Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Person Of Interestről tudtok valamit mondani? Egybe függő a történet vagy minden részben más?

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nézi bizony, firkálj csak nyugodtan.Realista24 írta:House of cards első évad pipa.
Nézi még valaki, mert egymagamnak nem firkálok róla![]()
8/10
Ja, és loptam a csengőhangot :Đ

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
House of cards első évad pipa.
Nézi még valaki, mert egymagamnak nem firkálok róla
8/10
Nézi még valaki, mert egymagamnak nem firkálok róla

8/10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
eddig az egész évad messze van a katarzistól. megkapták az ajándékidőt az fx-től aztán csak baszakodnak.nmate írta:SoA 0703: elég töltelékrész szaga volt. Valamit léphetnénk már előre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azt viszont el kell ismerni, h jaxék elég szépen keverik a szart a többi banda körül

viszont a person of interest évadnyitó jobb volt, mint bármelyik eddigi soa rész.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
SoA 0703: elég töltelékrész szaga volt. Valamit léphetnénk már előre.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remy írta:Gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy azt olvastam több helyen is, hogy Fish-nél a komikus az Joker volt. Hát nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én meg azt olvastam, hogy Joker karakterével eljátszadoznak majd a készítők és belengetnek még majd menet közben még 1-2 arcot aki Joker lehet.
Amúgy nem volt rossz a pilot, látszik, hogy nem a CW-n megy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azt nem tudom, de azt a nőt hamar fejbe lövi valaki remélem, ritka irritálóRemy írta:Gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy azt olvastam több helyen is, hogy Fish-nél a komikus az Joker volt. Hát nem tudom, hogy ez mennyire igaz.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gotham

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ha már Gotham, segítsetek pls!
18:26-nál mi a zene címe, ami szól? Zongoráznak...
Előre is köszi!
18:26-nál mi a zene címe, ami szól? Zongoráznak...

Előre is köszi!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Gotham nekem adta eléggé, jók a színészek is és a hangulata is tényleg olyan, mint a Nolan filmeknek, azokat meg imádtam.
Sorozatot kerestem én is, nemrég végeztem a Dróttal, két jelöltem volt, az egyik a House of Cards, másik a Boardwalk Empire. Mindkettőből megnéztem a pilotot, az első annyira nem fogott meg, viszont a gengszteres az baromira jó, imádom az ilyen stílusú filmeket, 6 részt már le is daráltam, remélem tartják ezt a szintet végig
.
Egyébként, amint meglátom Buscemit a Boardwalkból, nekem egyből Joker karaktere ugrik be, szerintem zseniálisan el tudná játszani, megvan hozzá a beteg feje és az egész pali olyan Jokeres na.
Sorozatot kerestem én is, nemrég végeztem a Dróttal, két jelöltem volt, az egyik a House of Cards, másik a Boardwalk Empire. Mindkettőből megnéztem a pilotot, az első annyira nem fogott meg, viszont a gengszteres az baromira jó, imádom az ilyen stílusú filmeket, 6 részt már le is daráltam, remélem tartják ezt a szintet végig

Egyébként, amint meglátom Buscemit a Boardwalkból, nekem egyből Joker karaktere ugrik be, szerintem zseniálisan el tudná játszani, megvan hozzá a beteg feje és az egész pali olyan Jokeres na.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hát nekem meg nem nagyon jött be a Gotham, 1-2 részt még talán megnézek, aztán majd meglátom.
Az Agymenők viszont még mindig rohadtjó
Az Agymenők viszont még mindig rohadtjó

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Megnéztem a Gothamet és rohadt jó!
A képi világa, a szereplők, a történet, nagyon bejövős. A képi világa különösen tetszik.
Eddig nekem így az első résszel 9,5/10. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
A képi világa, a szereplők, a történet, nagyon bejövős. A képi világa különösen tetszik.
Eddig nekem így az első résszel 9,5/10. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jó lesz ez a Gotham, főleg, ha Mathers is ilyen hamar fogja hozni a feliratot nekünk (olvastam FB-on, hogy nem 100%, hogy tudod vállalni, szurkolok).
Nemsokára pedig újra Arrow, és lesz mit nézni heti szinten...csak a Banshee jöjjön már végre.

Nemsokára pedig újra Arrow, és lesz mit nézni heti szinten...csak a Banshee jöjjön már végre.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- h3x0r
Ha nem gond, megszakitanak a Szulejman temat
Homeland S1
Ez valami rohadtul zsenialis evad volt, a karakterek tokeletesen felepitve. Minden resz vegen automatikusan elkezdtem gondolkodni azon, hogy most akkor ki melyik oldalon all es mit miert csinal. Par perc utan pedig rajottem hogy szart se tudok, inkabb nezem a kovetkezo reszt. :Đ
A finalerol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kivancsi vagyok a masodik evadra, remelem megerte nem felrobbantani azt a bombat.
True Detective S2
Kivancsi vagyok az uj sztorira es szereplokre. Abban viszont biztos vagyok hogy minosegileg meg se fogja kozeliteni az elso evadot. Szoval aki csak teheti, az probalja egy teljesen kulonallo sorozatkent kezelni a masodik evadot, kulonben nagyot fog csalodni. Legalabbis en igy erzem.

Homeland S1
Ez valami rohadtul zsenialis evad volt, a karakterek tokeletesen felepitve. Minden resz vegen automatikusan elkezdtem gondolkodni azon, hogy most akkor ki melyik oldalon all es mit miert csinal. Par perc utan pedig rajottem hogy szart se tudok, inkabb nezem a kovetkezo reszt. :Đ
A finalerol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon kivancsi vagyok a masodik evadra, remelem megerte nem felrobbantani azt a bombat.
True Detective S2
Kivancsi vagyok az uj sztorira es szereplokre. Abban viszont biztos vagyok hogy minosegileg meg se fogja kozeliteni az elso evadot. Szoval aki csak teheti, az probalja egy teljesen kulonallo sorozatkent kezelni a masodik evadot, kulonben nagyot fog csalodni. Legalabbis en igy erzem.

- ziro4vr
naaaa. szerintem látták a nézettséget és beazonosítottak. ott ül a fotel előtt minden szerdán az a mufurc tag, akinek se a breaking bad, se a true detective, se a game of thrones, se a hannibal..akkor bacca meg elvesszük a szulejmánt isRealista24 írta:Ziro
Megszűnik a Szulejmán![]()

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ziro
Megszűnik a Szulejmán
Megszűnik a Szulejmán

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
azért szomorú, hogy ehhez egy gotham kellett..Realista24 írta: Nédda, egyetértünk![]()

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nédda, egyetértünkziro4vr írta:nem rossz ez a gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pingvin vitte el az első részt simán, de a többi (leendő) ismert karakternél nekem túl szájbarágós volt, hogy ééérted future macskanő tejet visz a macskának, éééérted future rébusz rébuszokban beszél stb. ja és a zenehasználat nem volt olyan jó szerintem

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema