Gareth Bale - 18
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Nem ez volt élete meccse... Valamit kezdeni kellene a játékával, mert azért nem ennyire színtelen szagtalan valami, még ha nem is egy Figo.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
illetve tavaly lőtt két fontos gólt
alap hogy játszania kell
alap hogy játszania kell

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon flegmának tűnik az utóbbi időben. Alibi megoldások, néha már-már nagyképű megoldások( és mostanában mind sza
ul sül el). Hát nem tudom... ennél többet várnék tőle.

22 labdaérintés és 87%-os pontosság.Norbii írta:kíváncsi vagyok hogy hány pontos passza volt eddig. Megint nem csinál semmit. Tömény alibi.
Benzema 12 szer ért labdába, de egyszer sem adta el.
Kroos 48-98%. forrás ws
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
kíváncsi vagyok hogy hány pontos passza volt eddig. Megint nem csinál semmit. Tömény alibi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor tőle nem kérünk!Realista24 írta:Bale kocsiját megrugdalták múltkor, most meg átment egy szurkoló lábán, miután kiosztott pár autogrammot. Csórinak nem nagyon megy ez

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
megnéznék egy bale vs vermaelen gyorsulási versenytRealista24 írta:Bale kocsiját megrugdalták múltkor, most meg átment egy szurkoló lábán, miután kiosztott pár autogrammot. Csórinak nem nagyon megy ez

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale kocsiját megrugdalták múltkor, most meg átment egy szurkoló lábán, miután kiosztott pár autogrammot. Csórinak nem nagyon megy ez

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- miro
legyen eredményes,az utóbbi két meccsen ez már jött is.
lőtt három gólt,adott 1gólpasszt,ne hogy már azért csak ütve legyen..
játékban sose lesz jó,max jobb.
mindenki szar volt azokon a meccseken,ez sem kifogás,tudom,de menni fog ez neki.
oda fog érni,a gyorsaságára meg azért nézzétek csak meg a basel ellen,cr gólja előtt amikor belőtte neki a zsugát oldalról,honnan vette át a labdát,betolta a védő elé,és simán elé került,kb 2 méter fórja volt a csávónak pedig..
lőtt három gólt,adott 1gólpasszt,ne hogy már azért csak ütve legyen..

játékban sose lesz jó,max jobb.
most kezdjük el azt hogy,de a két döntőnkben ő lőtte 1-1-nél a gólt?Igen, és előtte? Miért nem villantott a Szuperkupában például vagy bajnokin az Atletico ellen, ha akkora király?![]()
mindenki szar volt azokon a meccseken,ez sem kifogás,tudom,de menni fog ez neki.
oda fog érni,a gyorsaságára meg azért nézzétek csak meg a basel ellen,cr gólja előtt amikor belőtte neki a zsugát oldalról,honnan vette át a labdát,betolta a védő elé,és simán elé került,kb 2 méter fórja volt a csávónak pedig..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Beindulásokban, bemozgásokban egyre jobb, vagy másként egyre több lehetősége van. Modric, Kroos ha ott van a csapatodban, akkor ez mindenképp fontos, mert oda fogják tenni a labdát, onnantól meg csak a támadón múlik. Átalakul Bale játéka, feladata, ahogy másoké is alakul még. Elöl nem lesznek gondjaink, az egyensúlyt kell majd megtalálni, hogy kevesebbszer legyenek hátul kiszolgáltatott helyzetben a védők. Illetve a tolódásokkal is vannak gondok. (talán érdemel lenne most Pintért megszerezni, Hierro úgy is csak alibizik
)

Nem illik.
Szerintem van amiben javult. Sokkal jobban indul be mélységbe és a társak is sokkal jobban találják meg ez az elmúlt két meccsen észrevehető volt. A taktika is jól alakul a számára, mert sokkal többet mozoghat el a jobb oldalról. Rengeteg apró változtatást eszközölt Ancelotti, amik szerintem eddig rendre jól sültek el és sokkal dinamikusabb a csapat a szuperkupa óta. Arról nem is beszélve, hogy erőnlétileg egyre jobb lesz a csapat.
Amúgy hehe hehe lehet, hogy most Arbeloanak nyitott, de lesz, amikor Daninak kell nyitni, aki sokkal jobban használja ki a területét, mint Alvaro tehát, hogy most az öregnek kell területet csinálni, attól ne Bale legyen a hibás...
Amúgy hehe hehe lehet, hogy most Arbeloanak nyitott, de lesz, amikor Daninak kell nyitni, aki sokkal jobban használja ki a területét, mint Alvaro tehát, hogy most az öregnek kell területet csinálni, attól ne Bale legyen a hibás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ott rég baj van, ha arbeloának kell megnyitni a szélét.Jungee írta:Valami tényleg nem oké. Végig néztem még egyszer a tegnapi meccset. 3 játékost figyeltem leginkább. Egyik pont Bale volt. Azért tűnik lassúnak mert olyan helyeken mozog (gondolom edzői utasítás) ahol nem a vadló gyorsaság kell. Inkább a pici dinamikus 1-2 méteren. Végig benn játszott szűken Benzema mellett. Ezzel megnyitva a szélét Arbeolanak. Szerintem a dolgát amit kértek tőle megcsinálta. Sőt gólt is rúgott, 3métert vert a két védőre a két gólnál. Azt veszem észre Carlo nem igazán arra használja amit tud.
(első hozzászólás yeeee, üdv nektek
)
azonkívül az ember totálfogalmatlan kis gyorspasszos játékban, ami pl bennünk magyarokban vagy latin népekben zsigerből benn van, azt ezek nem tudják megtanulni.

-
Valami tényleg nem oké. Végig néztem még egyszer a tegnapi meccset. 3 játékost figyeltem leginkább. Egyik pont Bale volt. Azért tűnik lassúnak mert olyan helyeken mozog (gondolom edzői utasítás) ahol nem a vadló gyorsaság kell. Inkább a pici dinamikus 1-2 méteren. Végig benn játszott szűken Benzema mellett. Ezzel megnyitva a szélét Arbeolanak. Szerintem a dolgát amit kértek tőle megcsinálta. Sőt gólt is rúgott, 3métert vert a két védőre a két gólnál. Azt veszem észre Carlo nem igazán arra használja amit tud.
(első hozzászólás yeeee
, üdv nektek
)
(első hozzászólás yeeee

Mezőnyben meg egy kibaszott nagy nulla, pláne ahhoz képest, hogy bérelt helye van a kezdőben.Corleone írta:két meccs,3 gól,1 gólpassz.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Igen, és előtte? Miért nem villantott a Szuperkupában például vagy bajnokin az Atletico ellen, ha akkora király?![]()
![]()
két meccs,3 gól,1 gólpassz.
undorító.

Látni lehet, hogy nincs minden rendben vele, amit mezőnyben mutat, az túlnyomórészt kevés. Bíztam benne, hogy tud még szintet lépni, de egyelőre nem úgy tűnik.
#happyshitting
- miro
R.M.C.F írta:Valami baj lehet ezzel a jóemberrel is. Hirtelen esett vissza,keveset fut,keveset mozog. A hozzáállása megváltozott. Kevés benne az akarat,ez pedig érdekes,mert régebben ez pozitiv volt nála nagyon.
Lehet hogy a bl győztes csapatban,kicsit...khhmm....megnőtt az arc?![]()
Padra vele...

két meccs,3 gól,1 gólpassz.
undorító.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Semmit nem látni a lendületéből..mintha már nem lenne gyors...Ettől független a bal szélen világklasszis, és ott kellene játszatni. (Mint ahogy a mai góljait is onnan szerezte.) De mintha direkt ki akarnának vele cseszni, teszik ida-oda amoda, elsősorban a jobbszélre, ahol teljesen fogalmatlan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem elég lesz az is tőle, ha folyamatosan leköti az ellenfelet és, ha odakerül, akkor beveri a helyzeteit, mint ma.[/quote]Kerlon írta: úgymond csillogó szemekkel tette a dolgát, most meg egyszerűsödve, gépiesen.
az se kevés, de én hittem hogy rengeteg van benne mikor idejött és még most is hiszem, csak valami félrement. persze a számokat hozza, de az alap szerintem.
Nem illik.