perez soha többé nem fog mendes játékost venniRemélem hamar Mendes lesz az ügynöke, igaz kicsit drága lesz, de legalább itt kötne ki.

egy pato jön itt jövőre, oszt jónapot.
deal with it.
na jó8
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 23:40
perez soha többé nem fog mendes játékost venniRemélem hamar Mendes lesz az ügynöke, igaz kicsit drága lesz, de legalább itt kötne ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 22., hétfő 23:37
Jó buli volt, holnap újra ugyanitt.na, elég volt a szeszből, holnap munka van
Én sem nagyon, de ígéretes. Remélem hamar Mendes lesz az ügynöke, igaz kicsit drága lesz, de legalább itt kötne ki.A valenciás srácot meg nem ismerem.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 22., hétfő 23:36
Kezd közös nevezőre jutni a fórumhehe írta:amúgy szarabb, mint kedira és gravesen örökbe fogadott féllábú gyereke
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 22., hétfő 23:34
ááá bocsesz, akkor nekifutok mégegyszer:ne rontsd már el![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 23:34
HozzászólásSzerző: phys » 2014. szeptember 22., hétfő 23:33
azért azt nem adnám meg gólpassznak, amikor belebotlik a labdába vagy megpattan rajta... vagy 30 méterről passzol jamesnak az meg elteszi a ficakba. Elkéne ismerni, hogy meccsek óta szar, nem belemagyarázni mindent, hogy "jól tartja a labdát" meg a többi hülyeség. És igen elmegy rajta a barca meccs is meg az atm meccs is mert eggyel kevesebben vagyunk vele.LiamGallagher írta:
Adott 2 gólpasszt a Depor ellen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 22., hétfő 23:31
akkor te még nem voltál a sorozatos topikbanheccsat írta: Amúgy meg, amit itt leművelsz ebben a topicban, az megérne egy bannt minimum
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. szeptember 22., hétfő 23:27
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. szeptember 22., hétfő 23:22
Adott 2 gólpasszt a Depor ellen.heccsat írta:
hibázni mindenki hibázik, /Varane ideje már eljött amúgy/, de más az amikor valaki hibázik, meg amikor valaki nem tesz hozzá semmi a csapat eredményességéhez
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 22., hétfő 23:21
Mit tettem?Amúgy meg, amit itt leművelsz ebben a topicban, az megérne egy bannt minimum, de neked lehet, mert moderátor vagy, neked nem kell senkinek sem értelmes választ adnod, csak belekötni mindenbe.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 22., hétfő 23:20
Amúgy meg, amit itt leművelsz ebben a topicban, az megérne egy bannt minimum, de neked lehet, mert moderátor vagy, neked nem kell senkinek sem értelmes választ adnod, csak belekötni mindenbe.Realista24 írta:Nem. Akárki játszik Benzema helyett nyerünk!!!!
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 22., hétfő 23:18
hát esélyünk az több lett volna az biztos, ezeken a meccseken CR-t nagyon lekorlátozzák, ilyenkor lenne lehetősége villogni a csatárnak, akinek könnyebb dolga van ilyenkor amikor fokozottan figyelnek CR-re.ziro4vr írta:tehát csak benzema miatt kaptunk ki az atmától? ha benzema helyett cavani játszik, nyerünk?
én is írtam, hogy jelenleg Casillas a legnagyobb probléma a csapatban. De ettől még Benzema sem lesz kisebb gond.hehe írta:casillast meg elásnám amúgy btw. de nincs harag.
hibázni mindenki hibázik, /Varane ideje már eljött amúgy/, de más az amikor valaki hibázik, meg amikor valaki nem tesz hozzá semmi a csapat eredményességéhezhehe írta:kkor basszuk ki ramost meg pepét is, akik fgy-k voltak egy halom sorsdöntő meccsen a bajnokikon
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 22., hétfő 23:15
Nem. Akárki játszik Benzema helyett nyerünk!!!!ehát csak benzema miatt kaptunk ki az atmától? ha benzema helyett cavani játszik, nyerünk?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 22., hétfő 23:15
tehát csak benzema miatt kaptunk ki az atmától? ha benzema helyett cavani játszik, nyerünk?heccsat írta:Talán, mert akkor nem kapnánk ki az atm től és a barcától, azért mert a csatárunk nem képes gólra váltani a helyzeteit. És talán akkor nyernénk is bajnokságot.ziro4vr írta:továbbra sem értem miért kéne az eredményességen javítani. hámesz, cr, benzema, bale, ramos, kroos/modric távoli lövés, padról a borsó, jön a gól elég helyről
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 23:13
akkor basszuk ki ramost meg pepét is, akik fgy-k voltak egy halom sorsdöntő meccsen a bajnokikonheccsat írta:Talán, mert akkor nem kapnánk ki az atm től és a barcától, azért mert a csatárunk nem képes gólra váltani a helyzeteit. És talán akkor nyernénk is bajnokságot.ziro4vr írta:továbbra sem értem miért kéne az eredményességen javítani. hámesz, cr, benzema, bale, ramos, kroos/modric távoli lövés, padról a borsó, jön a gól elég helyről
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. szeptember 22., hétfő 23:12
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. szeptember 22., hétfő 23:11
Öregek???A 2 öreg trollkodik a vergődő néppel. Hatalmas performansz gyerekek.![]()
Amúgy eladnám.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 22., hétfő 23:11
Talán, mert akkor nem kapnánk ki az atm től és a barcától, azért mert a csatárunk nem képes gólra váltani a helyzeteit. És talán akkor nyernénk is bajnokságot.ziro4vr írta:továbbra sem értem miért kéne az eredményességen javítani. hámesz, cr, benzema, bale, ramos, kroos/modric távoli lövés, padról a borsó, jön a gól elég helyről
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 23:10
ne rontsd már eltorjack írta:Lehet itt vitatkozni a csatártémán, de ha Benzema helyén Priskin lenne akkor is állati sok gólt lőnénk. Nincs baj. Baj akkor van, ha döglenek a nyulak, meg ha fogyóban a szesz![]()
Égetőbb gond, hogy a kp átjáróház, a védelem ingatag, a kapuskérdés meg szintén nincs rendezve. Ezek mellett engem személy szerint k*rvára nem érdekel, hogy mit művel, vagy nem művel Benzema. Akadnak itt nagyobb gondok is, ha ezek rendeződnek, tökmindegy lesz, hogy CR és Bale között ki nem lő elég gólt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 22., hétfő 23:10
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem