lehetne 1-2 példát mondani rá, hogy más, és akár jobb is volt a játék, mikor nem játszott a "magas" (kitalálhatnátok valami vicceset is, ez elég erőltetett csúfnév) viszont a másik oldalon ott lenne kapcsiból 146 másik, amikor meg messinek (is) köszönhetően volt jobb (de legalább is eredményesebb) a csapat.Amúgy 'shutterisland te gondolom velem ellentétben minden barca meccset nézel. Én speciel mostanság néztem kiváncsiságból, hogy a magas nem játszott és azt akartam volna kérdezni, hogy szerinted nem játszottak szebben a srácok? Eddig mikor én néztem tisztán kivehető volt, hogy keresik a magast, de most normális járatás volt és még nézhető is
hát nem tudom, mondjuk sokszor feltűnt, hogy mikor behúzódott középre, jobban érezte magát.kerlon írta:Emlékeim szerint Sanchez Di Natale mellett játszott árnyék éket és nem szélsőt, mert 352-ben tolták, szóval Sanchez se szélsőként tűnt fel, de szélsőként tűnik el a Barcában...
mindenesetre neymar tényleg rengeteget tűnik fel a szélen (azt nem tudom, hogy konkrétan szélsőnek számít e, ahhoz kevés santos meccset láttam) szóval ennyiben mindenképp könnyebb a helyzete, ibrához és villához képest mindenképpen.
off : a nickneved, a fókacsellel jól eltűnt.