internetten nézem pixeles szaron.R.M.C.F írta:melyiken adja?amúgy a corinthians - sao paulo olyan háború bakker,
nincs tévém

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:46
internetten nézem pixeles szaron.R.M.C.F írta:melyiken adja?amúgy a corinthians - sao paulo olyan háború bakker,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:46
melyiken adja?amúgy a corinthians - sao paulo olyan háború bakker,
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:42
jövőre csak a madridot fogom nézni, mert jön pato benezma helyéreGéci írta:Szerintem Te már több barca meccset nézel mint Realt...hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:41
Ez már megint mi?Drake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:41
Drake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:40
Szerintem Te már több barca meccset nézel mint Realt...hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:40
de. gago.Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:39
Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 20:58
palesz77 írta:Bravo; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Pedro, Messi, Neymar
MAtS és Montoya hiányzik nekem - na meg Bartra-, meg Pedrot se szeretném a pályán látni, amúgy tetszik a kezdő..
Remélem tartjuk veletek a lépést, és mi is gálázunk egyet!
Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 21., vasárnap 20:15
+1, de nem kell aggódni, már nincs Navaspalesz77 írta:... Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 21., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 21., vasárnap 12:23
Nem tudom, miről beszélsz.ziro4vr írta:Tehetséges fazon, kicsit hasonló nálam mint a fiatal Neuer. De vigyázni kell vele, már most ott van benne a németes arrogancia, nagy arc, ez elsülhet a későbbiekben egy kapusnál egészséges önbizalomként is, mint Neuer esetében, de vissza is üthet és akkor nem lesz belőle csak egy nagy arcú potyakirály (Valdes)![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 19., péntek 21:21
Tehetséges fazon, kicsit hasonló nálam mint a fiatal Neuer. De vigyázni kell vele, már most ott van benne a németes arrogancia, nagy arc, ez elsülhet a későbbiekben egy kapusnál egészséges önbizalomként is, mint Neuer esetében, de vissza is üthet és akkor nem lesz belőle csak egy nagy arcú potyakirály (Valdes)GT37 írta: Remélem, azért Ter Stegen fogja kapni a legtöbb játékpercet, minél hamarabb be kellene illeszkednie, övé a jövő.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 19., péntek 21:19
Szerintem ezt egyelőre csak LE tudja, vagy még ő sem.. Én nagyon remélem, hogy MAtS, valamiért magabiztosabbnak érzem a Németet, plusz több potenciál is van benne. De kíváncsian várom, hogy a következő bajnokin kit rak a kapuba Lucho, az már talán jelent valamit így, hogy ter Stegen visszatért a sérülésből..ziro4vr írta:Barcásokat kérdezem, most akkor ki lesz az első számú kapus nálatok? Le lesz osztva sorozatokra, vagy egyik fix kezdő másiké meg csak a kupa?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem