Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:49

Ezeket mi lelte a digin? Miért akarnak belemagyarázni olyat, ami nincs is?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 16., kedd 22:49

Realista24 írta:Na most aki elmagyarázza, hogy Karim lövése miért lecsúszó lövés, annak fizetek egy sört.
Mert ő ilyet nem tud, tudhat, mert sz@r, és amúgy is CR csak 2-szer rápöckölte a lábára a labdát úgy, hogy az visszapattanjon hozzá, majd a Béna Karim ahelyett, hogy állt volna tovább, elindult és belebotlott :vivo: :mrgreen: :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 22:49

A mérkőzésen legtöbbet elhangzó szó: Samuel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 16., kedd 22:48

Realista24 írta: Cére nyomtam.
Hát bele vihettél volna egy kis humort :)

Amugy evidens persze h ő volt a MOM

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 16., kedd 22:48

C, végre lendületesen tolta és ment, mint a duracell nyuszi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:47

mathers írta:Mert az. Jöhet a sör. :mrgreen: Egyébként komolyra fordítva nem tök mindegy mi volt? Szép volt és bement ez a lényeg. :)
Nekem az, csak pár károgónak nem :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 16., kedd 22:46

Mert az. Jöhet a sör. :mrgreen: Egyébként komolyra fordítva nem tök mindegy mi volt? Szép volt és bement ez a lényeg. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:45

Na most aki elmagyarázza, hogy Karim lövése miért lecsúszó lövés, annak fizetek egy sört.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 16., kedd 22:44

Cére nyomtam.
azt hittem te vagy az 1 benzema :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:43

Fuentealbilla írta:
Realista24 írta:Na, most már voltak jók, így a legjobbat keressük.
Úgy látom Te is trollfoci tag vagy. Gondolom Te szavaztad be rögtön Benzemát...

Én meg Casillast :mrgreen:
Cére nyomtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 16., kedd 22:42

Realista24 írta:Na, most már voltak jók, így a legjobbat keressük.
Úgy látom Te is trollfoci tag vagy. Gondolom Te szavaztad be rögtön Benzemát...

Én meg Casillast :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:40

Na, most már voltak jók, így a legjobbat keressük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. szeptember 15., hétfő 20:17

Nas írta:Egyébként, nevetséges ,de az Atleticonak jobb volt a padja, ha megnézitek.És miután beállították Grizmant és Ardát ( a csapat 2 legkreatívabb emberét)sokkal jobban tolták, pedig a meccs azon szakaszában nekünk kellett volna újítani. Néha Carlo is megjátszhatná, hogy később hozza be csak a nagyágyukat. Pl egy Bale csereként néha aranyat érhet szerintem.És a mellőzött játékosok talán nagyobb motivációt mutatnának.

ez egy real madridban elképzelhetetlen, hogy egy 90millás igazolás azért legyen csere mert majd így nagy löketet ad a második félidőbe vagy a hajrába..jah.. ezért a sok ojrómillió. :lol: gondolj a mezei szurkoló, amugy énis basznám a padra a lovat aztán legeljen valami olyat amitől elkezd focizni. kreatív ember meg amugy is volt a padon Isco személyében. de tőle se várjunk már csodát, hogy egy idegenposztra beállva meccset nyerjen. mondjuk azt nem értem ha Iscot pályára küldi akkor a fenéért nem tudunk átállni legalább addig 4-2-3-1-re? ott legalább el is fickándozik a gyerkőc. és talán, mondom talán akkor belőle is több váratlan tör elő annál minthogy 2-3embert átcselez és kéri tovább a bogyót.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. szeptember 15., hétfő 20:03

Egyébként, nevetséges ,de az Atleticonak jobb volt a padja, ha megnézitek.És miután beállították Grizmant és Ardát ( a csapat 2 legkreatívabb emberét)sokkal jobban tolták, pedig a meccs azon szakaszában nekünk kellett volna újítani. Néha Carlo is megjátszhatná, hogy később hozza be csak a nagyágyukat. Pl egy Bale csereként néha aranyat érhet szerintem.És a mellőzött játékosok talán nagyobb motivációt mutatnának.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 15., hétfő 10:11

kiserik írta:Csak pár szó:
- DM már májusban, sőt, tavaly menni akart. Ha a csillagot adta volna neki a vezetőség sem maradt volna. És ez biztos, mégpedig Mendes miatt. Neki most kellett eladnia.
- Alonsonál én is emlékszem, hogy a hosszabbításánál szóbakerült, hogy ha akar elmehet, a klub nem fogja megakadájozni. Ki is a hunyó?
-Lopez: ez is ki lett beszélve. A nagy madridista San 40 millióba került volna, így Lopeznek kellett mennie. Én örülök, hogy Milánóba került és nem a pénzt keresték benne Perezék.
- Iker: én azért szidom, mert nincs bizalom. Nem bízik magában. A csapat sem bízik benne már benne. A szurkolók se.
- Di María ügye, az utólagos "azt mondok amit akarok" nyilatkozatokkal sosem lesz a szememben 100%-ig tiszta. Alighanem mindkét fél sáros, kezdve azzal, hogy nem hiányposztra igazoltuk Bale-t, majd 5 jó meccs után újabb konkurenst hoztunk a számára.

- Alonso-val kapcsolatban végig az volt az álláspont, hogy a klub nem görget elé akadályt ha menni akar, ő pedig azt hangoztatta többször is, addig marad, amíg segít a csapaton. Nos, pár nappal az átigazolási időszak előtt nem szokott egy ekkora kaliber a semmiből eligazolni. Itt már csak az a kérdés, hogy miért hagyta el a "süllyedő hajót"?

- Pénz ide vagy oda - amit egyszer már kifejtettem, hogy humbuknak tartok, a klub sosem gördít akadályt az öregedő de "fontos" játékosok távozása elé, a minimum az lett volna Iker-től is (a legnagyobb madridistától), hogy lemond a pénzről....
De a lényeg: semmit sem változtattunk így a helyzeten. Sőt, még rontottunk, Lopez-nél is nagyobb konkurenciát hoztunk a nyakára. Rövid időn belül két különböző ember (vs Casillas) miatt lesz balhé a kapusposzton.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 15., hétfő 8:18

Csak pár szó:
- DM már májusban, sőt, tavaly menni akart. Ha a csillagot adta volna neki a vezetőség sem maradt volna. És ez biztos, mégpedig Mendes miatt. Neki most kellett eladnia.
- Alonsonál én is emlékszem, hogy a hosszabbításánál szóbakerült, hogy ha akar elmehet, a klub nem fogja megakadájozni. Ki is a hunyó?
-Lopez: ez is ki lett beszélve. A nagy madridista San 40 millióba került volna, így Lopeznek kellett mennie. Én örülök, hogy Milánóba került és nem a pénzt keresték benne Perezék.
- Iker: én azért szidom, mert nincs bizalom. Nem bízik magában. A csapat sem bízik benne már benne. A szurkolók se.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 15., hétfő 0:53

Mivel nem nagyon írtam mostanában ezért most bepótolnám egy kicsit hosszabban... visszavezetve egészen a spanyol szuperkupáig.. ugyanis én 5 meccset értékelnék lemaradásomat behozva. Az ok amiért pedig távol maradtam a
Madridomtól őszintén szólva az, hogy egyszerűen nem tudom már olvasni az okosak sokaságát... akik tényként felvázolva adnak elő megyei 3-as tapasztalatra alapozva olyan dolgokat Magyarországon, hogy Iker Casillasnak apám vagy bármely kapusnak a világ vezető klubjaiban, hogy kellene kijönnie a kapuból egy szögletnél...
Természetesen itt bár 1-2 ember azzal próbálja áltatni magáról, hogy futballszakértő , de az én véleményemet követve az elmúlt 15 év Magyar fociját aki ebben az országban olyas valakinek próbálja eladni magát mint aki ért a futballhoz máris hiteltelennek hat. Maximum amatőr és kevésbé amatőr hozzászólók vannak, de h itt valaki tényleg úgy előadva magát írja a hozzászólásait mintha azok márpedig csak úgy lehetnek számomra nem szimpatikus közel sem.

De természetesen ez csak egy (a Casillasos) kiragadott példa, de amikor azt látom, hogy valaki írásai alapján még valószínűleg a 20-at sem töltötte be és ilyeneket állít akkor komolyan nincs kedvem már itt olvasni sem. Számtalan éve olvasom a madridomot illetve az elődjének mondható madridistát , de szerintem a fórum színvonala csökkent. Természetesen ez IS egy szubjektív vélemény.

Kezdeném mert nagyon az igazolások lezárta óta nem írtam bár azok folyamatában elmondtam a véleményem sokszor.

(csak a jelentősebb neveket sorolom)
akik mentek:
- Morata : nem láttam benne sosem nagy reménységet... egyszerűen 1-2 jó megmozdulástól eltekintve annyira ügyetlen és suta volt , h az borzasztó... azt hiszem nagyot nem tévedek ha azt a szintet még Szalai is hozta volna és hogy ennek ellenére 20 millió euróért sóztuk rá a juvera őt az egy hetedik csoda számomra.
-Diego Lopez: nyilván nem lett volna szabad elengedni, pláne ingyen. Én magam Navas és Iker helyett is ha választani kellene őt védettem volna még akkor is ha jópár gólt benyaltunk a felesleges kijövetelei miatt. Ezt már Milánóban is tapasztalták...
Di Maria: a fórumon az egyik legnagyobb védője voltam illetve felesleges kardoskodója... Elmondani nem tudom mennyit buktunk azzal , hogy őt elengedtünk még ha kitűnő áron is. Mindannyian tudjuk szinte mit buktunk vele még ha páran vérben forgó szemekkel védik is a vezetőség döntését áthárítva DM-re a rosszfiú szerepét. Sokan gőgösen állítják a Real Madrid nem alázkodik meg 1 játékos előtt mert az a Real Madrid egy akkora intézmény, hogy az már emberfeletti... de a tavalyi sikerek alapkövét ez a giga klub nem volt képes megtartani... Tényleg óriási húzás volt, h elengedtük a unitednek DM-et 4x akkora fizetést kap biztos roppantul sajnálni fogja, h 1 egész évet emiatt kihagy a BL-ben... Jól kibaxtunk vele ...
-Xabi Alonso: 4 "fontosabb" játékosból a 3. hibásan elengedett játékos. Egész jó arány... Halvány lila gőzünk sincs mit játszunk majd nélküle , de a nagyobb baj, h CA-nak sem.... De persze 1 élő szerződéssel lévő játékost kötelező volt elengedni 3-4 nappal az átigazolási szezon vége előtt. Bravo! Sokan hivatkoztak arra, h DM-nek szerződése volt amit aláírt 3,5-ért... hát Xabinak meg élő szerződése volt ami még tartott ebben az évben is...

Érkezők: ez talán rosszabb mint a távozók listája...

-Borsócska: Rendben van. Bár sokat játszani nem láttam tényleg csak 1-2 meccsen. De Morata helyett nem minöségbeli romlás az fix. És anyagilag is jól járt a klub...
-Navas : értékelni is felesleges mivel nem játszik... de tény, h 1 fokkal jobb mint Iker jelen pillanatban. Bár ha tőle várják majd a pontrúgások levédekezésének megoldását akkor sokan fognak majd idővel csalódni ha egyszer átveszi a helyét Ikernek akár a szezon folyamán... De még ígyis pozitívabb lenne az ő védetése mert már reflexekben is veri Ikert.
-James: Hát fogjuk még átkozni a napot mikor aláírt... 80 milláért... Bale-t már szétoltják a teljesítménye miatt a fórumbetyárok ... miközben a probléma nem Bale játéka. Bale ennyit tudott tavaly is meg idén is ennyit fog. Egyszerűen más játékot vagyunk kénytelenek játszani az elbaltázott igazolások miatt. És ebbe beletartozik DM,JAMES és XABI is nem beszélve a nem érkező nevekről akik pótolhatták volna azt a KP sorunkról amit elvesztettünk.
Kroos: Szerintem is mint szinte mindenki szerint egy nagyon jó játékost. Kérdés az illik-e a játékrendszerünkbe? Elől a gyalogkakukkok két szélen mi pedig vásároljuk a labdatartós poziciós játékban kiváló Kroost? Majd kiderül... erre még visszatérek.

Igazolási szezon tehát bár sokan elégségesnek szavazták... az a keret ami gyengébb és rövidebb illetve (egyelőre) kevésbé hatékony az a keret illetve az az igazolási szezon elégtelen hiszen ha kettest lehetne adni akkor az azt jelentené bármelyik csapatrészben előrébb léptünk. Ez viszont előzetesen közel sem állítható.

Taktika:

Kapusposzt
Nos a hibázott kapusválasztást szinte mindenki láthatja. Bár én magam nem ezt tartom a legnagyobb gondunknak sőt... a legkisebbnek. Ehhez kapcsolódóan írnám le, h a minősíthetetlen Casillasos hozzászólások és az azok után előtt keletkező fennhéjázó hozzászólások az egyik oka annak , h kiábrándító volt olvasni egy egy meccs után a topikokat...
Ennyit a kapusposztról. Előrébb lennénk egy fokkal DL-el és Navassal is... de nem ez oldja meg a jelenlegi gondjait a csapatnak

Védelem: semmit nem változott... a védelem "ugyanaz" a probléma, hogy nem ugyanaz a KP-s védekezés...

középpálya: Kroos... Xabi... Dm... megkavarta Perez a megalomániás elnökúr zsebében a Decimával úgy érezte, hogy ideje szétcseszni azt a KP sort amin Carlo fél idényen át dolgozott... Sikerült jelentem. Bár Kroos személyében minőségi pótlás érkezett. Kétséges, hogy tud-e annyit védekezésben és támadásban is mint aki helyett játszik Xabi. A kérdés védekezésben egyértelmű nem. Támadásban bár szépen osztogat és a játéka is mesteri mintha egy 4-5 évvel ezelőtti Xavit látnék.. csak, hogy az a Xavi sem tudott védekezni ahogy most Kroos sem tud. DM támadása és védekezése pedig aztán meg sem lehet említeni 1 oldalon Jamesével. James védekezni nem tud talán nem is akar... Támadás befejezéséhez ért illetve a támadó harmadban való játékhoz. Bár azt sem 80 millásan... Viszont az a kapocs ami DM volt a kp és a támadó sor között semmiképpen sem tud lenni és ebben már Modric sem tud segítségében lenni ugyanis egy vonallal őt is hátrébb zavarta CA kényszerűségből. James a BBC trióval előtte sem jó ehhez a poziciós játékhoz az más kérdés, hogy a BBC sem való egy poziciós játékot játszó közép pályához. Így bár jól fest az ha támadunk csak éppen az egyéni klasszison kívül nincs kb semmilyen támadó játékunk... Váratlan vagy ami előre nem eltervezhető maximum Marcelo bal oldali felfutása és ténykedése tud adni... csak , hogy ezzel KP sorral ez nem működik, hogy még Marcelo is fenn bóklászik...

Megoldás? : Természetesen én sem tudom h ezzel a csapattal mi is lenne... felesleges találgatásokba meg nem mennék bele ami vagy bejön de valószínűbb , hogy nem... Egy alapvetően elhibázott sőt elcseszett nyár után ha sikerül is Carlonak megoldást találnia ebben a keretben a csapat az bizonyára ismét hónapokat fog igénybe venni... ami alatt ha nem is dől el negatívan a bajnokság számunkra, de a hátrányt Perez úr biztosította nekünk év végére. Aztán tavasszal mennyire áll össze a gépezet illetve a két riválisunk miként szerepel az már kérdéses így bármi megtörténhet.. nyílván számunkra fontos lesz a sérülések gyakorisága is hiszen őszre ezzel a kerettel bizony könnyedén kipurcanhat a brigád... a tavalyinál sokkal jobban. Illetve lényeges lehet a téli átigazolási időszak is... akár nagyobb pénzeket is megmozgatva az addigra már jól látható lyukakat be kell tömni.

Lebontva is elemezni akartam még bizonyos játékosokat illetve a csapatot, de ettől már megkímélek mindenkit aki egyáltalán nekilát ennek az elolvasására. Bizonyára sokan eleve nem lesznek , hiszen aki regényt akar olvasni nem a Madridom.hura jön. :)

További fórumozást... a már leírtak miatt valószínűleg sokat a jövőben sem fogok persze a kedvem még megjöhet... kitudja.

Addig is : Hala Madrid!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 14., vasárnap 23:14

Első félidőben uralta a real a játékot. Jól járatták a labdát, helyzetek megvoltak, a másodikban újra meghalt valami.
Két dologra gondolok, egyik hogy a kp-a merőben megváltozott személyileg és pozícióban is, ezeket a kényszer szülte. Idővel összeérnek......a másik egy személyi probléma, valami belső dolog. Az egyéni gyengébb teljesítmények innen eredhetnek. Hogy ez mi? Bánat tudja. ...de majd idővel......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 14., vasárnap 22:36

n akkor leszek elégedett, ha mi is megcsináljuk azt, amit a Barca, az Inter és a BM. A triplázást. Azután majd elfogadok 1-2 gyengébb évet. Addig viszont nem. Nehogy már a 20. század legsikeresebb klubja erre ne legyen képes a 21. században ekkora gazdasági erővel a háta mögött...
Úgy lettünk a XX. század legjobb csapata, hogy nem tripláztunk, és mégis döcög a XXI. század és mégis leesett pár trófea.

Egyébként dzsinek igaza van, ha triplázunk majd, akkor követeled a hat kupát, azután a címvédést, azután még többet. Mint Di María...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 14., vasárnap 22:32

Matt009 írta: Amúgy meg olyat sem hallottam én még futballszurkolótól, hogy egy kupa őt kielégítette. Ez tipikusan az előre magyarázzuk a bizonyítványt hozzáállás.
Vagy csak szimplán megkaptam amire 12 éve várok és boldog vagyok.Meghágom az asszonyt élem az életem, ahogy a csapatnak is nekem is a 10ikről szólt az elmúlt évtizedem, ők is elfáradtak, én is... A különbség annyi lesz a magamfajta és közted,hogy te a triplázás meg világuralomról álmodozva sosem fogod élvezni a Real Madridot. Lássak gólokat győzelmeket ha lehet kupákat is ha meg nem akkor ez van... tavaly a Decima után jöttem rá ,hogy nem is igazán a sikerek miatt szurkoltam a csapatnak,hanem a vereségek az 5-0ák meg a 6-2ők tettek madridistává. Én kifogom rántani továbbra is egy szép kontrára vagy majd ha Cé megdönti Raúl rekordját, vagy Bale tol egyet és lefutja Bartrat...

Te magadba roskadva fogod szidni a csapatot éveken át egy percét nem élvezve a Real Madridnak,mert Világuralmat akarsz ami nem reális elvárás, az vagy jön vagy nem... jönni fog, de addig is a csilivili trófeákon kívűl vannak más dolgai is a Real Madridnak ami miatt követjük őket, vagy ha nem akkor bajok vannak...

De a legnagyobb probléma továbbra is ,hogy mások véleményével foglalkoztok, ki a tökömet izgat mit gondol egy Barcás? Vagy egy indián? Nem tudom megérteni ,hogy az ilyen szurkolók akik állandóan a nemlétező tökéletest kergetik,hogy tudnak egyáltalán leülni egy meccs elé...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: