Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 17., szerda 8:59

pavel írta:Valahogy Pepéről mindenki megfeledkezik. Értem, hogy a Basel volt az ellenfél, de rengetegszer nagyon szépen mozdult ki a védelmi vonalból megelőzve a svájciakat. Szokásos faxa kis szerelések: utoléri az ellenfelét, majd elveszi tőle. Beszéltük is meccs közben, még most is megy a finom alázása Pepének: akárhány szerelése volt neki, ez a nyomorult riporter annyit nem tudott kinyögni, hogy szép szerelés. Ilyenkor mindig az ellenfél veszítette el a labdát... :angry:

Van aki figyeli nyugi.... :D általában ő az egyik legjobbunk, konstans teljesítmény,sok kisegítés. A média lefelé kerekíti(ha jó nem dícséri ellenben másokkal,ha téveszt akkor meg lovagolnak rajta,így sokan ezt megeszik......).
Neki ez a szerepe,ezt szeretik olvasni....ha pepe állat.
Bár ahány PL meccset megnézek,minden kivétel nélkül van olyan attack amit pepe egyszer max kétszer csinál egy évben és utána piros és média szarakodás lesz....ott meg vagy sárga,sőt többször még az sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 17., szerda 8:23

Illarra nem volt rossz. Direkt figyeltem :D . Nem Modric, de nem volt rossz :)

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. szeptember 17., szerda 8:21

Valahogy Pepéről mindenki megfeledkezik. Értem, hogy a Basel volt az ellenfél, de rengetegszer nagyon szépen mozdult ki a védelmi vonalból megelőzve a svájciakat. Szokásos faxa kis szerelések: utoléri az ellenfelét, majd elveszi tőle. Beszéltük is meccs közben, még most is megy a finom alázása Pepének: akárhány szerelése volt neki, ez a nyomorult riporter annyit nem tudott kinyögni, hogy szép szerelés. Ilyenkor mindig az ellenfél veszítette el a labdát... :angry:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 17., szerda 8:20

Anthony írta:Az ilyen kis csapatokat ki fogjuk tömni, főleg a BL-ben, de kellenek ezek a meccsek, legalább csíszolódik a csapat.
Illara milyen volt, csinált valamit? Már csak fél szemmel néztem.
Pont azon gondolkodtam, hogy ért-e labdába. Kéne neki is applikáció, mint Karimnak :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 17., szerda 8:19

Az ilyen kis csapatokat ki fogjuk tömni, főleg a BL-ben, de kellenek ezek a meccsek, legalább csíszolódik a csapat.
Illara milyen volt, csinált valamit? Már csak fél szemmel néztem.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. szeptember 17., szerda 6:11

Realista24 írta:Ezeket mi lelte a digin? Miért akarnak belemagyarázni olyat, ami nincs is?
Sport1-en az osszefoglalo utan Puhl, Nyilasi es a kopasz musorvezeto arrol beszeltek, hogy volt valami kep vagy video a neten, amikor Ce mutatja Jamesnek edzesen, hogy o a masik csapatban legyen es James odakullog. Ezen csamcsogtak 2 percig, meg goloromnel Bale es Ronaldo olelkeztek es James odaakart ferkozni kozejuk, de nem engedtek :mrgreen: Benzema goljat Nyilasi ugy elemezte, hogy szerencses volt, mert messze kerult a tamaszkodo labtol a labda es igy konnyen rossz sulhetett volna ki belole es akkor bizony CR leoditotta volna a francia fejet.. Kiakasztottak 3 perc alatt, tudnak ezek valamit.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2014. szeptember 17., szerda 2:57

Samuelre szavaznék..de nincs ilyen opció. Sokat volt játékban...nem véletlen hallhattuk oly sokszor a nevét.

CR
Eszméletlen volt az elmúlt két meccsen.. a Basel ellen mindkét oldalt mutatkozott és végezte a munkáját..tán nagyobb kedve lett focizni, hogy így trükközik a főnök? Minden esetre már ezért érdemesebb nézni a meccseket.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. szeptember 17., szerda 1:01

Kötelező győzelem volt! nem egy súlycsoport a 2 csapat,. gyenge csapat a Basel a Spanyol csapatokhoz képest.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 16., kedd 23:13

realistahuni írta:Cé, egyértelmű.
Modric fasza volt első félidőben, nagyon adta jobb külsővel, de elfáradt elég hamar, és voltak egy olyan labdavesztése ami után majdnem gólt kaptunk. Kroos ma szürke volt, konkrétan neki is egy komoly labdavesztésére emlékszem, meg volt 1-2 eléggé homály passza.
Benzema a gólon kívűl szürke és gyenge.
Bale is elfogyott a második játékrészre, viszont a gólja gyönyörű volt.

Nagyon sokat melózik... dupla annyit tehermentesít kis túlzással, mint tavaly. Nagyon kéne a többiektől is az extra meló, hogy egy picit neki kevesebbet keljen.
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 16., kedd 23:09

Cé, egyértelmű.
Modric fasza volt első félidőben, nagyon adta jobb külsővel, de elfáradt elég hamar, és voltak egy olyan labdavesztése ami után majdnem gólt kaptunk. Kroos ma szürke volt, konkrétan neki is egy komoly labdavesztésére emlékszem, meg volt 1-2 eléggé homály passza.
Benzema a gólon kívűl szürke és gyenge.
Bale is elfogyott a második játékrészre, viszont a gólja gyönyörű volt.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. szeptember 16., kedd 23:08

Na nem volt ez rossz. Voltak gólok, szép megmozdulások, olykor szép foci is no meg egy Karim gól meg egy Iker bravúr, kicsit most lehet pihizni egyet és meg kell nyerni a kövi bajnokit. Ha ott nyerünk, akkor ki fog ez szépen alakulni. Viszont volt negatívum is azért. Ramos megint hibázott szép szàmmal, a második félidő megint döcögős volt egy picit, oké hogy már zsebben volt a meccs, de azért tolják meg, ha lehet. Gratulálok a srácoknak és csak így tovább. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 16., kedd 23:06

Fasza kis meccs volt,gálát vártam,meg is kaptam...Én Továbbra is nyugodt vagyok vannak gondok mint minden csapatnál és inkább itt a szezon elején jöjjenek a gondok mint a fontos szakaszoknál.Tetszett mindenkinek a játéka a támadószekcióból...még Benzé is, kikészít az ember eltemetem végleg már 124424edszer, erre ver egy ilyen gólt...persze ezzel nem tett sokmindent jóvá csak elszomorít ,hogy mekkora potenciál lenne a paliban(az a labdaátvétel) de a hozzáállása miatt soha nem fog ez kijönni...

A meccs negatívuma a szurkolók,én sem Casillast akarom a kapuba de ez nen egy túl szerencsés módszer,hogy a kapust kifütyüljük...ez egy rangadón könnyen eredményezhet egy bekapott gólt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 16., kedd 22:59

Zselére nyomtam, egyértelműen ő volt a legjobb ma. Tetszett nagyon Nacho is, de ha választanom kell, akkor Cristiano a befutó.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. szeptember 16., kedd 22:57

Ami pozitívum, hogy végre rúgtunk sok gólt. Helyzetek voltak. Csak sajnos a nem túl veretes Basel nem túl mérvadó egy rangadóra kivetítve pl.
Modric talán magára talált, hatalmas zsugákat kiosztott, főleg a Bale-nek kiosztott gólpassza hatalmas meglátás és megvalósítás, több gólban is benne volt erősen, bár be-be csúszott néhány hiba is. Benzema gólja is jól jöhet neki. Valamit helyenként biztató és szép játék.
CR folytatja ahol hétvégén abbahagyta és végre Illarráról is megtudtuk még, hogy él. Casillas meg azzal az egy nagy mentésével "remélem" végleg bevédte magát. Varane-nak kellene a több ehetőség, nem csak a 30 percek, de legalább mutatja, hogy nincs teljesen elfelejtve. Isco is remélem hamarosan bizonyítási lehetőséget kap majd, nem csak csereként.

Ezen felül egy személyes vélemény, amit lehet hogy csak belemagyarázok, de az első félidőben többször észrevettem egy tetszetős dolgot. Az ugye alap, hogy az első hármas sűrűn váltogatja egymás közt a pozíciókat. Ami ehhez hozzá társult, remélem tudatosan, hogy emellett Bale és James is sokszor helyet cserélt, Néha a Wales-i hátralépett kp-ra és James ment fel, néha fordítva voltak. Ez nem rossz ötlet egyébként szerintem.
Nekem már személy szerint az is elég - és talán ezért majd köpködnek páran, ha legalább a bl-ben tudjuk ezt a formát tartósítani. Úgy gondolom, hogy talán csak itt tudják igazán felspanolni magukat. Bánt ez valamennyire bánt is, mert ez így nem a legjobb, de ki is engesztelne. Örülnék nagyon a bajnokságnak is, hátha magára találnak, de egy jó bl szereplés mindenért (elcseszett nyár, esetleges szarabb bajnoki szereplés) kárpótolhatna.. Főleg a címvédés.
Bízzunk benne, hogy hamarosan magára talál a csapat és állandósítani tudják a jó formát, jó focival. Hatalmas lehetőség van ebben a keretben, csak mentálisan és motiváció terén is fel kell nőniük ehhez.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 22:55

elemzik azt, hogy a srácok a félidőben a kijáróban 4-1-nél éppen nem egymás fas.át szopogatják, hanem csak állnak, és egy egy szót váltanak egymással :lol:

Most a Casillasos hírre mentek rá. Mint valami Máunika show
Mert megnyerték a bl-t,amivel "üldözte a média 12 éve"....most hogy megnyerték,mit tudnának tenni? Semmit....problémákat kreálnak,mert tudják jól,ez a fontos,ez érdekli a sok embert. Az kutyát sem izgatja ha areal blát nyer.....kutyát sem,az igen,ha lehet köpködni,cr eligazol,mert elege van :lol: :lol: dm-et kidobták mint gutit és rault.....ikert is kiakarják dobni......stb....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 16., kedd 22:52

azért vesztettünk előtte mert tartalékoltunk a BL-re :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:52

mathers írta:
Realista24 írta:Ezeket mi lelte a digin? Miért akarnak belemagyarázni olyat, ami nincs is?
mert mi megy ott? :D
elemzik azt, hogy a srácok a félidőben a kijáróban 4-1-nél éppen nem egymás fas.át szopogatják, hanem csak állnak, és egy egy szót váltanak egymással :lol:

Most a Casillasos hírre mentek rá. Mint valami Máunika show
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 16., kedd 22:51

Önbizalom növelőnek jó volt. Semmi több. Meglátjuk,hogy a Riazorban mi lesz. Addig én nem értékelem ezt a meccset sem. Az lesz a vízválasztó. Ha ott nyerünk,akkor azt mondom megindulunk,de ha pontokat hagyunk ott akkor ott vagyunk ahol a Basel elleni meccs előtt. Hajrá.
:goat:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 16., kedd 22:51

Realista24 írta:Na most aki elmagyarázza, hogy Karim lövése miért lecsúszó lövés, annak fizetek egy sört.
Majdnem külsővel találta el, bele sem tudott már igazán állni a lövésbe, érdemes megnézni a lába is milyen ívet írt le. Tényleg nem szoktam ilyenekkel dobálózni, de ha valaki focizott már akkor nagyjából sejti, hogy így szándékosan nem lövünk...

Páran kipécéztük magunknak (tegyük hozzá, jogosan), így most nagyító alá kerül minden szép megmozdulása (is). Mert maga a gól szép volt, és azt se bánom ha mindig lecsúszik majd, de találjon már be többször is....

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 16., kedd 22:50

mert mi megy ott? :D

Vissza: