Nem vezettem róla statot.....nem volt annyi időm és raisen sem szállt be a buliba.számottevő időt foglalkoztam a két tábor kiértékelésével éveken át
és hány embert "elemeztél" ki ? 100 ? 1000 ?
hány barcelona és real szurkoló van magyarországon ? 50 000 ? 100 000 ?
Egyébként bárkinél többet itt,ha ez neked válasz,nyilván nem,mert Te is abban a kitekert álomvilágban élsz,ahol a realos és a barcás egyformán volt gyülölködő.......hinni lehet ebben,miért ne,de nem igaz. A barcás mindig is SOKKAL gyűlölködőbb,köpködőbb volt.
Nem is kell továbbmenni elég a két klub vezetői és tagja nyilatkozatait összevetni az elmúlt cirka 6-7 évben,a különbség zongorázható.
Ha éltél abban az időben(2007-2011) és jártál az Eb-re,akkor ott megtalálod mi az igazi gyűlölet.hát akkor nem akarom megtudni, mit jelent az igazi gyűlölet, mert piszkosul rühelli itt a többség a barcát, lesugárzik a hozzászólásokból az utálat.
Mostanában alig foglalkozom a barcával és a barcásokkal. Régen nem így volt.Enrique írta:Folyamatosan témától függetlenül, még a saját csapatod meccsein is a Barcával foglalkozol, akkor is amikor egyébként senki más. Már tegnap este is kérdeztem, hogy ez nálad miért van.R.M.C.F írta:kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk
Egyébként egyetértek azzal amit mondasz, csak pont tőled ezt így nagyon fura olvasni.