Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
1-2 söröcske és teljesen más színben fogod látni.

pedig nézzed meg, mert óriási film.Két hónapja csücsül a gépemen, de most ezzel nem igazán csináltátok meg a kedvet hozzá.
szégyellem magam, h csak 1x láttam. de meghoztátok a kedvem, hnap újranézés.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Két hónapja csücsül a gépemen, de most ezzel nem igazán csináltátok meg a kedvet hozzá.Faust írta:Irreversible-nél kevesebb nyomasztó filmet ismerek, pedig a zsánerem.lui írta:Nyomasztó: Irreversible http://www.imdb.com/title/tt0290673/
Megöl.

Szégyen a kukás, de hasznos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vagy a The Ruling Class.
Irreversible-nél kevesebb nyomasztó filmet ismerek, pedig a zsánerem.lui írta:Nyomasztó: Irreversible http://www.imdb.com/title/tt0290673/
Megöl.

Esetleg még a Karambol. Vagy Hanekétől az Amour, vagy a Zongoratanárnő.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyi a bajom vele, hogy gyakran volt olyan film amihez nem volt kedvem vagy nagyon szenvedtem miközben néztem.messideco írta:Csatlakozz a következőbe majd! Kb. két hét múlva indul :-)
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Csatlakozz a következőbe majd! Kb. két hét múlva indul :-)
"And my heart will leave you never."
- Gabo
Filmklub első 2, talán 3 "szezonjában" benne voltam. A Changeling akkor már volt ott. Nagyon jó film.nmate írta:Az nyomasztó neked?Gabo írta:Paranormal Activity(igen összeset imádom. ) és hasonlókat.Én végig szakadtam a nevetéstől, képtelen vagyok komolyan venni. (persze ettől még lehet ijesztő)
Más világra nézz rá. Vagy a Changelingre. Filmklub forever.
Köszi a filmeket. Grave Encounters pedig nálam olyan mint másoknál az Activity. Röhögtem rajta és untam.
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg hogy bálamadzaggal húzzák ki a csajt az ágybóllui írta:Én is. Haverokkal néztük, azok meg nem győztek kussolni, mert majdnem megfulladtam a röhögéstől.

Én is.nmate írta:Az nyomasztó neked?Én végig szakadtam a nevetéstől, képtelen vagyok komolyan venni. (persze ettől még lehet ijesztő)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kajak elképzeltem, hogy mikor a földszintről jött az a csörömpölés, azt a részeg kellékes csinálta...

Nyomasztó: Irreversible http://www.imdb.com/title/tt0290673/
Megöl.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ErreGabo írta:Tudnátok mondani jó, igazán fosatós és nyomasztó filmeket?
Paranormal Activity(igen összeset imádom.) és hasonlókat.
Hallottam, hogy a Tükrök(2008) egy jó film, esetleg arról vélemények?

és van 2. rész is.
Tükrök 1 tényleg jó, nekem nagyon bejött, de a 2. rész katasztrófa.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Az nyomasztó neked?Gabo írta:Paranormal Activity(igen összeset imádom. ) és hasonlókat.

Más világra nézz rá. Vagy a Changelingre. Filmklub forever.

- Gabo
Tudnátok mondani jó, igazán fosatós és nyomasztó filmeket?
Paranormal Activity(igen összeset imádom.
) és hasonlókat.
Paranormal Activity(igen összeset imádom.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Májusi filmértékelő
Összesen 23 darab film került megnézésre, 6.5-ös átlagpontszámot adtam (nem mérvadó a pontozás szerintem, alapból nem tetszik, nagyjából a filmklub miatt szoktam rá).
A legjobb film a hónapban a Gengszterosztag volt, nyolc pontot dobtam rá, kiemelkedtek még: Az újságos fiú és a Mielőtt felkel a Nap.
A lista másik végén a Kispályás szerelem áll, nem is tudom, hogy miért néztem meg
Pozitív meglepetés volt a fent említett Paperboy, nem sok jót lehetett olvasni/hallani a filmről, mégis tetszett nekem.
Negatív a Keleti nyugalom - Marigold hotel, és kissé talán A hatalom árnyékában is többet sejtetett.
Jah, és asszem mindenféleképpen láttam életem legrosszabb filmjét, A falu címmel....
Összesen 23 darab film került megnézésre, 6.5-ös átlagpontszámot adtam (nem mérvadó a pontozás szerintem, alapból nem tetszik, nagyjából a filmklub miatt szoktam rá).
A legjobb film a hónapban a Gengszterosztag volt, nyolc pontot dobtam rá, kiemelkedtek még: Az újságos fiú és a Mielőtt felkel a Nap.
A lista másik végén a Kispályás szerelem áll, nem is tudom, hogy miért néztem meg

Pozitív meglepetés volt a fent említett Paperboy, nem sok jót lehetett olvasni/hallani a filmről, mégis tetszett nekem.
Negatív a Keleti nyugalom - Marigold hotel, és kissé talán A hatalom árnyékában is többet sejtetett.
Jah, és asszem mindenféleképpen láttam életem legrosszabb filmjét, A falu címmel....
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Superman/Batman - Közellenségek
Sam Liu nem fogta vissza magát, amikor nekiült egy szuperhős rajzfilm elkészítéséhez. A két nagyágyú, Batman és Superman mellett olyan nevek szerepeltek, mint: Lex Luthor, Atom kapitány, Marvel kapitány, Solomon Grundy, Major Force, Power Girl, Metallo, Black Lightining, Gorilla Grodd, Starfire, Killer Frost, Nightshade, Lady Shiva, Giganta, Mongul, Hawkman, és Captain Cold. Bővebben itt. 7,5/10 pörgős és akciódús.
Sam Liu nem fogta vissza magát, amikor nekiült egy szuperhős rajzfilm elkészítéséhez. A két nagyágyú, Batman és Superman mellett olyan nevek szerepeltek, mint: Lex Luthor, Atom kapitány, Marvel kapitány, Solomon Grundy, Major Force, Power Girl, Metallo, Black Lightining, Gorilla Grodd, Starfire, Killer Frost, Nightshade, Lady Shiva, Giganta, Mongul, Hawkman, és Captain Cold. Bővebben itt. 7,5/10 pörgős és akciódús.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Faust írta:Köszi Máté, ezek jól estek.![]()
![]()
![]()
Azért Hartman őrmestert nem tudja überelni senki.![]()
![]()
![]()
Pesci a legjobb nálam

Gyilkossághoz öltözve
(Dressed to kill, 1980)
Hát ez nagyon tetszett.
Amit a Blow uppal kapcsolatban írtam a 80-as évekről, az itt hatványozottan igaz.
Szabványos hitchcock-i sztori a de Palma-féle látványvilággal (és a végén egy tiszteletadással a legendás direktor előtt), nagyon jól szórakoztam. :-) Bár nem mondom, televan hülyeségekkel, és a rendezőre jellemzően rosszul megoldott dolgokkal, de ezek mellett volt pár olyan beállítás, aminek a kipróbálásán komolyan elgondolkodtam, annyira rabul ejtettek.
A színészvezetés kifejezetten középszerű amúgy, egyedül Michael Caine-n nem röhög az ember, de Ő már akkoriban sem volt kispályás. A sztori elég érdekes, és nem mondom, a csavaron rohadtul meglepődtem, hatalmas pluszpont.
Nem egy tökéletes film, de a hangulata nagyon bejött. Azért egy jó hetesnél többet nem ér nálam, viszont jobbnak tartom a Blow upnál, úgyhogy annak az értékelését módosítom 6,5-re.
7/10
Tanácstalan vagyok, hogy mivel folytassam, a régóta watchlisten lévő két thrillert lenyomtam. A Lynch listám most nem rövidült, a Kék bársony közepénél tartok, csak sok a meló.
(Dressed to kill, 1980)
Hát ez nagyon tetszett.

Szabványos hitchcock-i sztori a de Palma-féle látványvilággal (és a végén egy tiszteletadással a legendás direktor előtt), nagyon jól szórakoztam. :-) Bár nem mondom, televan hülyeségekkel, és a rendezőre jellemzően rosszul megoldott dolgokkal, de ezek mellett volt pár olyan beállítás, aminek a kipróbálásán komolyan elgondolkodtam, annyira rabul ejtettek.
A színészvezetés kifejezetten középszerű amúgy, egyedül Michael Caine-n nem röhög az ember, de Ő már akkoriban sem volt kispályás. A sztori elég érdekes, és nem mondom, a csavaron rohadtul meglepődtem, hatalmas pluszpont.

Nem egy tökéletes film, de a hangulata nagyon bejött. Azért egy jó hetesnél többet nem ér nálam, viszont jobbnak tartom a Blow upnál, úgyhogy annak az értékelését módosítom 6,5-re.
7/10
Tanácstalan vagyok, hogy mivel folytassam, a régóta watchlisten lévő két thrillert lenyomtam. A Lynch listám most nem rövidült, a Kék bársony közepénél tartok, csak sok a meló.
A videó tényleg nem volt valami vicces, viszont te...Faust írta:Csak én vagyok fogyatékos vagy más is van, aki még csak el sem mosolyodott?

Csak én vagyok fogyatékos vagy más is van, aki még csak el sem mosolyodott?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros