Bölöni érkezését kizárta Csányi a sajtótájékoztatón. Herczeget kinevezni felesleges, nem sok respektje lenne. Lászlónak talán egy kicsit több.
Csányi azért zárta ki Bölöni érkezését,mert felülről elég erősen nyomást gyakorolnak rá, hogy Bölönit nevezzék ki ő meg ugye csak azért se, de a 3 meccs alatt még sok minden változhat akár Csányival kapcsolatban is!Respekt?Szerintem ez nem annyira mérvadó itt nálunk viszont Herczeg 1-2 dolgot azért elért a Lokival, László Csaba is jó szakember a magyarok közül nálam csak ők jöhetnek szóba de őket már most is kitudták volna nevezni, szóval szerintem még mindig a VB-s edzőnél próbálkoznak!
Viszont Csányi nyilatkozata jó volt:
. Eszem ágában sincs lemondani, jövő májusban elnökséget választ a magyar labdarúgás, nekem is nagy megkönnyebbülés lenne, ha azt mondanák, hogy elég volt belőlem öt év után, mint hogy folytassam és szükség van rám. Nagyon sok feladattal jár ennek a tisztségnek az ellátása – tette hozzá.
Szegény már rég menne a picsába, ő ezzel csak szívott egész végig!

Kíváncsi vagyok, hogy májusban engedik e kiszállni...
Ez meg:
A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – Bajner
Mit tett le az asztalra?

Max az Audi kulcsot...