ez igaz, és ezzel nincs is semmi bajwZoLee7 írta:nem lehet minden ember egyforma...
de akkor ne is legyen egy jófiúnak, meg minden szülő álmának beállítva...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 27., szombat 15:05
ez igaz, és ezzel nincs is semmi bajwZoLee7 írta:nem lehet minden ember egyforma...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 27., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. szeptember 27., szombat 13:54
Neymar is ugyanúgy pontott vesztett, mégis normális tudott lenni a kisgyerekkel.. pedig elvileg ő is a nagyképűek közé van beállítva elég sok embernél.Nas írta:Túlzás ez a mondvacsinált Messis eset. Pontvesztés után, megy be az öltözőbe, miért kellene jópofiznia és mezt adnia? Ha "jó fiú", ha álszent akkor is lehetnek olyan pillanatai, hogy egyszerűen nem foglalkozik a berohanó hülyékkel. Értem ezt mindenkire általánosságban.
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. szeptember 27., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 27., szombat 12:59
nem újdonság...régebben is láttam már Real játékos nevével és számával ellátott barca meztToti írta:egyáltalán nem akadtam fenn, csak érdekesnek találtam és megjegyeztem.Kerlon írta:Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.
pláne, h pont 23 a szám is a mezen mint iscon.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 27., szombat 12:54
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 27., szombat 12:53
egyáltalán nem akadtam fenn, csak érdekesnek találtam és megjegyeztem.Kerlon írta:Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 27., szombat 12:48
Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 27., szombat 12:43
Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.ikarus93 írta:Toti írta: egyébként jól látom, h aki neymarhoz szalad srác az barcás isco mezben van?![]()
Jól látod
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 12:41
Megoldhatom a problemadat, ha unalmasnak találod. Egy szavadba kerul. B verzió, visszaveszel.Drake írta:Már rohadt unalmas ez a vergődés...Ronaldóról,vagy az összes többi sztárról szerinted nincs 1000 ilyen videó?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 27., szombat 12:39
Toti írta: egyébként jól látom, h aki neymarhoz szalad srác az barcás isco mezben van?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 27., szombat 12:37
Csak míg Godín vagy Miranda egész meccsen rúg, üt harap és Ronaldo "szét csapja" (Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 27., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 27., szombat 12:29
Szerintem ne folytasd...Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. szeptember 27., szombat 12:27
Miről dumálsz?Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 27., szombat 12:27
Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 27., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 27., szombat 12:24
nincs.Drake írta:Már rohadt unalmas ez a vergődés...Ronaldóról,vagy az összes többi sztárról szerinted nincs 1000 ilyen videó?
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 27., szombat 12:21
CR mindig is ilyen volt, mégha esetleg 1-2 vehemens felnőtt szurkolóval nem biztos (bár olyan esetet se láttam még, hogy valami berohanót nem ölelt volna át), de a gyerekeket meg pláne mindig is szerette.Sallói írta:“Ronaldo a Manchester Uniteddel volt Magyarországon. Fiam kedvenc játékosa is Ő, így a meccs végén a busznál várakoztunk, hátha sikerül egy közös képet készíteni a sztárokkal. Először Rooney jött ki az öltözőből, fiam gyorsan oda is lépett egy fotóra, de a biztonságiak ellökték, utat nyitva Rooneynak a buszhoz, aki rá se hederített az ott várakozó gyerekekre. Aztán jött CR, a forgatókönyv ugyanaz volt, gyerek félrelökve, Roni vonult, de én utána szóltam, hogy a gyerek csak egy fotót szeretne vele. Roni már kb 10 métert haladt addigra, de meghallott, megállt, félretolta a testőröket és odaállt a fiam mellé a fotóra! Nem tudom leírni azt a boldogságot, amit akkor a fiamnak okozott!" Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 27., szombat 12:21
Bocs,de C. Ronaldoról 100%,hogy nincs. (Max 1-2.) Messiről meg 5-6 hasonló szerintem van.Drake írta:Már rohadt unalmas ez a vergődés...Ronaldóról,vagy az összes többi sztárról szerinted nincs 1000 ilyen videó?
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem