HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. szeptember 16., kedd 22:57
Ami pozitívum, hogy végre rúgtunk sok gólt. Helyzetek voltak. Csak sajnos a nem túl veretes Basel nem túl mérvadó egy rangadóra kivetítve pl.
Modric talán magára talált, hatalmas zsugákat kiosztott, főleg a Bale-nek kiosztott gólpassza hatalmas meglátás és megvalósítás, több gólban is benne volt erősen, bár be-be csúszott néhány hiba is. Benzema gólja is jól jöhet neki. Valamit helyenként biztató és szép játék.
CR folytatja ahol hétvégén abbahagyta és végre Illarráról is megtudtuk még, hogy él. Casillas meg azzal az egy nagy mentésével "remélem" végleg bevédte magát. Varane-nak kellene a több ehetőség, nem csak a 30 percek, de legalább mutatja, hogy nincs teljesen elfelejtve. Isco is remélem hamarosan bizonyítási lehetőséget kap majd, nem csak csereként.
Ezen felül egy személyes vélemény, amit lehet hogy csak belemagyarázok, de az első félidőben többször észrevettem egy tetszetős dolgot. Az ugye alap, hogy az első hármas sűrűn váltogatja egymás közt a pozíciókat. Ami ehhez hozzá társult, remélem tudatosan, hogy emellett Bale és James is sokszor helyet cserélt, Néha a Wales-i hátralépett kp-ra és James ment fel, néha fordítva voltak. Ez nem rossz ötlet egyébként szerintem.
Nekem már személy szerint az is elég - és talán ezért majd köpködnek páran, ha legalább a bl-ben tudjuk ezt a formát tartósítani. Úgy gondolom, hogy talán csak itt tudják igazán felspanolni magukat. Bánt ez valamennyire bánt is, mert ez így nem a legjobb, de ki is engesztelne. Örülnék nagyon a bajnokságnak is, hátha magára találnak, de egy jó bl szereplés mindenért (elcseszett nyár, esetleges szarabb bajnoki szereplés) kárpótolhatna.. Főleg a címvédés.
Bízzunk benne, hogy hamarosan magára talál a csapat és állandósítani tudják a jó formát, jó focival. Hatalmas lehetőség van ebben a keretben, csak mentálisan és motiváció terén is fel kell nőniük ehhez.