Először is,engem ne oktass ki azzal,hogy majd felnövök,mert több mint valószínű, hogy idősebb vagyok nálad,nem is kevéssel,add meg a tiszteletet legalább a korom miatt ha más miatt nem tudod.biztosan nem jobbak különösknéppen, talán semennyire sem? az atma az elmúlt három meccsből 2szer vert minket. ha neked ez nem elég , hogy kimond, hogy igenis jobbak jelenleg az a te bajod. a barca eddig 100%os, de biztos nem jobbak jelenleg. a chelsearől ne is beszéljünk. de látom most ezt fogod hangoztatni még 2 hétig minden topikban, úgyhogy hagyom is had olvassa mindenki mit tanultál megint. nem is kell vitázni a magamfajtákkal, jobb is lesz mindenkinek, szia
Másodjára,leragadok,mert a reakcióm pont erre irányult,ugyanis magyarul beszélünk,és ebben a nyelvben ez egy durva túlzás volt,sőt,valótlan állítás....ha nem tetszik a véleményem,meg az hogy egy valótlan állításra reagálok,akkor ne olvasd,főleg ha nem tudod normálisan lereagálni....mert nem tudtad,támadtál,beszóltál,sértegettél.
Harmadjára,lehetnek egy -egy meccsen jobbak,de inkább azt írom ezeken győztek...hogy szerencsével,vagy megérdemelten az tök mindegy(inkább szerencsével),a jobb csapat az,aki majd felemeli a trófeát év végén.Mint mi tavaly a legfőbb sorozatban.
Oktass ki másokat,ne engem.