Minek kellene nekünk egy sérülékeny játékos, aki nem képes folyamatosan jól teljesíteni... Canalesnek most az lehet a célja, hogy minél előbb felépítse azt, amit elért a Santanderben, de sajnos most egyre többet sérült. Emlékszem még mikor idejött egy cingár 19éves volt és írták is róla, hogy 6-7 kiló izmot felszedett. Na szerintem ezek a plusz kilók is szerepet játszhattak a sérüléseinél. Nagyon oda kellett volna erre figyelni.Higuain írta:igen de a sérülései miatt szerintem könnyen visszaengedné a valencia és itt nem alapember lenne hanem csere. Lehet kevesebb sérülése lenne és hozzá tudna tenni a játékhoz. Meg mellesleg ha Verratti Pogba Vidal féle verzióból az általam elképzelt valósul meg, akkor én nehezen mondanék ötleteket egyelőre középpályára és Canales cserének nem a legrosszabb ötlet lenne.Kerlon írta:Canalest végleg megvette a Valencia tavaly Gagoval együtt. Talán 7 millióért és szerintem nincs visszavásárlási opciónk. Amúgy térd szalagszakadásai voltak. Egymás után kettő, szóval azért ő elég veszélyes ilyen téren és nagy kár érte. Nagyon szimpatikusan tolta még anno, de akkor robbant be Özil is illetve Kakában még volt remény.
Amúgy még mikor Canales itt nyomta sokkal biztatóbb volt Özilnél csak Mourinho berakta Özilt a kezdőbe. Senki nem értette, hogy miért tcsinálta és Canales fejlődése ott akadt meg.
Az meg, hogy jobban ment neki, mint Özilnek... Megmosolyogtató.