Látta, hogy CR elrakott 4 gólt, és úgy gondolta, hogy neki elég is volt ebből a szezonból. Már a Copa América-ra tartalékol.GT37 írta:(Messi is tavalyi "önmagát" idézte), nem tetszett.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 25., csütörtök 0:32
Látta, hogy CR elrakott 4 gólt, és úgy gondolta, hogy neki elég is volt ebből a szezonból. Már a Copa América-ra tartalékol.GT37 írta:(Messi is tavalyi "önmagát" idézte), nem tetszett.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 25., csütörtök 0:31
Ez a helyes út. :ĐGT37 írta:Vissza kell találni a helyes útra.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 25., csütörtök 0:29
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 25., csütörtök 0:11
Bilbao.Remy írta:Na, csalóka volt az a 6 pont. Azért mi már toltuk a Sociedaddal és az Atleticoval is. Igaz mind a két helyen kikaptunk, de a barca csak könnyebb ellenfelek ellen tolta eddig. Oké, a Villarreal se kiscsapat, de ott meg is szenvedtek. Malaga ellen meg pontot is buktak. Nincs ez még lefutva.
Messi meg gólt nem akart ugye most lőni, mert az assist többet ér. Így inkább lehozta 0-0-val.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 25., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 24., szerda 23:54
Mintha csak egy tavalyi Barca meccset láttam volna'shutterisland írta:ez az utóbbi 10 év egyik, ha nem a leggyengébb teljesítménye volt, kapura sem lőttünk.
nagyon kell előre suarez, hátha lesz egy kis fire power.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 24., szerda 23:53
Akkor majd a statisztikába bevezetik a labda nélküli assziszt fogalmát is?Messi meg gólt nem akart ugye most lőni, mert az assist többet ér. Így inkább lehozta 0-0-val.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 24., szerda 23:51
HozzászólásSzerző: thedude » 2014. szeptember 24., szerda 23:50
Ne keverd össze a tendenciák feltárását az általánosítássalikarus93 írta:Az a baj hogy sok ember általánosit,pedig minden egyén más és más. Az általánositás a legundoritobb dolog a világon.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 24., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 24., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 24., szerda 21:56
Ennyi miatt képes lennel lemaradni egy jövőbeni futball legenda debütálásáról?Géci írta:Mentem is aludni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 24., szerda 21:55
dzsi91 írta:Na hegyi jön cumizni a Barcát
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 24., szerda 21:54
Mentem is aludnidzsi91 írta:Na hegyi jön cumizni a Barcát
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 24., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 24., szerda 21:51
Nem vezettem róla statot.....nem volt annyi időm és raisen sem szállt be a buliba.számottevő időt foglalkoztam a két tábor kiértékelésével éveken át
és hány embert "elemeztél" ki ? 100 ? 1000 ?
hány barcelona és real szurkoló van magyarországon ? 50 000 ? 100 000 ?
Ha éltél abban az időben(2007-2011) és jártál az Eb-re,akkor ott megtalálod mi az igazi gyűlölet.hát akkor nem akarom megtudni, mit jelent az igazi gyűlölet, mert piszkosul rühelli itt a többség a barcát, lesugárzik a hozzászólásokból az utálat.
Mostanában alig foglalkozom a barcával és a barcásokkal. Régen nem így volt.Enrique írta:Folyamatosan témától függetlenül, még a saját csapatod meccsein is a Barcával foglalkozol, akkor is amikor egyébként senki más. Már tegnap este is kérdeztem, hogy ez nálad miért van.R.M.C.F írta:kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk
Egyébként egyetértek azzal amit mondasz, csak pont tőled ezt így nagyon fura olvasni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 24., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 24., szerda 21:47
Otthon tessék észt osztani, meg flegmázni, itt vendég vagy.'shutterisland írta:minden sorozat megszakad egyszer, ma meg is kapjuk szerintem az első gólt, már ez is meglepő, hogy eddig sikerült elkerülni.
és hány embert "elemeztél" ki ? 100 ? 1000 ?számottevő időt foglalkoztam a két tábor kiértékelésével éveken át
hány barcelona és real szurkoló van magyarországon ? 50 000 ? 100 000 ?
hát akkor nem akarom megtudni, mit jelent az igazi gyűlölet, mert piszkosul rühelli itt a többség a barcát, lesugárzik a hozzászólásokból az utálat.kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. szeptember 24., szerda 21:45
Atletico kezd rohamosan felzárkózni , ami az utálatot illeti'shutterisland írta:na látod.Géci írta:Kcsög barcás!!!![]()
![]()
egyébként viccet félretéve az előzőhöz még annyit, hogy nem mondhatni, hogy minden esetben jogtalan, sőt.
vannak olyan arcok (rosell, busquets, stb) akik még a barca szurkolók körében sem népszerűek, vagy legalább megosztóak, nem csoda tehát, hogy a rivális szurkolói egyenesen utálják őket.
csak szerintem ez nem feltétlen igaz, hogy a madrid szurkolókban kevesebb a gyűlölet a barca irányában, mint fordítva.
lehet, hogy így volt ez korábban, de a pep éra sikerei és személyi összetétele óta/miatt én úgy érzem, kölcsönös ám keményen az utálat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 24., szerda 21:40
na látod.Géci írta:Kcsög barcás!!!![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem