Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
erre mondtam szezon előtt, hogy nekem tottenham-szindróma ez a sok közepesen jó pléjer, akikkel pótolták a nagyvadat. aztán még jött balotelli... nem lesznek komoly tényezők sehol sem
Nem illik.
inkább nézzük a poolt.
multhéten otthon kaptak ki egy nemtúl acélos villától.
hétközben egy 93.perces büntetővel verték a bolgárokat.
ma 2 perc után hátrányban vannak a westham ellen.
ráadásul a city otthonában is simán kikaptak pár hete.
de megint ahogy nézem 5(!) új igazolás van a kezdőben és a padon is 3(!) friss igazolás.
ahhoz a tavalyi szezonhoz nagyon kellett az, h nemvoltak se bl-ben se el-ben. kurvanagy előny volt az.
up: közben 2-0
multhéten otthon kaptak ki egy nemtúl acélos villától.
hétközben egy 93.perces büntetővel verték a bolgárokat.
ma 2 perc után hátrányban vannak a westham ellen.
ráadásul a city otthonában is simán kikaptak pár hete.
de megint ahogy nézem 5(!) új igazolás van a kezdőben és a padon is 3(!) friss igazolás.
ahhoz a tavalyi szezonhoz nagyon kellett az, h nemvoltak se bl-ben se el-ben. kurvanagy előny volt az.
up: közben 2-0
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
nem láttam a meccset, de a felállás szerint most középen volt. persze a véleményem változatlan. ramsey-özil-wilshere, ebből kettő az optimális a pályán
Nem illik.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Marci77 írta: Most ez mi?![]()
SZépen befejezte Cissokho
James egy egylábas sz*r
És ott a James gól![]()
Oké,én többet nem írok

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most ez mi?Nika91127 írta:Nem akarjátok Bale-t vagy Jamest szidni?Marci77 írta:Éreztem h a szidásának ez lesz a vége.![]()
0-1 Özil
0-2 Welbeck. Özil gólpassz.
okcsá
Szerk.: oké nem szóltam...![]()
![]()

James egy egylábas sz*r

És ott a James gól

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nem akarjátok Bale-t vagy Jamest szidni?Marci77 írta:Éreztem h a szidásának ez lesz a vége.![]()
0-1 Özil
okcsá

Szerk.: oké nem szóltam...

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Éreztem h a szidásának ez lesz a vége.
0-1 Özil
okcsá

0-1 Özil
okcsá

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na basztassuk még kicsit. Özil mester gólt lőtt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor csak nem írtam hülyeséget azzal, hogy így villoghatna.dannen írta:hát ezek mellett még én is jól játszanék![]()

De az előző hsz-ben írtam a lényeget. Ezzel nem védem, semmi ilyesmi, mert elég szomorú, hogy csak úgy lenne top, ha csak a passzolásra kéne figyeljen. Annyira azért meg nem jó, hogy úgy építsék a csapatot, hogy neki jó legyen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
4-3-1-2ziro4vr írta:és akkor hol játszana, a szélen? ott nem tud, az egyértelmű

De nem is a felállás a lényeg, csak egy célzás volt, hogy semmirevaló a hozzá állása és kellenek mögé olyan emberek akik el végzik a piszkos munkát, de játékban is tudják segíteni, elé meg olyan kell, akinek ha oda teszi verje be nem mint Giroud meg Wellbeck félék. Egy világ válogatottban császár lenne.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
és akkor hol játszana, a szélen? ott nem tud, az egyértelműM1Ö írta:Özil mögé kéne egy Yayá-Modric-Vidal trió
4231-ben van helye középen, lásd 2010-es vb, ahol mögötte schweini meg khedira melózott mögötte. igen khedira igen melózott..

facom hogy az ötezredik háeszemet özilre bactam el

Nem illik.
- M1Ö
Özil mögé kéne egy Yayá-Modric-Vidal trió elé pedig egy CR minimum. Hogy kompenzálni lehessen a leszarom felfogását és legyen elől egy ember akinek oda teheti és be veri. Nagyon patent játékos lehetne, mert hiába egy lábas, de szerintem sokkal több van benne, mint amennyit kihoz magából. Villantot már jó párszor, azok nem a semmiből jöttek, de ezzel a hozzá állással... Rohadt nagyot csalódtam benne...

Sajnos Özilnek a hozzáállásával lett hatalmas probléma. A bal lába zseniális, az észrevételei zseniálisak, a megoldásai zseniálisak... Az első két évében szerintem hatalmasat játszott nálunk is, aztán elragadta a sztárság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nem a szürke eminenciás futógépek, inkább a multifunkciós emberkék, akik gyorsak, jól passzolnak, passzolnak a csapatvédekezesbe stb...ha nem is ezek mind egyszerre, de több.
Nem illik.
Szerintem amikor itt játszott, ti is tapasztaltátok hogy Özilt nagyon sokan szeretik.
Egyébként egyetértek, írtam hogy nekem sem kellene a csapatomba, de emellett örülnék ha lenne még 20-30 Özil a pályákon, és az eszes, kombinatív játék dominálna, nem a szürke eminenciás futógépek.
Egyébként egyetértek, írtam hogy nekem sem kellene a csapatomba, de emellett örülnék ha lenne még 20-30 Özil a pályákon, és az eszes, kombinatív játék dominálna, nem a szürke eminenciás futógépek.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem Özillel nem a futásteljesítménnyel volt a gondom. Tényleg tudott parádés dolgokat művelni a labdával, meg néha benyomott egy két olyan gólpasszt, amit olyan Gutis volt (amikor ő még az ifiben tolta.
).
A küzdeni tudás, a harci szellem és az alázat, ezek hiányoztak a legjobban.

A küzdeni tudás, a harci szellem és az alázat, ezek hiányoztak a legjobban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ki az a többség? A futballesztéták? Megmozgathatja őket, de a már pusztán annyi nagyon kevés. És az ő esetében tényleg nem kapsz mást mint pár átlagon felüli megoldást.Enrique írta:Özil egy művész, bár nem a top kategóriából, de a többséget az a meccsenkénti 1-2 átlagon felüli meglátás még mindig jobban megmozgatja, mint a 15 lefutott km.
Lehet rajta nevetni, jelenleg nekem sem kellene a csapatomba, de azt szomorúnak tartom, hogy manapság egy ilyen játékintelligenciával rendelkező játékos 'nem él meg'.
Nem illik.
Özil egy művész, bár nem a top kategóriából, de a többséget az a meccsenkénti 1-2 átlagon felüli meglátás még mindig jobban megmozgatja, mint a 15 lefutott km.
Lehet rajta nevetni, jelenleg nekem sem kellene a csapatomba, de azt szomorúnak tartom, hogy manapság egy ilyen játékintelligenciával rendelkező játékos 'nem él meg'.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'