Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Nekem az a bajom vele, hogy többnyire csak olyan csapatok ellen használható, akik kinyílnak, területet hagynak. 80%-ban ugyanazt a megoldást választja. Megtolom, fej le, rakéták begyújt, aztán lesz, ami lesz.
Szép hogy múltkor is rúgott gólt meg adott gólpasszt, de ott volt az első helyzete. Ha jobbal csak belefut a labdába gól, de nem, inkább kitöri a derekát, csak hogy ballal rúghassa meg...idén nyáron ilyen játékos adtunk el...
Szép hogy múltkor is rúgott gólt meg adott gólpasszt, de ott volt az első helyzete. Ha jobbal csak belefut a labdába gól, de nem, inkább kitöri a derekát, csak hogy ballal rúghassa meg...idén nyáron ilyen játékos adtunk el...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
most egyebkent en sem vagom, h mi a baj a walesivel? amikor leigazoltuk akkor is tudtuk, h nem a dribli miatt erkezett. nala a hatekonysag a plusz pont. tudom, h iden (is) sok meccsen eltunt, de agoljai golpasszai megvannak. hozza. de mondom nekem sem tetszik, h eltunik, de hatekonysaggal tudja eddig kompenzalni. persze kivancsi leszek, h ha nem depor, elche szintu csapatokkal toljuk akkor mit fog mutatni.. de az o kenyere iden is a bl lesz

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Elvileg Reus, se 100 milla, de ettől független szimpatikus ez az Alcacer gyerek... Többe nézem mint Falcaot és társait.Realista24 írta:Ha Karim megy, (ha nem akkor is) egyértelmű, hogy Alcacerre kell rámozdulni, nem valami 100 milliós kirakati majomra.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha Karim megy, (ha nem akkor is) egyértelmű, hogy Alcacerre kell rámozdulni, nem valami 100 milliós kirakati majomra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Viszont, ha jövőre eladnák Benzit akkor lenne helye. Bár ilyen áron nem kell
. Balel amùgy nem vágom mi a bajotok mikor minden meccsen elrak 1-2 gólt és gólpasszt. Tény, hogy nem egy Ronaldinho, de na...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez egésszel egyet értek...Bale sehol sincs az elvárttól...az utolsó meccsen végig ahányszor kapuval szemben állt azt vártam hogy ráküldi...de akár még most is várhatnék, annyira semmi lett a játékahehe írta:béltől bármikor megválnék, reus jöhetne helyette, de akármilyen szar az ember meg darabos és buta a kispasszos focihoz, sosem fogják beismerni a hibát, ezért haláláig madridban fog játszani.
ide szélső támadó csak akkor jöhet, ha céronaldo visszamegy a muba.
de én remélem, hogy akkor már jesé lesz olyan jó, hogy ne kelljen hozni helyette mást.
magyarul reus sohasem lesz a real madrid focistája.
deal with it.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Na akkor, BBC helyett lesz JCB (James - CR - Bale)Carlo Ancelotti azon meditál, hogy feloszlatja a nyáron még annyira védett BBC-t. Az edző terve az, hogy a 9-es pozíciót Bale vagy Ronaldo veszi át, szélre pedig James kerül. Forrás: Madridom.hu

.... és ha már Reus ... ha ugy nez ki hogy csatár nelkul megyunk ki a gyepre, es egy SZELSO TAMADO lesz 9es pozicioban, akkor lehet mégis itt fog kikotni Reus .. de akkor Jesének meszeltek, vagy pedig a masik dolog, hogy CR pótlására jonne, es azert ment az egyeztetés Reus korul a klubnál, mert CR esetleg tavozik jovore, es nem alaptalanok a pletykak ... na de kitudja, eleg az osszeeskuves elmeletekbol

A Gladbachban 2 csatáros játék volt és ő szabadon játszott, mint az egyik csatár.doncsontos írta:reus tudomásom szerint csatárként kezdte. szóval egy esetleges benzema eladás után eltudnám képzelni az ő szerepébe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez eddig OK, felvet pár kérdést, de a két legfontosabb:doncsontos írta:ezzel én is egyetértek persze, hogy nem kell több olyan játékos aki nem a saját posztjára érkezne. csupán az előzményekre reagáltam, írták, hogy Reus ha jönne padra jönne mert ugye a két vadló elé úgyse férne be. és itt jön képbe az amit például R24 szokott írni sokszor, hogy Benzin távozik év végén és akkor a helyére mindenképp kell valaki. Borsó nem tényező. és ha oda nem lesz a piacon értelmes játékos(nagy részük ugye idén váltott) akkor simán kinézem perezből, hogy ide hozza a németet. és az ára sem nagy, nálam ennyi kockázatot simán megérne.
- Akarna-e ott játszani?
- Képes lenne lemondani arról az erényeiről, amit a "széleken" remekül tud kamatoztatni, de középen már kevésbé tudná? Gondolok itt arra, hogy akárki is legyen Karim utódja, valamilyen szinten tudnia kell a "Benzema" szerepkört.
Reus-t nagyon csípem, de ő hamarabb fog Ribery/Robben helyén szaladgálni, és igaza is lenne....
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ezzel én is egyetértek persze, hogy nem kell több olyan játékos aki nem a saját posztjára érkezne. csupán az előzményekre reagáltam, írták, hogy Reus ha jönne padra jönne mert ugye a két vadló elé úgyse férne be. és itt jön képbe az amit például R24 szokott írni sokszor, hogy Benzin távozik év végén és akkor a helyére mindenképp kell valaki. Borsó nem tényező. és ha oda nem lesz a piacon értelmes játékos(nagy részük ugye idén váltott) akkor simán kinézem perezből, hogy ide hozza a németet. és az ára sem nagy, nálam ennyi kockázatot simán megérne.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Persze, közös nevezőn vagyunk, csak arra akartam célozni, hogy akármennyire is jó spíler Reus, már 25-26 éves fejjel érett játékossá válik/vált, és nem csatár poszton. Bale óta nagyon rákaptunk a "neveljünk át mindenkit" más posztra ötletekre (és no offense, ha félreértenél).doncsontos írta:jó.. csak míg ők gondolom az ifibe voltak támadók meg kapusok meg mittudomén micsodák, addig reus 2-3 éve a Gladbachba is még csatárként játszott.tucsoki írta: Ramos is csatárként kezdte.
- doncsontos
jó.. csak míg ők gondolom az ifibe voltak támadók meg kapusok meg mittudomén micsodák, addig reus 2-3 éve a Gladbachba is még csatárként játszott.tucsoki írta:Ramos is csatárként kezdte.doncsontos írta:reus tudomásom szerint csatárként kezdte. szóval egy esetleges benzema eladás után eltudnám képzelni az ő szerepébe.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ramos is csatárként kezdte.doncsontos írta:reus tudomásom szerint csatárként kezdte. szóval egy esetleges benzema eladás után eltudnám képzelni az ő szerepébe.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bale is volt balhátvéd, sőt, ronaldo meg kapusdoncsontos írta:reus tudomásom szerint csatárként kezdte. szóval egy esetleges benzema eladás után eltudnám képzelni az ő szerepébe.

- doncsontos
reus tudomásom szerint csatárként kezdte. szóval egy esetleges benzema eladás után eltudnám képzelni az ő szerepébe.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
béltől bármikor megválnék, reus jöhetne helyette, de akármilyen szar az ember meg darabos és buta a kispasszos focihoz, sosem fogják beismerni a hibát, ezért haláláig madridban fog játszani.
de én remélem, hogy akkor már jesé lesz olyan jó, hogy ne kelljen hozni helyette mást.
deal with it.
deal with it.

Padmelegítőnek? Reus szélső, nekünk pedig van egy CR + Bale kombónk, a többiekről nem beszélve... Feltételezem nem 2-3 év múlva akar eligazolni, hanem év végén, szal....R.M.C.F írta:Öö miért?tucsoki írta:Ha van egy csöppnyi esze akkor a mi megkeresésünket utasítja el először.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Öö miért?tucsoki írta:Ha van egy csöppnyi esze akkor a mi megkeresésünket utasítja el először.Realista24 írta:Közben Reus állítólag nemet mondott a Dortmund hosszabbítási ajánlatára, és elkezd válogatni az ajánlatokból.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.