Úgy gondolom, csak abban az esetben válhat be, ha az edzőnk új taktikát talál ki a csapatnak, ami nem csak Neymar miatt fontos, hanem mert az elmúlt évek alatt, sikerült megtalálni az eddigi ellenszerét. Ha viszont marad minden a régiben, akkor szerintem is bukta lesz a srác.
Kb tegnap láttam először játszani, meg persze a Klub VB-n pár éve a Barca ellen, de akkor szegénykém semmit nem tudott villantani a tudásából. (igaz a tegnapiból se tudtam sok mindent leszűrni). Ezen kívül csak youtube-s videókon láttam ahogy szétalázza a brazil csapatok védelmét. Ott azért megfigyelhető, hogy hatalmas területe van játszani, lendületből tud megindulni. Nálunk erre, ha nem változtatunk a taktikán, semmi esélye nem lesz. A kisebb csapatoknak nincs megfelelő kerete, hogy egy teljes meccsen keresztül, olyan szinten levédekezzenek minket, mint ahogy azt Mou Realja, vagy pl a Bayern tette. Egyszóval marad a sündisznó állás és a bekkelés, ami nem sok helyet fog biztosítani a tarajosnak.
Én mint Barca szurkoló, reménykedem, hogy eljut 25-30 gólig szezononként, elkápráztatja a Nou Camp közönségét hasonló megmozdulásokkal, mint amilyeneket a Santos színeiben csinált és le tud egy kis terhet venni Messi válláról!