hogy ez dicséret vagy nem azt mindenki döntse el maga!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 23., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 18:36
miert annyira jo a srac?BBarni írta:Ha a következő Rami Khedira lesz,nagyon durcis leszek!El Maestro írta:Pep már ki is adta a bajorok vezetőségének az ukászt, hogy a következő játékos akit a csapatába szeretni tudni, az Draxler, a Schalke ifjú üdvöskéje.![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 23., kedd 18:34
Ha a következő Rami Khedira lesz,nagyon durcis leszek!El Maestro írta:Pep már ki is adta a bajorok vezetőségének az ukászt, hogy a következő játékos akit a csapatába szeretni tudni, az Draxler, a Schalke ifjú üdvöskéje.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 23., kedd 18:27
Aranyos fiú ez a Pep.El Maestro írta:Pep már ki is adta a bajorok vezetőségének az ukászt, hogy a következő játékos akit a csapatába szeretni tudni, az Draxler, a Schalke ifjú üdvöskéje.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. április 23., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. április 23., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 23., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. április 23., kedd 12:10
Kifizettek a kivasarlasi arat (37 millio), ele dobtak egy 7 millios fizetest (jelenleg 4.5-ot keres).Csabi írta:a bayern ezt csinálja, már nyár előtt megbugizzák a legjobbakat. nem tudom, hogy csinálják, de nagyon megy nekik.amikor ribéry volt a téma, mi még csak érdeklődgettünk mikor ők már a papírt tolták az orra alá.
na mindegy, majd mi bale-t augusztus 27-én
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 23., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 11:20
A portugáliából történő igazolásaink nem szoktak rosszul elsülni, kivéve ha a vak Mourinho teszi azt. Nagyon is versenyképes bajnokság az, sok jó játékoossal. Mi inkább a teljesen stílusidegen Angliából szeretünk igazolni, 40-50 milliókért. Ez a baj.VanillaSky írta:Mi majd hozunk valakit a portugaloktol 30 millioert
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 23., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Mezner2 » 2013. április 21., vasárnap 12:22
Tőlünk még engem sem érne meglepetést,belőlünk nem nagyon kell felkészülni,tekintve,hogy 5meccs után még a focihoz vakok is eltudják mondani a gyenge pontjainkat,és azt,hogy hol vagyunk sebezhetőek,az elmúlt 5évben semmit nem változott a játékunk,így Heynckes feleslegesen pazarolta az energiáit az elemzésseltorjack írta:Heynckes korábban azt mondta, hogy évek óta figyeli, elemzi a Barcát, szóval meglepetés aligha fogja érni. Ha Messi kiiktatását megoldja, akkor sima ügy lesz.BBeno írta:jól felkészültek a barcára. remélem nem törik bele a bicskájuk
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 11:11
Lahm pedig mindig méterekkel lemaradva a győztes gól előtt.realistahuni írta:Boateng ha elkapja a fonalat, akkor talán, de azért ő sem a világklasszis kh-k közé tartozik.viszont arra emlékszem, hogy CR-t szépen kiiktatta az eb-n, de mindig neki sem jön össze.
Badstuber meg messze van az elittől.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 21., vasárnap 11:10
pont emiatt fognak kiesni.ez lesz a legnagyobb probléma nekik.az eselyesseg is a bajorokat nyomja, mindenki oket varja, mindenki oket mondja
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 21., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. április 21., vasárnap 11:06
Boateng ha elkapja a fonalat, akkor talán, de azért ő sem a világklasszis kh-k közé tartozik.viszont arra emlékszem, hogy CR-t szépen kiiktatta az eb-n, de mindig neki sem jön össze.a Bayern védelme pont alkalmas lesz rá.
HozzászólásSzerző: Juhy » 2013. április 21., vasárnap 11:03
Azért remélem érzed, hogy ez a következtetés eléggé sántít, semmi köze a két dolognak egymáshoz. Emellett persze én is bízom, hogy ki tudják kapcsolni (más is megtette már), de azért nekik is ez lesz a szezonban a legnagyobb próbatétel.Remy írta:
Alig kaptak gólt idén, tehát a Bayern védelme pont alkalmas lesz rá.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 21., vasárnap 11:02
pacsi. szerintem is.flori írta:szerintem sima barca lesz
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem