'shutterisland írta:
mik a terveid egyébként ?
csak mert korábban én is gondolkoztam rajta, hogy jó lenne a futballban dolgozni, elvégre mint itt a legtöbbeknek, nekem is több ez, mint egy kedvelt sportág.
viszont beszéltem pár emberkével, aki benne van a szakmában, és sajnos érdemi focista múlt és jó kapcsolatok nélkül nagyon nehéz, nagy a belterjesség, és kevés a pénz.
gondolom nem a megye kettes edzőkeringő a cél.
Először szeretném elvégezni a 'C'-t nyáron. Idén érettségizek, és sportszervezőin szeretnék továbbtanulni, majd később sportmenedzsernek. Közben megcsinálni a 'B'-t is. Nyilván addig spórolni, mert a C-t szülők fizetik ballagási ajándéknak, de a B ára már húzósabb.
Nyilván nem megyei szinten szeretném űzni, igazából az elsődleges cél az, hogy NB1es klubok utánpótlásában szeretnék dolgozni. Legyen az Fradi, Vidi, vagy akár Pápa. 4-12 év közötti gyerekekkel akarok foglalkozni, persze ha úgy alakul, és van rá lehetőségem, akkor szívesen elvállalnék egy NB2/NB1es klubot. NB2es klubnál ha jól tudom, akkor már az 'A' kategóriás megszerzésével dolgozhatok.
Ha pedig ez az irány nem jönne össze, akkor maradnék a sportmenedzsernél, azt is szívesen csinálnám. Igazából bármit szívesen csinálnék, csak szeretnék bekerülni a magyar futballba. Akár az edzői körforgásba is.
Te már leadtál a terveidről?