A vele és Suárezzel kiegészülő Barça B játszik éppen barátságos meccset az indonéz U19-es válogatottal, a fenti góllal vezetünk 1-0-ra.
szerk.: Suárez is lőtt egyet.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 24., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 24., szerda 6:10
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 24., szerda 5:36
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. szeptember 24., szerda 0:07
Meg a Barcának mindenki lefekszik szokott még menni.Drake írta:Amikor mi gálázunk akkor itt a "Hadd higyjék el,hogy jók,aztán amikor jön az első nagyobb csapat akkor koppannak." szöveg a menő.Sose lesz egyetértés a két csoport közt,ezt jó lenne végre elfogadni.mathers írta:átnéztem a barca fórumra de kár volt. Azt írja egy tag ott, hogy semmi játékunk nem volt. Az Elche lefocizott minket és egy már földön hevert csapat ellen gáláztunk. Azért néha komolyan meglepődök, hogy vannak olyanok akik még Hegyi Ivánt is felül múlják.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 24., szerda 0:04
Amikor mi gálázunk akkor itt a "Hadd higyjék el,hogy jók,aztán amikor jön az első nagyobb csapat akkor koppannak." szöveg a menő.Sose lesz egyetértés a két csoport közt,ezt jó lenne végre elfogadni.mathers írta:átnéztem a barca fórumra de kár volt. Azt írja egy tag ott, hogy semmi játékunk nem volt. Az Elche lefocizott minket és egy már földön hevert csapat ellen gáláztunk. Azért néha komolyan meglepődök, hogy vannak olyanok akik még Hegyi Ivánt is felül múlják.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 23., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 23., kedd 17:59
Azt is hozzá tette, de tisztán emlékszem, hogy zsinorba volt 2 meccse is, hogy volt hibázott büntetője... Mind1 amùgy lényegtelen, csak ez a Farkas Norbi néha kap valami löketet az agyba...CS0ki írta:Ezek egyike sem a baj nokságban volt. A spanyol bajnoki meccseken, összefoglalókban hajlamosak a kommentátorok kizárólag a bajnoki statisztikákról beszélni, még ha nem is hívják fel a figyelmet erre mindig.a tavalyi szuperkupa döntőbe is hagyott ki az atletico ellen, meg mikor dimatteo kiütötte őket a chelseavel akkor is kihagyott egyet...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 23., kedd 17:43
Ezek egyike sem a baj nokságban volt. A spanyol bajnoki meccseken, összefoglalókban hajlamosak a kommentátorok kizárólag a bajnoki statisztikákról beszélni, még ha nem is hívják fel a figyelmet erre mindig.a tavalyi szuperkupa döntőbe is hagyott ki az atletico ellen, meg mikor dimatteo kiütötte őket a chelseavel akkor is kihagyott egyet...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. szeptember 23., kedd 15:53
hát mert nem is igaz.Géci írta:Farkas Norbi szerint, Messi 4 év után rontott büntetőt. Ebben nem vagyok biztos...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 22., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 22., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 22., hétfő 20:56
Ha ez a szótárában azt jelenti, hogy mellélőtte, akkor lehet, egyébként:Géci írta:Farkas Norbi szerint, Messi 4 év után rontott büntetőt. Ebben nem vagyok biztos...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 22., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 22., hétfő 19:30
de most poén nélkül gülü lát olyan jól a pályán mint messi mondjuk olyan szemekkelh3x0r írta:Ozilrol hamar megfeledkeztelDrake írta:A tegnapi kommentembe elfelejtettem beírni,hogy JELENLEG szerintem nincs még egy olyan játékos aki úgy lát a pályán mint Ő.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 22., hétfő 19:21
Ozilrol hamar megfeledkeztelDrake írta:A tegnapi kommentembe elfelejtettem beírni,hogy JELENLEG szerintem nincs még egy olyan játékos aki úgy lát a pályán mint Ő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 22., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 22., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 22., hétfő 15:35
Nem konkrétan a posztról és feladat körön van a hangsúly. Legalább is nekem úgy jött le, hogy Drake (asszem) el lőtt egy olyat, hogy senki nem lát úgy a pályán, mint Messi és ez nem tetszik a fórumnak, jogosan.... Nagyon jó egyébként ebben is, de abszolút nem a legjobb.Fuentealbilla írta:Akkor már talán Zidane nem? Guti alkalmanként pazar játéka mellett nem tudott konstans jó teljesítményt lehozni egy fél szezonon át sem... nem véletlenül nem volt huzamosabban a Real színeiben kezdő... így márpedig soha nem lehet a LEG-ek között emlegetni... még akkor sem ha néhány megoldását szerintem maga Zidane is irigykedve nézte. (kis túlzással)
Xabi mélységi irányító volt. Messi azért nem jött ennyire hátra
Xavi egy kiemelkedő player volt, de a LEG-ek névsorában azért őt sem erőltetném... Iniesta meg sosem volt klasszikus irányító inkább bal szélről próbált meg alkotni általában... bár a Barca meccsein idén megfigyelhető, hogy kezd egy kicsit hátrébb játszani... (gondolom) előre már kopik a gyorsaság... 30 év az 30 év... ha megérkezik pitbull a barcába akkor úgyis le lesz fedve az elől lévő helyek a gránátosoknál.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 22., hétfő 15:08
Akkor már talán Zidane nem? Guti alkalmanként pazar játéka mellett nem tudott konstans jó teljesítményt lehozni egy fél szezonon át sem... nem véletlenül nem volt huzamosabban a Real színeiben kezdő... így márpedig soha nem lehet a LEG-ek között emlegetni... még akkor sem ha néhány megoldását szerintem maga Zidane is irigykedve nézte. (kis túlzással)adamzz írta:Igen, Messi most már a valaha volt legjobb irányító is.
Végülis egy Guti,Xabi,Xavi,Iniesta vonulat elmehet a faszomba.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 22., hétfő 10:25
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem