aldasom ra

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 4., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 8:29
Rárakhatod, ha ő nem fog aláírni egy másik csapathoz. :-)A legrosszabb hír mára. És tényleg hatalmas szarban vagyunk így. Ezért én most rátennék egy 150 millió eurós árat, aztán ha kell valakinek, akkor viheti. Kevesebbért nem adnám semmiképp.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 4., kedd 8:26
A legrosszabb hír mára. És tényleg hatalmas szarban vagyunk így. Ezért én most rátennék egy 150 millió eurós árat, aztán ha kell valakinek, akkor viheti. Kevesebbért nem adnám semmiképp.mohaola írta:Cristiano Ronaldo továbbra sem hajlandó hosszabbítani írja az AS, aki úgy tervezi, hogy kitölti a szerződésében lévő 2 évet és ingyen távozik.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 8:22
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 8:11
Idén ha nem hosszabbít akkor jövőre fele annyiért távozni fog, ingyen nem fogja elengedni a klub, szerintem.hehe írta:ha ez igaz, akkor ez is csak egy gyökér.Cristiano Ronaldo továbbra sem hajlandó hosszabbítani írja az AS, aki úgy tervezi, hogy kitölti a szerződésében lévő 2 évet és ingyen távozik.
én nem fogom kérlelni meg imádkozni, úgyis örökmásodik az ember. ráadásul a nike is talált új talizmánt, a barca meg a brazília ráadásul a hazai vébével teljesen elnyomja a kisebb piacú portugáliát és a nem nike-s realt..
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 7:55
ha ez igaz, akkor ez is csak egy gyökér.Cristiano Ronaldo továbbra sem hajlandó hosszabbítani írja az AS, aki úgy tervezi, hogy kitölti a szerződésében lévő 2 évet és ingyen távozik.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 7:54
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 4., kedd 0:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 3., hétfő 23:59
volt talán még vmi olyasmi is, hogy ő olyanokat mondott egy meccs előtti edzésen, hogy ő tuti benne lesz a keretben, aztán ez sem tetszett josénakToky írta:Hivatalosan azért került ki, mert egyszer összekaptak Gagoval, másik alkalommal meg Mourinho azt adta Neki feladatul, hogy zárjon vissza a szélen, és semmi több. Ezzel szemben Ő felment letámadt, és kapura veszélyesen játszott. Hogy volt-e más is, azt nem tudom. Kiegészítő embernek jó volt. Legalábbis jobb, mint Callejón a mostani "helyén".'shutterisland írta: szerintem pedro león ha nem is sokkal, de jobb játékos, mint callejon.
arra viszont már biztosan nem emlékszem, hogy jól játszott e, mielőtt mou elvágta a fonalát az incidens miatt. :-)
inkább a getafétől elcsípett meccsekből kiindulva.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 3., hétfő 23:57
Hivatalosan azért került ki, mert egyszer összekaptak Gagoval, másik alkalommal meg Mourinho azt adta Neki feladatul, hogy zárjon vissza a szélen, és semmi több. Ezzel szemben Ő felment letámadt, és kapura veszélyesen játszott. Hogy volt-e más is, azt nem tudom. Kiegészítő embernek jó volt. Legalábbis jobb, mint Callejón a mostani "helyén".'shutterisland írta: szerintem pedro león ha nem is sokkal, de jobb játékos, mint callejon.
arra viszont már biztosan nem emlékszem, hogy jól játszott e, mielőtt mou elvágta a fonalát az incidens miatt. :-)
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 23:34
Jól. Pont ezért került ki.'shutterisland írta: szerintem pedro león ha nem is sokkal, de jobb játékos, mint callejon.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. június 3., hétfő 23:33
Ez mi? Úgy tudom Varanera nem Zidane figyelt fel először, nem ő rántotta elő a nagy homályból.Mario Cirolo írta:Na vegre valaki, megfogalmazta, amit en is erzek Coentraoval kapcsolatban, jo kis jatekos. A legnagyobb problemaja az, hogy Marcelo az alternativaja, aki nalam a legjobb balhatved a vilagon jelenleg, vedekezesben siman hoz egy olyan szintet, mint Coentrao, tamadasban pedig eg es fold. Felolem tavozhat Coentrao, de akkor kell hozni helyette, egy Varane kaliberu Zidane bebit oda a balosra (mondjuk Dignet a lillebol).revolver írta:bocsi a dupláért
az a baj szerintem coentraoval, hogy olyan színtelen szagtalan játékos, hogy nem igaz. ha rágondolok egy ilyen szürke folt jut eszembe, egy olyan semmi. pedig nagyon jó kis bhv, egyik legjobb a világon. szóval így, hogy bizonyított, sem érzem azt, hogy olyan összegért ellehetne adni amiért nekünk megérné.(ezért sem pártolom az eladását)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 3., hétfő 23:21
HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. június 3., hétfő 22:59
Na vegre valaki, megfogalmazta, amit en is erzek Coentraoval kapcsolatban, jo kis jatekos. A legnagyobb problemaja az, hogy Marcelo az alternativaja, aki nalam a legjobb balhatved a vilagon jelenleg, vedekezesben siman hoz egy olyan szintet, mint Coentrao, tamadasban pedig eg es fold. Felolem tavozhat Coentrao, de akkor kell hozni helyette, egy Varane kaliberu Zidane bebit oda a balosra (mondjuk Dignet a lillebol).revolver írta:bocsi a dupláért
az a baj szerintem coentraoval, hogy olyan színtelen szagtalan játékos, hogy nem igaz. ha rágondolok egy ilyen szürke folt jut eszembe, egy olyan semmi. pedig nagyon jó kis bhv, egyik legjobb a világon. szóval így, hogy bizonyított, sem érzem azt, hogy olyan összegért ellehetne adni amiért nekünk megérné.(ezért sem pártolom az eladását)
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 3., hétfő 22:50
az a baj szerintem coentraoval, hogy olyan színtelen szagtalan játékos, hogy nem igaz. ha rágondolok egy ilyen szürke folt jut eszembe, egy olyan semmi. pedig nagyon jó kis bhv, egyik legjobb a világon. szóval így, hogy bizonyított, sem érzem azt, hogy olyan összegért ellehetne adni amiért nekünk megérné.(ezért sem pártolom az eladását)Most volt alkalma bizonyítani Coentraonak, meg is tette, és bár ez paradoxnak tűnik, ezért adnám el most, van esély rá, hogy jó zsetont lehetne érte kapni.
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 3., hétfő 22:42
szerintem meg nagyon okosan csinálja, nem akarja, hogy rögtön kikezdje a média egy esetleges öncélú nyilatkozat miatt. most neki arra van szüksége, hogy probléma nélkül beilleszkedjen az európai labdarúgás világába. és ezt így érheti el, ha álszent nyilatkozatokat ad. attól még a játékstílusán nem fog változtatni. szépen is nézne ki, ha odamenne és azt nyilatkozná, hogy egyértelmű célja elvenni az aranylaszti örökös címét messitől és kitúrni a g*cibe.-Na,már meg is tanították hazudni...
Megvolt az agymosás!!!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 3., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 3., hétfő 20:23
-Na,már meg is tanították hazudni...„Örülök, hogy megvalósíthattam gyerekkori álmomat, és aláírhattam a Barcelonához. Azért jöttem ide, hogy segítsem ezt a klubot és a világ legjobb játékosát, Lionel Messit – szólt Neymar első nyilatkozata a Barcelona játékosaként. – Nem gondolok az aranylabdára, Messi a világ legjobbja, már annak is örülök, hogy vele játszhatok."
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 20:20
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem