem