én akkor személy szerint örülök hogy nem perez helyében vagy..Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék.

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:47
én akkor személy szerint örülök hogy nem perez helyében vagy..Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 4., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:46
Nem,azért bunkók mert ezt lehetett volna szebben is tálalni.Nem ilyen nagyképű pofával.Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 4., kedd 11:44
Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.A Tottanhem is jó egy bunkó brigád...Remélem Baleről lemondunk.Bár szerintem majd augusztus végéig kergetjük.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 4., kedd 11:42
tavaly dettó ez a szöveg ment. láttuk mi lett. augusztus végén jött egy darab modric, és nem nyertünk idén semmit. kösz de nem. a bayern ezzel szemben pl már lezárt szinte minden igazolást, mehetnek pihenni majd munkába. ha meg jön még valaki, azt beépítik.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:39
Augusztus közepére már egy kialakult csapatot,felállást,taktikát szeretnénk látni nagyon sokan.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 4., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 4., kedd 11:36
Na ja, ez az ami tényleg gázos lehet.Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 4., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 4., kedd 11:34
Ugyan csillagászati összeget fogunk érte letteni az asztalra de biztos vagyok benne hogy Bale jövőre nálunk fog játszani. Jesé megtartásának is örülök, szerintem Suárezt is meg fogjuk szerezni, csak pénz kérdése az egész. Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 11:26
Inkább a Világ változott meg. Már nem mi vagyunk a leggazdagabbak, sportszakmailag finoman szólva sem lettünk túl vonzók az elmúlt 10 évben, ráadásul amit az elmúl 3 évben fociztunk, az sem volt túl meggyőző a focit játszani tudók számára. Szeirntem Ronaldo is ezért volt boldogtalan, és ezért vágyódik el. Másra számított, mikor ideigazolt.MorataMartin írta:Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
Neymar, Götze, Falcao már pl. elkeltek. KP-ra nincs értelmes megszerezhető alternatíva, vagyis nem túl sok. Nem mindenki tököl hozzánk hasonlóan.mai dátum. 2013. JÚNIUS 4.!
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 11:20
mai dátum. 2013. JÚNIUS 4.!MorataMartin írta: Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 11:19
meghalt a felesége.MorataMartin írta:Pont egy olyan ember mondja ezt, hogy jóba akar lenni a Barcával, aki elhozta tőlük Figót?Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz. Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 4., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:15
ne is..a végén futballoznánk és nem csak szaladnánk.Örülök, hogy nem jön Thiago! Egy barca nevelést vagy játékost se szeretnék látni a csapat közelében se...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 11:14
Castilla - AlcorconKercsó írta:valaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?
thenkjú
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 11:13
azt hiszem az utolsó gólja volt azvalaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?
thenkjú
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 4., kedd 11:12
Valaki írta, hogy ez csak 1 vagy 2 évig lesz még, mert utána kötelezve lesznek arra, hogy csatlakozzanak a francia szabályokhoz és adókhoz.A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 4., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 4., kedd 11:07
Újabb pénzeszsák a láthatáron. Mondjuk engem nem zavar, ha a kisebb csapatoknak nincs más lehetőségük, hogy a nagyobbak szintjére jöjjenek.....A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem