Zene
- ___Samy___
Re: Zene
The Steve - Nagyapámra 2
még mindig ez a legnagyobb zene magyarországon...
még mindig ez a legnagyobb zene magyarországon...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az egyik legkellemesebb (nem szeretem ezt a szót, de most ez illik ide
) liquid dnb, amit valaha hallottam. peti_madrid kollégának természetesen kötelező darab.
Lurch - Feel The Night
Egyébként az elektronikus zene kedvelőinek ajánlom ezt az oldalt: http://www.di.fm/
Rádió, a nap 24 órájában, a Channels-nél lehet nézelődni, van minden, trance, chill, drum&bass, house, ami csak szem-szájnak ingere. Aktuális kedvencek nálam: Liquid DnB, Chillout Dreams, Vocal Chillout, Deep House, Liquid Dubstep, Vocal Lounge.

Lurch - Feel The Night
Egyébként az elektronikus zene kedvelőinek ajánlom ezt az oldalt: http://www.di.fm/
Rádió, a nap 24 órájában, a Channels-nél lehet nézelődni, van minden, trance, chill, drum&bass, house, ami csak szem-szájnak ingere. Aktuális kedvencek nálam: Liquid DnB, Chillout Dreams, Vocal Chillout, Deep House, Liquid Dubstep, Vocal Lounge.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
pheco írta:PUNNANY MASSIF: HÉTKÖZNAPI HŐSÖK / OFFICIAL VIDEO (AM:PM Music 2014) Alap nagyon adja
Ha már a refrént így elcseszték.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
https://www.youtube.com/watch?v=zQ7vZWy9e9I
Belmondo - Van, volt, lesz
Belmondo - Van, volt, lesz
"And my heart will leave you never."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
AKPH szerintem Fanka fölött áll.
Régen sok Fankát hallgattam, egyértelmű, világos zenéi vannak.
AKPH viszont már olyan zseniális sok helyen, hogy elgondolkoztat, hogy most mégis mire gondoltak? Aztán amikor leesik, rájövök, mekkora költők. A modern művészet csúcspontja.
Egyébként nem mintha Busta túl sok éneklést vinne a számaiba, ő is kb. csak végigmondja. Az már más kérdés, hogy az egyik elküld mindenkit az anyjába, mert ő a legnagyobb rapper, addig a másik értelmesen rappel.
Régen sok Fankát hallgattam, egyértelmű, világos zenéi vannak.
AKPH viszont már olyan zseniális sok helyen, hogy elgondolkoztat, hogy most mégis mire gondoltak? Aztán amikor leesik, rájövök, mekkora költők. A modern művészet csúcspontja.
Egyébként nem mintha Busta túl sok éneklést vinne a számaiba, ő is kb. csak végigmondja. Az már más kérdés, hogy az egyik elküld mindenkit az anyjába, mert ő a legnagyobb rapper, addig a másik értelmesen rappel.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nem vagyok ennek a stílusnak a híve, de ezzel én is vitatkoznék. egy időben hallgattam fankát, és őszinte, mély tartalmú szövegeket véltem felfedezni, nekem teljesen hiteles a pali, sok más hasonló stílusban mozgó műmájerrel szemben.Nekem az volt a furcsa, hogy Fankadeli zenéjének nincs mondanivalója... Ezzel nem nagyon tudok megbirkózni, vagy lehet csak én gondolom ennek az ellenkezőjét ?!
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezen én is fenn akadtam kicsit.Acewill írta:Nekem az volt a furcsa, hogy Fankadeli zenéjének nincs mondanivalója... Ezzel nem nagyon tudok megbirkózni, vagy lehet csak én gondolom ennek az ellenkezőjét ?!
Ezt általában akkor lehet hallani, ha valaki túl radikálisnak érzi és/vagy teljesen másban lát megoldásokat, esetleg jelenleg pillangók röpködnek körülötte és minden szép, így nem is érdemes azzal foglalkozni, amiről ő ír.
De az akph szintén zenész, szóval mindegy is.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a tökéletes definíciója puktánakrealistahuni írta: bukta az én szememben a műfaj rákja, tehetségtelen senkiházi tahó paraszt, még magyar szinten is alsókategóriás.

ja, az akph nem rap

- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kicsit erősen fogalmaztam. Rapnek rap, de szerintem nem olyan szenzációs, sokatmondó dolog, mint ahogy be van állítva. Nálam kb. Fankadeli meg Suhancos szint, amikor csak beszélnek szinte végig az egész számban. Lehet, hogy velem van a baj és én látom rosszul, de nem tartom magam hülyének, hogy ne érteném meg a dalok mondanivalóját, de ezekben nem találok. Mindenkinek joga van azt hallgatni, amit akar, meg szeret, de anélkül kár minősíteni bármelyik előadót is, hogy ne ismernénk igazán.akkor micsoda?
de tényleg, nem értem. Miért ne lenne rap?