Pepe - 3

Archívum

Mi lenne Pepe sorsa, ha rajtad múlna?

A szavazás 2014. október 8., szerda 9:44-kor befejeződött.

Eladnám egy normális ajánlatért
8
15%
Továbbra is kezdő lenne
11
20%
Harmadik számú védőt csinálnék belőle
35
65%

Szavazatok száma: 54

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Pepe - 3

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 23., kedd 8:37

BBeno írta:az odáig megvan hogy pár újság szerint tipli van, de mennyi pénzt is akartok egyáltalán látni egy 32 éves játékosért akinek nem mellesleg nem egekben van a fizetése és megbízható is. én egyértelműen marasztalnám. Ramos helyzetén kell elgondolkozni továbbra is.
Na igen, a lenyeget meg elfelejtettem leirni :lol: Szezon vegen alairnek vele egy 2+1 eves szerzodest.

Ramos helyzeten hiaba is kezdunk el gondolkodni, a vezetoseg allaspontja egyertelmu.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 23., kedd 8:23

BBeno írta:az odáig megvan hogy pár újság szerint tipli van, de mennyi pénzt is akartok egyáltalán látni egy 32 éves játékosért akinek nem mellesleg nem egekben van a fizetése és megbízható is. én egyértelműen marasztalnám. Ramos helyzetén kell elgondolkozni továbbra is.
Bbeno, tudod nagyon jól, hogy Ramos a következő szent tehén, amivel nincs is gond egyelőre. Nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 23., kedd 8:22

az odáig megvan hogy pár újság szerint tipli van, de mennyi pénzt is akartok egyáltalán látni egy 32 éves játékosért akinek nem mellesleg nem egekben van a fizetése és megbízható is. én egyértelműen marasztalnám. Ramos helyzetén kell elgondolkozni továbbra is.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 23., kedd 8:21

Akkor mik is a tenyek? Februarban tolti a 32-ot, 2016-ban jar le a szerzodese, ezert eladnank nyaron hogy kapjunk erte valami penzt. Mondjuk en nem hiszem hogy olyan sok penzt kapnank erte. Az egy dolog hogy Xabiert kaptunk egy tizest, de ot azert nemzetkozi szinten MINDENKI elismeri es zsenikent emlegetik, mig Pepe megitelese azert egy kicsit masabb.
A City 10-15 milliót szerintem bármikor fizetne érte.
Sok logikát nem látok benne, mert többet veszítünk, mint nyerünk. Pepét én olyannak ismertem meg, akinek számít a Real Madrid meze. Szerintem elfogadná a harmadik védő szerepét. De aztán lehet tévedek, na meg benne van a Mendes faktor is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 23., kedd 8:18

Akkor mik is a tenyek? Februarban tolti a 32-ot, 2016-ban jar le a szerzodese, ezert eladnank nyaron hogy kapjunk erte valami penzt. Mondjuk en nem hiszem hogy olyan sok penzt kapnank erte. Az egy dolog hogy Xabiert kaptunk egy tizest, de ot azert nemzetkozi szinten MINDENKI elismeri es zsenikent emlegetik, mig Pepe megitelese azert egy kicsit masabb.

En arra is kivancsi vagyok hogy kit hoznank helyette. Megadnank Nachonak a bizalmat harmadik szamukent, a Castillabol pedig felhoznank valakit (Derik, Llorente vagy barki mas. Nem kovetem oket, ugyhogy fogalmam sincs ki hogy teljesit). Vagy Nacho maradna negyedik szamu es hoznank egy nagyobb nevet (Hummels), esetleg egy nagyobb tehetseget (Laporte - ha jol tudom, neki is 2016-ban jar le a szerzodese es 27 milla a kivasarlasi ara)
BBeno írta:érthetetlen hogy miért Pepért akarjátok kirakni. tök mindegy hány éves ha Ramosban minden meccsen benne van a hiba. akkor nem pepét kéne lehozni.
Mi az erthetetlen benne? Ezt a hirt kezdtuk el kommentalni:

Kód:

Pepe a Manchester Cityben folytathatja, számol be róla több újság is. A Real Madrid mindeddig nem kínált új szerződést a portugál védőnek, amely jelenleg 2016-ig köti a klubhoz. A spanyol csapat ezért jövő nyáron megválna játékosától, hogy egy évvel később ne ingyen távozzon, a legesélyesebb lehetséges célpontok között az angol klubot emlegetik, akik már korábban is leigazolták volna a védőt. Forrás: Madridom.hu

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 23., kedd 8:16

érthetetlen hogy miért Pepért akarjátok kirakni. tök mindegy hány éves ha Ramosban minden meccsen benne van a hiba. akkor nem pepét kéne lehozni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 23., kedd 8:02

hehe írta:Sztem meg finomkodjon, akinek 2 apja van, legyen az óvatos.
varane sérülése előtt hibátlanul játszott, olyan szinten, amire egyik védőnk se jutott el, valszeg már nem is fog.
pepe zabos is volt, az ő madridi pályafutását csak varane sérülése mentette meg, a plafon a két embernél egész más szint.
ugy látszik, birja az a térd, mehet stabil kezdőbe, hogy vissza tudjon térni tavaszra, amikorra kell, a csúcsra.
pepének vége, mert van nála gyorsabb, erősebb, megbizhatóbb, jobb.
Egyetertek veled....meg ha rosszul is latom, Varanet nyomatni kell 1000-el....Pepenek meg a beugro szerep.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 23., kedd 7:11

Sztem meg finomkodjon, akinek 2 apja van, legyen az óvatos.
varane sérülése előtt hibátlanul játszott, olyan szinten, amire egyik védőnk se jutott el, valszeg már nem is fog.
pepe zabos is volt, az ő madridi pályafutását csak varane sérülése mentette meg, a plafon a két embernél egész más szint.
ugy látszik, birja az a térd, mehet stabil kezdőbe, hogy vissza tudjon térni tavaszra, amikorra kell, a csúcsra.
pepének vége, mert van nála gyorsabb, erősebb, megbizhatóbb, jobb.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 23., kedd 6:49

"Ebben a szezonban még szükségünk van rá,Varane nem megbízható még annyira,sem egészségben sem teljesítményben"

mindig örömmel olvasom ha valaki jól látja a dolgokat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 23., kedd 2:38

miVida írta:pepének jár a kezdő szerep, de nem Varane kárán! én majdnem biztos vagyok benne hogy közölték Varanenal, h nyugodtan hosszabbítson, most egyelőre pepe kezd (h jó áron el tudják adni) aztán nem sokára alap kezdő lesz Ramos mellett, aki viszont itt lesz elég sokáig még ahogy elnézem.
pepe mehet akár télen is, de akkor legyen egy biztos lábú 3. sz. védőnk!!
Szívbajt is kapnék ha Pepe télen lelépne.Ebben a szezonban még szükségünk van rá,Varane nem megbízható még annyira,sem egészségben sem teljesítményben...A szezon végére Varane és Pepe helyet kell cseréljen és ezt okosan kell csinálni.Aztán ha Varane átment a Vizsgán lehet szólni Pepenek,hogy kicsit kevesebb szerep jut majd neki jövőre és ha lépni akar akkor léphet,nyáron meg keresünk helyette valami cserét.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. szeptember 23., kedd 1:57

pepének jár a kezdő szerep, de nem Varane kárán! én majdnem biztos vagyok benne hogy közölték Varanenal, h nyugodtan hosszabbítson, most egyelőre pepe kezd (h jó áron el tudják adni) aztán nem sokára alap kezdő lesz Ramos mellett, aki viszont itt lesz elég sokáig még ahogy elnézem.
pepe mehet akár télen is, de akkor legyen egy biztos lábú 3. sz. védőnk!!
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. szeptember 22., hétfő 11:49

Csabi írta:én nem látnám értelmét. én még 2 év múlva is elnézném őt 3., 4. számú védőként
Én is elnézegetném itt még simán,de a kérdés az hogy most ő megelégedne azzal hogy már csak csere vagy játszani akarna még.
Ahhoz viszont szerintem túl jó,hogy csere legyen már jövőre.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 22., hétfő 8:16

én nem látnám értelmét. én még 2 év múlva is elnézném őt 3., 4. számú védőként

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:59

Nagyon bírom a palit,de tényleg időszerű a Pepe-Varane csere és szerintem a City illene hozzá,meg Anglia is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:52

Pepe a Manchester Cityben folytathatja, számol be róla több újság is. A Real Madrid mindeddig nem kínált új szerződést a portugál védőnek, amely jelenleg 2016-ig köti a klubhoz. A spanyol csapat ezért jövő nyáron megválna játékosától, hogy egy évvel később ne ingyen távozzon, a legesélyesebb lehetséges célpontok között az angol klubot emlegetik, akik már korábban is leigazolták volna a védőt. Forrás: Madridom.hu
A kora miatt jó döntés lehet,már ha varane-t be tudjuk építeni most ebben az évben 100%ra....szerintem meglehet.

Egyébként a legjobb védőnk,kár érte,de ez van....ideje lassan lejár.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 21:31

Igen,mivel ő a legmeghatározóbb a védelemben,igy szépen lassan épiteném be varanet, egyre többet tenném be,pepe-t egyre többet pihentetném,de okosba kizárólag,mert pepe kell, mivel a védelem oszlopa,hirtelen kivenni nagyon nagy hiba lenne.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 8., hétfő 21:25

Én is így értettem, de azért rákérdeztem :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 21:22

Azt próbáltam megfogalmazni,hogy pepe pótlása időszerű,de mivel itt van varane igy ő lenne az elsőszámú opció.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 8., hétfő 21:18

Rendben is van RMCF, de ha ott van Varane helyette, akkor Hummelst meg a padra hoznánk? Vagy Sergioval nem számolsz? (Ezt mondjuk kétlem, mert tudom, hogy ő a kedvenced a keretből)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 21:15

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid már megtalálta Pepe utódját és le is zárták az üzletet. A Királyi Gárda a hírek szerint 40 millió eurót fizetett Hummelsért a Dortmundnak. Forrás: Madridom.hu
remek. De nézzük a jó oldalát,legalább sok pepe utáló,el nem ismerő,leminősítő elnyugszik.

Egyébként kár lenne érte,mert nem igazán van nála jobb kv, de ő sem fiatal már,ott van varane helyette,és mindenki lenyugszik.

Vissza: