melyiken adja?amúgy a corinthians - sao paulo olyan háború bakker,

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Xavi és Iniesta is tolt ilyet fénykorában. Iniesta még most is. Ezt a rendszert tanulták évekig.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na ha a második félidőben nem jön a messi gól akkor ott gondok lesznek lassan..

Nem illik.
micsoda piros lap volt ez, messinek meg pacsiriszpekt minden, tudja, hogy tiziből nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jövőre csak a madridot fogom nézni, mert jön pato benezma helyéreGéci írta:Szerintem Te már több barca meccset nézel mint Realt...hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()

amúgy a corinthians - sao paulo olyan háború bakker, mintha az életükért mennének

másodikban jön a pato dupla amúgy. :Đ

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez már megint mi?Drake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()

Szép volt Messi

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
A labda 5-ös umbro,nem kisebb.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem Te már több barca meccset nézel mint Realt...hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
céronaldo is köcsög volt az elején, ő alapította angliában a fetrengjatiziért alapítványt 

de. gago.Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
-
Na,ha egyszer végre ez a szappantartó talpon marad mindjárt ott a zinyó......bravo,végre,elég volt a bakfislány szerepből,ahol tangában,szempillaspirállal a kezében,magassarkúban,főnözött hajjal szerepelt. Még a végén férfi lesz ebből a bi-ből.

-
palesz77 írta:Bravo; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Pedro, Messi, Neymar
MAtS és Montoya hiányzik nekem - na meg Bartra-, meg Pedrot se szeretném a pályán látni, amúgy tetszik a kezdő..
Remélem tartjuk veletek a lépést, és mi is gálázunk egyet!
Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..
Jó ez így, elöl meg lesz neymarral és pedroval a tempo, kp-s igy stabil és rutinos, hátul meg úgy is ping pong lesz.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
+1, de nem kell aggódni, már nincs Navaspalesz77 írta:... Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..

Lehet, hogy a Real csak az El Clásicóra tartogatja?

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Bravo; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Pedro, Messi, Neymar
MAtS és Montoya hiányzik nekem - na meg Bartra
-, meg Pedrot se szeretném a pályán látni, amúgy tetszik a kezdő..
Remélem tartjuk veletek a lépést, és mi is gálázunk egyet!
Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..
MAtS és Montoya hiányzik nekem - na meg Bartra

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem tudom, miről beszélsz.ziro4vr írta:Tehetséges fazon, kicsit hasonló nálam mint a fiatal Neuer. De vigyázni kell vele, már most ott van benne a németes arrogancia, nagy arc, ez elsülhet a későbbiekben egy kapusnál egészséges önbizalomként is, mint Neuer esetében, de vissza is üthet és akkor nem lesz belőle csak egy nagy arcú potyakirály (Valdes)![]()

Engem is Neuerre emlékeztet kicsit, leginkább a németes higgadtsága, hidegvérűsége miatt. Vannak olyan vezéregyéniségek, mint Puyol, akik folyamatosan űzik-hajtják, tüzelik a csapattársaikat, és vannak olyanok is, amilyen Ter Stegen is lehet, akik folyamatosan nyugalmat, biztonságot, higgadtságot sugároznak, ezzel segítve jobb teljesítményhez a többieket.
Más: a mai keretből kimaradt Rafinha (kisebb sérülést szedett össze edzésen, elővigyázatosságból nem fog játszani) és Bartra is...

Valamiért egyébként szenvedős meccsre számítok, annak ellenére, hogy a Levante nincs túl jó formában mostanában, ráadásul már Keylor sem fog az őrületbe kergetni minket.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tehetséges fazon, kicsit hasonló nálam mint a fiatal Neuer. De vigyázni kell vele, már most ott van benne a németes arrogancia, nagy arc, ez elsülhet a későbbiekben egy kapusnál egészséges önbizalomként is, mint Neuer esetében, de vissza is üthet és akkor nem lesz belőle csak egy nagy arcú potyakirály (Valdes)GT37 írta: Remélem, azért Ter Stegen fogja kapni a legtöbb játékpercet, minél hamarabb be kellene illeszkednie, övé a jövő.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Szerintem ezt egyelőre csak LE tudja, vagy még ő sem.. Én nagyon remélem, hogy MAtS, valamiért magabiztosabbnak érzem a Németet, plusz több potenciál is van benne. De kíváncsian várom, hogy a következő bajnokin kit rak a kapuba Lucho, az már talán jelent valamit így, hogy ter Stegen visszatért a sérülésből..ziro4vr írta:Barcásokat kérdezem, most akkor ki lesz az első számú kapus nálatok? Le lesz osztva sorozatokra, vagy egyik fix kezdő másiké meg csak a kupa?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyelőre úgy tűnik, nem lesz leosztva sorozatokra, és egyik sem lesz fix kezdő. Lucho versenyhelyzetet akar, aki épp jobb formában van az edzésen látottak alapján, az fog kezdeni az adott meccsen. Legalábbis szerintem ez a helyzet.ziro4vr írta:Barcásokat kérdezem, most akkor ki lesz az első számú kapus nálatok? Le lesz osztva sorozatokra, vagy egyik fix kezdő másiké meg csak a kupa?
Remélem, azért Ter Stegen fogja kapni a legtöbb játékpercet, minél hamarabb be kellene illeszkednie, övé a jövő.