kiserik írta:Csak pár szó:
- DM már májusban, sőt, tavaly menni akart. Ha a csillagot adta volna neki a vezetőség sem maradt volna. És ez biztos, mégpedig Mendes miatt. Neki most kellett eladnia.
- Alonsonál én is emlékszem, hogy a hosszabbításánál szóbakerült, hogy ha akar elmehet, a klub nem fogja megakadájozni. Ki is a hunyó?
-Lopez: ez is ki lett beszélve. A nagy madridista San 40 millióba került volna, így Lopeznek kellett mennie. Én örülök, hogy Milánóba került és nem a pénzt keresték benne Perezék.
- Iker: én azért szidom, mert nincs bizalom. Nem bízik magában. A csapat sem bízik benne már benne. A szurkolók se.
- Di María ügye, az utólagos "azt mondok amit akarok" nyilatkozatokkal sosem lesz a szememben 100%-ig tiszta. Alighanem mindkét fél sáros, kezdve azzal, hogy nem hiányposztra igazoltuk Bale-t, majd 5 jó meccs után újabb konkurenst hoztunk a számára.
- Alonso-val kapcsolatban végig az volt az álláspont, hogy a klub nem görget elé akadályt ha menni akar, ő pedig azt hangoztatta többször is, addig marad, amíg segít a csapaton. Nos, pár nappal az átigazolási időszak előtt nem szokott egy ekkora kaliber a semmiből eligazolni. Itt már csak az a kérdés, hogy miért hagyta el a "süllyedő hajót"?
- Pénz ide vagy oda - amit egyszer már kifejtettem, hogy humbuknak tartok, a klub sosem gördít akadályt az öregedő de "fontos" játékosok távozása elé, a minimum az lett volna Iker-től is (a legnagyobb madridistától), hogy lemond a pénzről....
De a lényeg: semmit sem változtattunk így a helyzeten. Sőt, még rontottunk, Lopez-nél is nagyobb konkurenciát hoztunk a nyakára. Rövid időn belül két különböző ember (vs Casillas) miatt lesz balhé a kapusposzton.