HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 23., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 23., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 23., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: cart » 2014. szeptember 23., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. szeptember 22., hétfő 23:46
Többet keres egy tanár mint egy kezdő építőmérnök (átlagban)cart írta:Ennyi pénzért Magyarországon csak az fog elmenni tanárnak, akit tényleg máshová nem vesznek fel... Tisztelet a kivételnek, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját ilyen körülmények között is.sentry írta: Éppen elég gáz, hogy kb minden szefos megkapja a tanár diplomát....
HozzászólásSzerző: cart » 2014. szeptember 22., hétfő 22:14
Ennyi pénzért Magyarországon csak az fog elmenni tanárnak, akit tényleg máshová nem vesznek fel... Tisztelet a kivételnek, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját ilyen körülmények között is.sentry írta: Éppen elég gáz, hogy kb minden szefos megkapja a tanár diplomát....
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 22., hétfő 22:08
Sok tanárnál nem a tudás hiányzik, hanem az, hogy nem tudnak tanítani. Beszél a táblának, aztán annyi...sentry írta:
De ne is legyen bárki mérnök, orvos, informatikus stb. Éppen elég gáz, hogy kb minden szefos megkapja a tanár diplomát....
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. szeptember 22., hétfő 21:59
Limaten írta:Annyival még kiegészíteném, h ha pl megértettél egy kisebb kódrészletet, egy függvényt, h mit csinál és miért csinálja, akkor az még nem elég, azt biztos, h nem tudod majd reprodukálni számonkérésen. Be kell gyakorolni, h legyenek sémáid, h mit mire/hogyan szokás használni, így el tudsz majd indulni egy feladatnál és nem az lesz, h "és ezt most hogy?".tucsoki írta:Jól mondja cart, naponta kell gyakorolni, sok-sok szorgalommal, az előadás/gyakorlat csak egy iránymutatást tud adni arról hogy miről is lenne szó...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 22., hétfő 13:25
Aha, szarVanillaSky írta:Youtube másnál is szarakodik? Kb két napja a hozzászólásokat nem tölti be, a videók mennek, de a hozzászólások nem jelennek meg.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 22., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. szeptember 21., vasárnap 23:28
Annyival még kiegészíteném, h ha pl megértettél egy kisebb kódrészletet, egy függvényt, h mit csinál és miért csinálja, akkor az még nem elég, azt biztos, h nem tudod majd reprodukálni számonkérésen. Be kell gyakorolni, h legyenek sémáid, h mit mire/hogyan szokás használni, így el tudsz majd indulni egy feladatnál és nem az lesz, h "és ezt most hogy?".tucsoki írta:Jól mondja cart, naponta kell gyakorolni, sok-sok szorgalommal, az előadás/gyakorlat csak egy iránymutatást tud adni arról hogy miről is lenne szó...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 21., vasárnap 23:10
Kerlon írta:Vissza Kandós prog oktatáshoz, hogy az órai munkákat NEM lehet hazavinni, egyszerre kéne figyelni, hogy mit magyaráz a tanár, beírni a CB-be és leírni a füzetbe, hogy otthon tudjál valamit kezdeni vele. A tanár meg jó pofán mindig mondja, hogy csinálják csak vagy beállt a kék halál? Meg is mondtam neki, hogy az akkor van mikor hazamegyünk valamit rosszul másoltunk le és fogalmunk sincs, hogy miért szar a program. A 3. dolog, hogy 5 tanárból 4 WINDOWS alatt programoz, de a diáknak Ubuntut kell használnia és persze, hogy senkinek sincs kedve otthon csak ezért a húgy szarért Ubuntut telepíteni a Windowsa mellé vagy virtuálisról nyomni... Tiszta kiakasztás az egész. 3. hét, holnap megyek a második ZH-ra, de reménytelenül...
Jól mondja cart, naponta kell gyakorolni, sok-sok szorgalommal, az előadás/gyakorlat csak egy iránymutatást tud adni arról hogy miről is lenne szó...cart írta:Annyit elárulhatok, tanórán kizárt dolog, hogy bármit is megtanulj programozásból. Sok időt rá kell szánni otthon, csak úgy lehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 23:09
ohh, akkor bele vagyok kavarodva..ebben az esetben viszont szerintem vigyázz a bulikonKerlon írta:Kandó=villamosmérnöki karziro4vr írta:Faterom is kandós volt, bár ő villamosmérnökin. Sokat az oktatásról nem mesélt, csak hogy valamilyen főiskolás bulin betámadta pár meleg arc.., csak programozunk is... Neumanosok az info mérnökök...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 21., vasárnap 23:06
Kandó=villamosmérnöki karziro4vr írta:Faterom is kandós volt, bár ő villamosmérnökin. Sokat az oktatásról nem mesélt, csak hogy valamilyen főiskolás bulin betámadta pár meleg arc..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: cart » 2014. szeptember 21., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 21., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 21., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:48
Pintér (tolódás)R.M.C.F írta:Remy írta:Közvélemény-kutatás: Ki az 5 legjobb futballedző szerintetek?
Mindennapos itt a fórumon az, hogy melyik játékos milyen, de az edzőkről még nem nagyon láttam véleményeket. Csak a jelenlegiekről, na de mi a helyzet a régebbiekkel? (Nyilván, akiket láttatok is élőben). Tényleg érdekelne.(esetleg 1-2 mondatban kifejthetnétek, hogy miért XY...)
Nálam akik olyan korszakot képeztek,ami évtizedeken át meghatározóak voltak,vagy sok évtizeden át alap taktika lett.
Guttmann Béla és Bukovi Márton (visszavont poziciós támadó és az évtizedeken át tartó brazil foci alapelemei tőlük erednek)
Hellenio Herrera (catenacchio és a felmozgó szélső védők támadó szerepe)
Rinus Michels (totális foci,csapatszinten együttmozgás)
Arrigo Sacchi (területvédekezés)
Luis Menotti (lesre játszatás)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:43
mancini, ranieri, aztán van egy pár mégRealista24 írta:Tudtam én, hogy csak az ital miatt gépelhetted el.
Egyébként tetszik a listád.
Én csak olyanokat írnék, mint a többség, akiket láthattam munka közben is: Carlo, VdB, Mourinho, Ferguson ott lenne az ötben, sorrendet és az ötödiket most passzolom.
Egy biztos, a lúzer edző címet azt hiszem Mancininek adnám oda
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem