Mindig az nyer, aki kevesebb pontot hullajt és ez bajnokság független.Matt009 írta:...
Amúgy
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 12:06
Mindig az nyer, aki kevesebb pontot hullajt és ez bajnokság független.Matt009 írta:...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 21., vasárnap 12:03
Galacticos írta:mourinho mit nyert első szezonjában? egy kupát, ancelotti meg nyer egy bajnokságot.BBeno írta:én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....
persze itt itt volt a barca is ellenfélnek, de hát az akkori "speciel one"nak ez...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 21., vasárnap 12:03
Kerlon írta:Nekem Ancelottival nem az a bajom, hogy nem tudott mit kezdeni a Barca ellen, mert ő tudott, hanem az, hogy egy bomba erős PSGvel nem alázza szét a francia bajnokságot. A Chelseavel se volt túl meggyőző anno, de itt még az sem elég, ha nyersz pár kupát... A foci képe nála soha nem a szórakoztatásról szólt...
Ha hoz mellé BL-t, ám legyen. Ha nem, akkor kevés.3ból 1x csak sikerül neki, és akkor már ott van ahol mourinho...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 21., vasárnap 11:58
azért a France meg a Spain liga nem egy kutya.Galacticos írta:mourinho mit nyert első szezonjában? egy kupát, ancelotti meg nyer egy bajnokságot.BBeno írta:én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....
persze itt itt volt a barca is ellenfélnek, de hát az akkori "speciel one"nak ez...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 11:51
mourinho mit nyert első szezonjában? egy kupát, ancelotti meg nyer egy bajnokságot.BBeno írta:én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 21., vasárnap 11:47
én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....Galacticos írta:3ból 1x csak sikerül neki, és akkor már ott van ahol mourinho...Matt009 írta:Ancelottival nem leszünk bajnokok a Barca ellen.mourinhonak is ez volt a kutyakötelessége első szezonjában sőt úgy jött ide hogy "minden új csapatánál egyből bajnok lett", aztán első szezonban a liga sülés lett. meg a bl is, szépek azok az elődöntőink de amíg olyan csapatokon jutottunk odaáig mint lyon,tottenham,cszka,apoel addig nem ért semmit. az idei elődöntőnk a halálcsoport+manchester miatt már most többet ér nálam mint az előzők.BBeno írta: most nem azért de ancelottinak nem az lenne a kutyakötelessége hogy a bajnokságot és a kupát egyből behúzza?
HA idén nem lesz meg a tizedik, és mourinho lelép akkor a következő edzőnek nincs olyan magason a mérce. ennél csak szebben lehet játszani, és az a 2kupa+1liga+1szuperkupa három év alatt, ilyen kerettel, ekkora elvárásoknál nem túl jó eredmény. ha viszont meglesz akkor perfect, el único.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 11:42
3ból 1x csak sikerül neki, és akkor már ott van ahol mourinho...Matt009 írta:Ancelottival nem leszünk bajnokok a Barca ellen.
mourinhonak is ez volt a kutyakötelessége első szezonjában sőt úgy jött ide hogy "minden új csapatánál egyből bajnok lett", aztán első szezonban a liga sülés lett. meg a bl is, szépek azok az elődöntőink de amíg olyan csapatokon jutottunk odaáig mint lyon,tottenham,cszka,apoel addig nem ért semmit. az idei elődöntőnk a halálcsoport+manchester miatt már most többet ér nálam mint az előzők.BBeno írta: most nem azért de ancelottinak nem az lenne a kutyakötelessége hogy a bajnokságot és a kupát egyből behúzza?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 21., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 21., vasárnap 11:34
Ancelottival nem leszünk bajnokok a Barca ellen. Vagy legalább is 3 szezonból 1x. Persze a BL-ben sokat fogunk elődöntőzni, de kb. az ideihez hasonló szezonok várnak ránk. Nekem olyan edző kell, aki inkább a tavalyi szezonhoz hasonló szintet képes hozni. Egy edzőnél, főleg egy olyan csapatnál, amelyik bajnok akar lenni, a stabilitás a legfontosabb. Ancelottit én nem érzem stabil edzőnek. Ha az lenne, akkor még mindig a Chelsea padján ülne.de én nem lennék szomorú ha ancelotti jönne. a psg-vel egyszer sem kapott ki a barca ellen, ráadásul úgy hogy nem bekkeltek végig mindkét meccsen, sőt a camp nouban úgy támadtak ahogy talán csak mi szoktunk ellenük
Mourinhonak is problémás a játékfelfogása. De ezt egy bizonyos szintig el tudom viselni, ha jönnek az eredmények. Mourinhonak sem sikerült defenzív csapatot faragni Realból, csak ennek a próbálkozásnak a mellékhatása az a nézhetetlen sz*r, amit a Real többnyire játék címén produkál.a játékfelfogásuk.
Ezt szerintem senki sem tudja. Mindenkinek megvan a maga kis favoritja, de minden favoritnak van rengeteg hátránya is. Ha lenne ilyen megoldás, a fórum ebben a kérdésben egységesebb lenne.Ez sajnos történelmileg nem tartozott az erősségei közé...Egyébként nekem lövésem sincs, hogy a sok rossz és kétes megoldás közül melyik válhatna be.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 21., vasárnap 11:30
mondjuk én még mindig nem vagyok elájulva tőle..de tényleg nagyon valószinű.mikor már ennyi hir van róla,akkor csak lehet valami.de én nem lennék szomorú ha ancelotti jönne. a psg-vel egyszer sem kapott ki a barca ellen, ráadásul úgy hogy nem bekkeltek végig mindkét meccsen, sőt a camp nouban úgy támadtak ahogy talán csak mi szoktunk ellenük.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 11:26
a játékfelfogásuk.Casso írta:Miért mi a baj az olaszokkal?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 21., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 21., vasárnap 10:38
Ez sajnos történelmileg nem tartozott az erősségei közé...Egyébként nekem lövésem sincs, hogy a sok rossz és kétes megoldás közül melyik válhatna be.ferni írta: remélem, hogy Perez megtalálja a megfelelő embert.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 10:36
mért hozná magával a psg legjobbjait ide ancelotti?
továbbra sem fifa 2013
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. április 21., vasárnap 10:32
én se komolyan gondoltam elhiheted, csak elkalandoztak a gondolataim....hehe írta:mért hozná magával a psg legjobbjait ide ancelotti?
továbbra sem fifa 2013
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 21., vasárnap 10:31

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 21., vasárnap 10:29
Ráadásul egyikőjükkel sem dolgozik annyi ideje, hogy kialakuljon egy "apa-fia" kapcsolat, mint mondjuk Mou esetében többször is. Tehát ha jön is Ancelotti, szerintem senkit nem hozunk a PSG-ből.hehe írta:mért hozná magával a psg legjobbjait ide ancelotti?
továbbra sem fifa 2013
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 21., vasárnap 10:24

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. április 21., vasárnap 10:23
nekem pl nagyon tetszettek a PSG támadásai, arról már nem az edző tehet, hogy elfelejtettek gólt rúgni és kb mindent kihagytak...Kerlon írta: "taktikailag" na én ezt úgy mondanám, hogy minden olasz edző megtudja oldani a védekezést. Támadásban egyik se azt a focit hozná, amit mi szeretnénk itt látni.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem