Mondom, trollkodásban te vagy a király, ezt nem is vitatja senki. De a focihoz nem elég pár röhögős szmájli. Ott RMCF a király. Legalábbis a fórumon. És ezt te is tudod igazából.-.....
Mossad meg, a hajad, szép fényes legyen....
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. szeptember 26., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 21:29
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 26., péntek 21:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 26., péntek 21:28
csak nem mernek szólniRealista24 írta:Írhattam volna úgy is, hogy a Realnak kire van szüksége a kezdőben, DE NEM GONDOLTAM, HOGY VALAKI NEM FOGJA ÉRTENI!!!!!!!!Nem értem teljesen a kérdést () mármint nem elég konkrét.
:Đ
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. szeptember 26., péntek 21:27
?...Passzok. Pl ezekben az elemekben jobb Pepe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 21:27
Írhattam volna úgy is, hogy a Realnak kire van szüksége a kezdőben, DE NEM GONDOLTAM, HOGY VALAKI NEM FOGJA ÉRTENI!!!!!!!!Nem értem teljesen a kérdést () mármint nem elég konkrét.
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. szeptember 26., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 26., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 26., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 26., péntek 21:24
Schulcz írta:Egyértelműen Pepe a jobb védő. Mindazonáltal remélem, hogy Varane jobb lesz majd mint Pepe. De MÉG nem az. Nem is értem, ilyen triviális dolgot hogy nem lehet látni.
És én is Varane-t kedvelem jobban, de Pepe meg jobb védő. Ez pont olyan, mint ahogy Útáltam Kahnt mert abszolút nem szimpatikus, De a világ legjobb kapusa volt. Ugyanez Pepe, lehet utálni, de attól még a világ egyik legjobb védője. Ezért nyomja a média is le. Más védők is tudnak nagy hentesek lenni, mégis tizedannyi savat nem kapnak, mint ő.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 26., péntek 21:22
Realista24 írta:Ez egy kicsit bántja a szemem. Gond volt velük? Nem érdemelték meg a felszopkodást? Pepe egy szinten van velük? Vagy mire gondolsz?anno az agyoncopott nesták és maldinik
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 21:19
neked is megy a kérdés barátom.Schulcz írta:Egyértelműen Pepe a jobb védő. Mindazonáltal remélem, hogy Varane jobb lesz majd mint Pepe. De MÉG nem az. Nem is értem, ilyen triviális dolgot hogy nem lehet látni.
És én is Varane-t kedvelem jobban, de Pepe meg jobb védő. Ez pont olyan, mint ahogy Útáltam Kahnt mert abszolút nem szimpatikus, De a világ legjobb kapusa volt. Ugyanez Pepe, lehet utálni, de attól még a világ egyik legjobb védője. Ezért nyomja a média is le. Más védők is tudnak nagy hentesek lenni, mégis tizedannyi savat nem kapnak, mint ő.
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. szeptember 26., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 21:16
de miért?Neked varane jobb,nekem pepe.....
oké, akkor kezdem énés szerinted miért jobb Varane, mint Pepe?![]()
azért maldinit már csak akkor látta a nép, amikor 35 vagy még idősebb volt, ő már 25 éve is játszott, bőven legenda státusz. nála sosem láttam olyat, hogy vesztésre állva teljes önmegsemmisítő módba kapcsol, mint pepe...Ez egy kicsit bántja a szemem. Gond volt velük? Nem érdemelték meg a felszopkodást? Pepe egy szinten van velük? Vagy mire gondolsz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 21:14
Ez egy kicsit bántja a szemem. Gond volt velük? Nem érdemelték meg a felszopkodást? Pepe egy szinten van velük? Vagy mire gondolsz?anno az agyoncopott nesták és maldinik
HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 26., péntek 21:11
és szerinted miért jobb Varane, mint Pepe?hehe írta:szerinted miért jobb pepe, mint varane?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 26., péntek 21:10
Realista24 írta:ÓvatosanHehe megfertőzte már a tudatlan kisebbséget![]()
Én is Varanera nyomtam, hehének ehhez semmi köze.
normálisan kérdezem utoljára, vajon elmenekülsz-e már megint:
szerinted miért jobb pepe, mint varane?
ennyi a kérdés, semmi más.
nem hiszem, hogy atomfizika lenne.
de terelhetsz, megfutamodhatsz, beszólhatsz, mondhatsz bármit, az is egy válasz, és sokat elárul.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 26., péntek 21:05
Nem lehúzás. Attól, mert Varane jobb, attól Pepe nem lesz rosszabb, se rossz védő.R.M.C.F írta:Realista24 írta: Nem arról van szó, hogy Pepe vagy Varane szar, hanem, hogy az egyik jó, a másik jobb. Kérdés, hogy kinél melyik.
Hehe megfertőzte már a tudatlan kisebbséget a ganso,lucas,pato vonallal is....most pepe lehúzása a cél,a média is ezt tette éveken át,soha sem ismerték el,holott a legjobb védőnk,senkire sem cserélném el a védekező kvalitásait...csak az emberit....
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 21:04
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem