Canalest, ha minden igaz télen igazoltuk, de csak a nyáron csatlakozott a kerethez és benntartotta, akkor még a Racingot. Özil meg csak a VB után jött és plusz pihenő is járt neki a szereplés miatt. Kár egy VB alapembert és egy fiatal tehetséges spanyolt ilyen téren összehasonlítani. Mondjuk Mesut is csak 22 volt...Mike írta:Canales ha jól emlékszem már velünk kezdte meg a felkészülést, Özil agusztus közepén csatlakozott a Madridhoz, ráadásul egy vb után amit végigjátszott. Persze h többet mutatott a felkészülés alatt a spanyol. Ennek megfelelően ha jól rémlik rögtön az első bajnokin ő is kezdett, tehát a bizalmat megkapta. Sőt, ha emlékezetem nem csak Özil az első pár meccsen csak csere volt. Aztán lassan kijött a kettejük közötti különbség. Canales nem találta a formáját, sérült is volt, és volt még egy Kaká is a helyén.Higuain írta:szó sincs erről csak és kizárólag az előszezonra gondoltam amikor sokkal jobban teljesített, mint özil. Azután nagyon hirtelen lett a padra rakva és bár özil hamar belelendült canales ősszel már nem kapta meg a maga esélyét. Egyáltalán nem mondtam, hogy özil hibás vagy hogy ő semmit se csinált, de emlékszem, hogy senki se értette miért nincs canales nyomatva.
Higuaín. Itt a válasz. Az meg, hogy nem kapott már lehetőséget... Új edző volt sok új játékossal és alul maradt a versenyhelyzetben. Ilyen a sport.