vmi finomhangolásos 433 kellene.
huszti, szalai, dzsudzsi előre
középső hármas fingom sincs, egyik talán varga józsi pitbullba nyomhatja. másik kettő?
védelem az meg majdhogynem tökmindegy sajnos.
kapuba gulácsi v megyeri
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:07
a lényeg, hogy románokat oda-visszaAnthony írta:wohooo, Pinyő egy meccset bírt, nem semmi![]()
Én örülök Dárdai Pálnak, viszont amondó vagyok, hogy hosszabb távon meg kellene adni neki a lehetőséget (már ha nem orbitálisan rossz, amit majd csinál).
Azt gondolom, hogy a következő 3 meccs nem igazán lehet értékmérő, hiszen ideje sem nagyon van, másrésztból nem lehet várat építeni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 18., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:58
Remy írta:Ez a Bajner a jelenlegi magyar focisták mintapéldánya. Óriási pofa, nulla teljesítmény. És még el is hiszi, hogy nagy játékos.BBarni írta:![]()
![]()
![]()
Mit tett le az asztalra?Max az Audi kulcsot...
Biztos jól ment a német Bálint?„Amikor a Bundesligában pályára léptem, azt súgta a fülembe Jürgen Klopp, hogy nem véletlenül vagyok itt, ide tartozom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:43
Ez a Bajner a jelenlegi magyar focisták mintapéldánya. Óriási pofa, nulla teljesítmény. És még el is hiszi, hogy nagy játékos.BBarni írta:![]()
![]()
![]()
Mit tett le az asztalra?Max az Audi kulcsot...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:38
Csányi azért zárta ki Bölöni érkezését,mert felülről elég erősen nyomást gyakorolnak rá, hogy Bölönit nevezzék ki ő meg ugye csak azért se, de a 3 meccs alatt még sok minden változhat akár Csányival kapcsolatban is!Respekt?Szerintem ez nem annyira mérvadó itt nálunk viszont Herczeg 1-2 dolgot azért elért a Lokival, László Csaba is jó szakember a magyarok közül nálam csak ők jöhetnek szóba de őket már most is kitudták volna nevezni, szóval szerintem még mindig a VB-s edzőnél próbálkoznak!Bölöni érkezését kizárta Csányi a sajtótájékoztatón. Herczeget kinevezni felesleges, nem sok respektje lenne. Lászlónak talán egy kicsit több.
Szegény már rég menne a picsába, ő ezzel csak szívott egész végig!. Eszem ágában sincs lemondani, jövő májusban elnökséget választ a magyar labdarúgás, nekem is nagy megkönnyebbülés lenne, ha azt mondanák, hogy elég volt belőlem öt év után, mint hogy folytassam és szükség van rám. Nagyon sok feladattal jár ennek a tisztségnek az ellátása – tette hozzá.
A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – Bajner
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:30
Most volt a hírekben, hogy akár 60 milliót is kaphatVanillaSky írta:Egyébként kíváncsi vagyok Pinyő mekkora fájdalomdíjat kapott? Gondolom tízmilliós nagyságrend.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 18., csütörtök 14:02
Bölöni érkezését kizárta Csányi a sajtótájékoztatón. Herczeget kinevezni felesleges, nem sok respektje lenne. Lászlónak talán egy kicsit több. Nívósabb külföldi meg nem hiszem, hogy jönne.Úgy tudom, hogy külföldi edzőben gondolkoznak még midig a VB-t megjárt edző a favorit, magyar oldalról állítólag Dárdai mellett László Csaba,Herczeg András és Bölöni neve merült fel!Utóbbi szerintem kizárt!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:56
"Családi és szakmai okok miatt nem vállalja véglegesen, de elvállalta ennyi időre. Köszönöm a Herthának, amiért az ottoni állást továbbra is betöltheti, és a rendelkezésünkre bocsájtotta"VanillaSky írta:MLSZ: Pintér Attila távozik
szerk: Most olvasom, sajnos Dárdainak is volt az a pénz ezek szerint. Inkább otthagyta a megbecsült helyét egy erszénnyi ezüstért.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:31
De reális. Bár remélem még vagy 20 helyet rontunk, és akkor már tényleg ott leszünk, ahol lennünk kell.dannen írta:jól hangzikFIFA-világranglista: húsz helyet rontott a magyar válogatott.
Az 54. pozícióba visszaeső mieinket Burkina Faso és a Zöld-foki szigetek is megelőzte.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:31
ki tudja mit kínáltak neki ezért a 3 meccsért.Pont ezért nem értem Dárdait. Megbecsülik kint, jól keres, minek jön ide magát meggyalázni? Teljesen felesleges.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:26
Pont ezért nem értem Dárdait. Megbecsülik kint, jól keres, minek jön ide magát meggyalázni? Teljesen felesleges.Toti írta:teljesen korrekt döntés.csababarca írta:Dárdai Pál lesz ideiglenesen, 3 meccsig a vezetőedző.
már csak ezért is megnézem a következő válogatott meccset.
bár a herthanal nagyon megbecsülik, szóval nemhiszem, h otthagyná németországot.. még a válogatottért sem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:19
teljesen korrekt döntés.csababarca írta:Dárdai Pál lesz ideiglenesen, 3 meccsig a vezetőedző.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem