Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 20., szombat 17:57

Jamesre nyomtam, gólpassz, gól és ment, hajtott, küzdött, csinálta piciben. De a védelem kivételével mindenkivel elégedett vagyok ma.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 20., szombat 17:55

R.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát a bl-t és messze jobb az AM a barca a BM és a chelsea nálunk.. ....istenem. miért? ? Miért?
Most, hogy így mondod :hmmm:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 20., szombat 17:55

jó meccs volt

casillasra miért nem lehet szavazni? :shifty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. szeptember 20., szombat 17:55-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 20., szombat 17:54

Elbuktuk a ligát a bl-t és messze jobb az AM a barca a BM és a chelsea nálunk.. ....istenem. miért? ? Miért?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 20., szombat 17:54

Elég unalmas meccs volt... A végére azért necces, de behùztuk! :)

:mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 17:53

Csikárító a legjobb. Bejön és elküld mindenkit a picsába a két góljával. :lol: Pofátlan. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 20., szombat 17:51

Vazeg, most kinek a gólja volt a legszebb? :D

Lehet forduló top3-at csinálni csak ebből a meccsből. (vagy top8-at :mrgreen: )

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 18., csütörtök 13:55

Fuentealbilla írta:
hunmadridista írta:

Igen-igen, ezt én is direkt figyeltem, hogy védekezésben nem igazán volt meg az a 4-4-2-es felállás ami tavaly például megvolt...hatalmas üres területek voltak a csapatrészek között...CR, Bale, Benzema és Hamesz folyamatosan fent ragadtak és így a végére totál átszaladtak rajtunk...ezen még szerintem csiszolni kellene majd...és megint itt jön képbe egy vezér hiánya a pálya közepéről (aki tavaly Xabi volt)...aki folyamatosan okítja a többieket, hogy hová, merre kellene tolódni...
ÍÍÍÍÍÍÍ, hát akkor Khedirát a kezdőbe (amint felépül) mert ő a tolódás nagy mestere :mrgreen:
Pinyőt meg a padra Carlo helyére, majd a Mester megtanítja ezeknek a kóklereknek hogy kell tolódni.

:mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 18., csütörtök 12:46

hunmadridista írta:
Realista24 írta:Érdemes megnézni most is a heat mapet, és abból jól lehet látni, hogy ki az aki sűrűn visszajárt. Nachoé kifejezetten tetszik, meg CRé is.
Amúgy CR meglepően jól tért vissza... az utóbbi 2 meccsen szerintem kiemelkedő volt...Nacho is jobban tetszett, mint Arbeloa...bár azért Carvajal nagyon hiányzik a jobbosról, vele még inkább javulhatunk...
ezen felül ő futotta a csapatból a 4. legtöbbet.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2014. szeptember 17., szerda 13:55

Realista24 írta:Érdemes megnézni most is a heat mapet, és abból jól lehet látni, hogy ki az aki sűrűn visszajárt. Nachoé kifejezetten tetszik, meg CRé is.
Nacho számomra (ez alatt a kevés idő alatt amin játszhat) jó teljesítményt mutat..a gól(ját?) nem is nézem. De végre növekszik az ígéretes játékosok száma..
Varanet sajnálom..sérülése előtt hihetetlenül jól játszott..de van egy sanda gyanúm hogy ő csak pados lesz idén ha csak nem közbe jön egyik védőnknél egy sérülés

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 17., szerda 13:39

hunmadridista írta:

Igen-igen, ezt én is direkt figyeltem, hogy védekezésben nem igazán volt meg az a 4-4-2-es felállás ami tavaly például megvolt...hatalmas üres területek voltak a csapatrészek között...CR, Bale, Benzema és Hamesz folyamatosan fent ragadtak és így a végére totál átszaladtak rajtunk...ezen még szerintem csiszolni kellene majd...és megint itt jön képbe egy vezér hiánya a pálya közepéről (aki tavaly Xabi volt)...aki folyamatosan okítja a többieket, hogy hová, merre kellene tolódni...
ÍÍÍÍÍÍÍ, hát akkor Khedirát a kezdőbe (amint felépül) mert ő a tolódás nagy mestere :mrgreen:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 17., szerda 13:08

Amúgy CR meglepően jól tért vissza... az utóbbi 2 meccsen szerintem kiemelkedő volt...Nacho is jobban tetszett, mint Arbeloa...bár azért Carvajal nagyon hiányzik a jobbosról, vele még inkább javulhatunk...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 17., szerda 13:02

Érdemes megnézni most is a heat mapet, és abból jól lehet látni, hogy ki az aki sűrűn visszajárt. Nachoé kifejezetten tetszik, meg CRé is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 17., szerda 13:00

miro írta: belefért ez igaz.
azt adnám ha ance azt csinálná hogy okés,kimegyünk így,4-2-4-ben meghúzzuk az első 60 percet brutálisan,teljesen fölmegyünk,letámadunk,de mivel ezt nem lehet csinálni végig,ezért 60-65-ben jön a segítsék kroos-modric mögé..
és szépen visszaállunk,kontra,és csókolom.
el lehet dönteni egy meccset addig,+utána is veszélyesek tudunk maradni.
nekem tegnap ez nem tűnt visszaállásnak,egyszerűen ennyi jött ki belőle.
az utolsó félórában volt 50-60 méter a védelem és a támadósor között..
az első 4-es fönt ragadt,a többiek meg szaladhattak vissza,és nem bírtak följebb menni sem,mert érezték hogy meleg lehet a pite.
nem lenne ezzel semmi gond,csak akkor az egész csapat húzna vissza a saját térfelére,és nem így,félmunkát végez mindenki.

aztán lehet hülyeséget írok..majd kiderül.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 17., szerda 12:34

Realista24 írta:Ki is fújtunk illetve szerintem belefért, hogy gyakoroljuk azt, hogy hogyan tartjuk az előnyt. Legalábbis én így látom.
belefért ez igaz.
azt adnám ha ance azt csinálná hogy okés,kimegyünk így,4-2-4-ben meghúzzuk az első 60 percet brutálisan,teljesen fölmegyünk,letámadunk,de mivel ezt nem lehet csinálni végig,ezért 60-65-ben jön a segítsék kroos-modric mögé..
és szépen visszaállunk,kontra,és csókolom.
el lehet dönteni egy meccset addig,+utána is veszélyesek tudunk maradni.
nekem tegnap ez nem tűnt visszaállásnak,egyszerűen ennyi jött ki belőle.
az utolsó félórában volt 50-60 méter a védelem és a támadósor között..
az első 4-es fönt ragadt,a többiek meg szaladhattak vissza,és nem bírtak följebb menni sem,mert érezték hogy meleg lehet a pite.
nem lenne ezzel semmi gond,csak akkor az egész csapat húzna vissza a saját térfelére,és nem így,félmunkát végez mindenki.

aztán lehet hülyeséget írok..majd kiderül.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 17., szerda 12:28

Ki is fújtunk illetve szerintem belefért, hogy gyakoroljuk azt, hogy hogyan tartjuk az előnyt. Legalábbis én így látom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 17., szerda 12:27

hunmadridista írta:Kellett már ez a győzelem, mint egy falat kenyér...ami szemet szúrt azonban, hogy a végére szerintem megint elfáradt a csapat...
ugye,ugye...akkor nem csak én láttam így,a végén sokkal többet birtokolta a labdát a basel,és nem azért mert visszaálltunk,egyszerűen kifújtunk megint.
volt olyan hogy james fölment a kapusra,az kipasszolta oldalra,arra szép lassan kiment ronaldo,és tök lassan tolódtak,kiesett benzema,james,ronaldo 2 passzt követően a védekezésből,és teljesen elvoltunk csúszva..illetve baromira kevesen voltunk.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 17., szerda 12:17

Kellett már ez a győzelem, mint egy falat kenyér...ami szemet szúrt azonban, hogy a végére szerintem megint elfáradt a csapat...90 percen keresztül, még nem tudunk maximálisan hajtani, mondjuk ez idővel valószínűleg javulni fog...a másik, hogy a védelem továbbra is ingatag, nincs kapocs szerintem a középpálya és a védelem között...tavaly amúgy Alonso nagyon jól irányította a védelmet, ő fogta őket össze szerintem a középpályával, az ő vezetői segítségével voltunk olyan szilárdak tavaly...szóval neki kellene megtalálni a helyettesét...Illarát lehet megérni kipróbálni huzamosabb időn keresztül...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 17., szerda 11:46

BBeno írta:el kell gondolkozni ramos padoztatásán mert meccsről meccsre halmozza a kisebb nagyobb hibákat hátul. pepe stabil és tanár.

Ezzel egyetértek. Bár megfogadtam, hogy a BL döntő után nem szidom, de azóta annyira visszaesett az emberünk, kezdve a vb-s teljesítményével, hogy az már fáj. Pepe tényleg sokkal stabilabb. Bár Varane is ahogy beállt szépen elronotott egy fejest, amiből ziccer lett, csak Iker védeni tudott. Vele is gondok vannak, visszaesett a sérülése után, nem kap elég lehetőséget, nem lesz ez így jó. Nem is tudom miért érzem úgy, hogy perez elherdálja, aztán valahol angliában klasszis lesz. :roll:

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. szeptember 17., szerda 11:36

Illara teljesen rendben volt, jó megoldásokat választott, robotolt. Megnézném kezdőként is, erősebb ellenfél ellen. Mindenképp többet játszatnám ha már itt van, simán fejlődhetne szerintem. Csak hát nehéz kérdés ez, ha Kroos, Modric alap, akkor valamelyik 80+ milliós játékosunkat kéne padra tenni, az meg elég elképzelhetetlen...

Vissza: