HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. szeptember 20., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 20., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 20., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 18:35
Nem fért kiToti írta:jó meccs volt
casillasra miért nem lehet szavazni?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. szeptember 20., szombat 18:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 20., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. szeptember 20., szombat 17:58
EztBenzema ilyenkor mit érezhet?
Te is inkább örüljél hogy kijött a nép a világvége hangulatbólR.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát a bl-t és messze jobb az AM a barca a BM és a chelsea nálunk.. ....istenem. miért? ? Miért?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 20., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 20., szombat 17:55
Most, hogy így mondodR.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát a bl-t és messze jobb az AM a barca a BM és a chelsea nálunk.. ....istenem. miért? ? Miért?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 20., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 20., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 20., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 20., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 18., csütörtök 13:55
Pinyőt meg a padra Carlo helyére, majd a Mester megtanítja ezeknek a kóklereknek hogy kell tolódni.Fuentealbilla írta:ÍÍÍÍÍÍÍ, hát akkor Khedirát a kezdőbe (amint felépül) mert ő a tolódás nagy mesterehunmadridista írta:
Igen-igen, ezt én is direkt figyeltem, hogy védekezésben nem igazán volt meg az a 4-4-2-es felállás ami tavaly például megvolt...hatalmas üres területek voltak a csapatrészek között...CR, Bale, Benzema és Hamesz folyamatosan fent ragadtak és így a végére totál átszaladtak rajtunk...ezen még szerintem csiszolni kellene majd...és megint itt jön képbe egy vezér hiánya a pálya közepéről (aki tavaly Xabi volt)...aki folyamatosan okítja a többieket, hogy hová, merre kellene tolódni...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 18., csütörtök 12:46
ezen felül ő futotta a csapatból a 4. legtöbbet.hunmadridista írta:Amúgy CR meglepően jól tért vissza... az utóbbi 2 meccsen szerintem kiemelkedő volt...Nacho is jobban tetszett, mint Arbeloa...bár azért Carvajal nagyon hiányzik a jobbosról, vele még inkább javulhatunk...Realista24 írta:Érdemes megnézni most is a heat mapet, és abból jól lehet látni, hogy ki az aki sűrűn visszajárt. Nachoé kifejezetten tetszik, meg CRé is.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2014. szeptember 17., szerda 13:55
Nacho számomra (ez alatt a kevés idő alatt amin játszhat) jó teljesítményt mutat..a gól(ját?) nem is nézem. De végre növekszik az ígéretes játékosok száma..Realista24 írta:Érdemes megnézni most is a heat mapet, és abból jól lehet látni, hogy ki az aki sűrűn visszajárt. Nachoé kifejezetten tetszik, meg CRé is.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 17., szerda 13:39
ÍÍÍÍÍÍÍ, hát akkor Khedirát a kezdőbe (amint felépül) mert ő a tolódás nagy mesterehunmadridista írta:
Igen-igen, ezt én is direkt figyeltem, hogy védekezésben nem igazán volt meg az a 4-4-2-es felállás ami tavaly például megvolt...hatalmas üres területek voltak a csapatrészek között...CR, Bale, Benzema és Hamesz folyamatosan fent ragadtak és így a végére totál átszaladtak rajtunk...ezen még szerintem csiszolni kellene majd...és megint itt jön képbe egy vezér hiánya a pálya közepéről (aki tavaly Xabi volt)...aki folyamatosan okítja a többieket, hogy hová, merre kellene tolódni...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 17., szerda 13:08
Amúgy CR meglepően jól tért vissza... az utóbbi 2 meccsen szerintem kiemelkedő volt...Nacho is jobban tetszett, mint Arbeloa...bár azért Carvajal nagyon hiányzik a jobbosról, vele még inkább javulhatunk...Realista24 írta:Érdemes megnézni most is a heat mapet, és abból jól lehet látni, hogy ki az aki sűrűn visszajárt. Nachoé kifejezetten tetszik, meg CRé is.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem