Mozi, filmek
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
The fault in our stars
Nem volt rossz. Annyi giccs van benne, amennyi még nem káros szerintem, bár a célközönség nem én vagyok, de azért átjött. Helyenként nagyon unalmas, és a játékidő is hosszú. Párszor nagyokat nyeltem, ott volt a gombóc a torkomban, könnyezni nem kezdtem, de sokszor volt pár alkalom, hogy tényleg elszorult a szívem.
Kell néha 1-1 ilyen film is na.
Nem volt rossz. Annyi giccs van benne, amennyi még nem káros szerintem, bár a célközönség nem én vagyok, de azért átjött. Helyenként nagyon unalmas, és a játékidő is hosszú. Párszor nagyokat nyeltem, ott volt a gombóc a torkomban, könnyezni nem kezdtem, de sokszor volt pár alkalom, hogy tényleg elszorult a szívem.
Kell néha 1-1 ilyen film is na.
"And my heart will leave you never."
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki aki nagy mozis, meg tudná mondani nekem, hogy a Monsters Dark Continent címü filmet, melyik mozi fogja adni és mikor? Elvileg a magyar bemutató szeptember 25.én lesz, de se a Cinema city, se az Apollo mozi nem reklámozza.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Családbarát Deadpool.VanillaSky írta:pg13ban of kórsz.Deadpool is megkapja a maga filmjét

-
pg13ban of kórsz.Deadpool is megkapja a maga filmjét
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- rafael23
Coherencet nézte valaki? vélemény?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó móka volt ez az Edge of Tomorrow, egész pofás lett. Mondjuk a befejezés annyira nem tetszett.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Én is most néztem meg, hasonló véleményen vagyok. Volt pár apróbb hülyeség a filmben, de elégedetten jöttem ki a moziból, ajánlani tudom csak mindenkinek. Vagyis hát nem mindenkinek, hanem azoknak, akiknek a trailer alapján felkeltette az érdeklődését a film, azok nem fognak csalódni szerintem..tucsoki írta:The Maze Runner
Ifjúsági sci-fi akció, leszámítva 1-2 gyermekbetegségét kifejezetten tetszett. Ami nagy szó, mert sokat vártam tőle és nem csalódtam.

The Maze Runner
Ifjúsági sci-fi akció, leszámítva 1-2 gyermekbetegségét kifejezetten tetszett. Ami nagy szó, mert sokat vártam tőle és nem csalódtam.
Az Escape from New York-ot nézd inkább

- nmate
Pedig Az ember gyermeke nagyon jó film.
-
A Mad Max-et régóta terveztem, de sose jutottam el addig, az Ember gyermeke trailer alapján nem fogott meg, a többit meg láttam.nmate írta:Mad Max, Ember gyermeke, Oblivion, Elysium, Snowpiercer most így hirtelenjében.

- nmate
Mad Max, Ember gyermeke, Oblivion, Elysium, Snowpiercer most így hirtelenjében.
-
The Road
Hát elég kemény film volt.. Nagyon tetszett, szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus filmeket, eddig talán ez volt a "legreálisabb" mind közül. Csak ajánlani tudom, kell egy hangulat hozzá az biztos, de megéri megnézni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár akkor még keményebben ütött volna, ha a végén a kissrác nem egy rendes családba fut bele, de az már túl nyomasztó lett volna lehet..
Tudnátok ajánlani még hasonló filmeket? Amiket láttam ilyesmi témában az a The Rover és talán a Book of Eli - hirtelen csak ezek ugranak be.
Nem zombis, vagy hasonló filmek érdekelnének, hanem ilyen apokalipszis után jó pár évvel játszódó dráma féleségek - a Book of Eli nem tudom mennyire dráma kategória..
Hát elég kemény film volt.. Nagyon tetszett, szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus filmeket, eddig talán ez volt a "legreálisabb" mind közül. Csak ajánlani tudom, kell egy hangulat hozzá az biztos, de megéri megnézni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár akkor még keményebben ütött volna, ha a végén a kissrác nem egy rendes családba fut bele, de az már túl nyomasztó lett volna lehet..
Tudnátok ajánlani még hasonló filmeket? Amiket láttam ilyesmi témában az a The Rover és talán a Book of Eli - hirtelen csak ezek ugranak be.

- realmadridfan
Edge of Tomorrow.
Végre egy jó blockbuster. Ennyi kell csak, hogy ne írjanak bele családi drámát egydimenziós kölykökkel meg sírós feleséggel, hanem zúzzanak, legyen pörgős a forgatókönyv, pár poénnal. Ezek mind pipa. Tom Cruisenak csuklóból megy, Emily Blunt meg huh. Ajánlom bárkinek, az elképesztően szörnyű Godzilla után kifejezetten jó szórakozás volt.
Végre egy jó blockbuster. Ennyi kell csak, hogy ne írjanak bele családi drámát egydimenziós kölykökkel meg sírós feleséggel, hanem zúzzanak, legyen pörgős a forgatókönyv, pár poénnal. Ezek mind pipa. Tom Cruisenak csuklóból megy, Emily Blunt meg huh. Ajánlom bárkinek, az elképesztően szörnyű Godzilla után kifejezetten jó szórakozás volt.
- nmate
Megnéztem én is a The Rovert. Jó film, menő posztapokaliptikus atmoszférával, és jó karakterekkel. Igazi roadmovie, kemény és erőszakos. Guy Pearce nagy kedvencem volt eddig is, remek karakterszínész. Tetszett, na. 8/10
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt van olyan aki 10 évnél idősebb és bevállalta?h3x0r írta: Mr. Peabody & Sherman (2014)
Hangulatos kis mese. 7/10

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Rém gyenge a film annak ellenére, hogy nyilvánvalóan az egész csak felvezetés volt a következő résznek. A legviccesebb, hogy a bátrak gyakorlatilag attól bátrak, hogy mindenhova futva mennek. A főszereplő csaj meg minden ok nélkül legyőzhetetlen lett, senkinek nem ajánlom. Kb 3/10.Divergent (2014)
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Na megnéztem a Galaxis örzőit, piffpuffcsihipuhi, kétszer el is mosolyodtam, egyszer abszolút nézhető kategória, hatfél. De emberek, ez a Chris Pratt ez egy nagyon tehetségtelen figura. Vagy csak itt volt ilyen balfasz? A Her-ből nem emlékszem rá.
A stáblista utáni jelenetről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan akarnak ezek még egy Howard filmet?
A stáblista utáni jelenetről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan akarnak ezek még egy Howard filmet?