Iker Casillas
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Iker Casillas - 1
Szerintem iker és a csapat között van a feszkó. Ez egy megérzés,illetve logikai okfejtés az elérhető infókból.
DL is ez miatt lett lapátra téve.
Ki az az idióta edző,aki egy csapat szezonjára,egyik meccsre az egyik másik meccsre a másik kapust teszi be? Senki.....ilyen nincsen,ez felsőbb utasitás volt.
Ki az a félhülye,aki szinte kidobja ingyen DL-t,és 10 milláért vesz egy kapust,aki kap évi 6-8 meccset majd a kupában? Senki....ez is felsőbb parancs lehetett.
Itt gáz van....és nem Dimaria,nem alonso miatt. Ez boritékolom.
DL is ez miatt lett lapátra téve.
Ki az az idióta edző,aki egy csapat szezonjára,egyik meccsre az egyik másik meccsre a másik kapust teszi be? Senki.....ilyen nincsen,ez felsőbb utasitás volt.
Ki az a félhülye,aki szinte kidobja ingyen DL-t,és 10 milláért vesz egy kapust,aki kap évi 6-8 meccset majd a kupában? Senki....ez is felsőbb parancs lehetett.
Itt gáz van....és nem Dimaria,nem alonso miatt. Ez boritékolom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Remélem mai meccsen még ő véd, találtam egy ajándék 2.30-as szorzót a "mind2 csapat szerez gólt"-ra.

Én már úgy vagyok amúgy Casillassal, hogy minél többet véd, annál jobban ássa el magát. Sajnos ő még ezt nem látja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Igazából azt is elég megnézni, hogy hogy helyezkedtek az Atletico támadói a szögletnél. Szépen mentek be az ötösre, nem sokszor szoktak ennyire benyomulni a kapu elé, Simeone pontosan tudta, hogy nyugodtan lehet közvetlenül a kapu elé ívelgetni, mert Casillas nem fogja uralni azt a területet. Nem csoda, hogy ő a kedvenc játékosa nálunk...Elég megnézni hogy a szögleteknél hogy helyezkedik ő,és egy másik kapus.
Ő áll a gólvonalon,míg más kapusok az ötös környékén helyezkednek,sőtt lögdösik kifelé a játékosokat az ötösön belülről.
Tehát ez azt jelenti,hogy ő eleve nem is akar kijönni ami nonszenszn a mai fociban.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Amíg ő véd, addig ő is fogja viselni, csakúgy mint nálunk Xavi van az első helyen... Azonban egyetértek, hogy át kellene/kellett volna adnia valaki másnak a karszalagot. Viszont nem az általad említett vezéregyéniség szerepkör hiánya, hanem a López színrelépését követő exponenciálisan romló megítélése miatt. Amit aztán a VB-s formán kívüli teljesítménye csak tovább súlyosbított...dzsi91 írta:...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engem már az se zavar,ha ő véd belekalkulálom a meccsbe előre a beívelésekből kapott gólokat, csak azt a rohadt karszalagot adja már át Ramos-nak vagy Cé-nek... Már amúgy is necces egy kapus csékának, de Iker jópár éve olyan búval baszott ,hogy rossz nézni... Hát szerintem egy mezei szurkoló is úgy letudná ordítani a fejét ,hogy összecsinálná magát.Kell egy csk a pályára, aki leszedi a fejét a többieknek és iker erre alkalmatlan...mindig is alkalmatlan volt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, ezzel a jelenséggel én is találkoztam már. Halálra lettem szidva, mikor elkezdtem mondogatni (egy barcás havernak), hogy iker ideje kezd lejárni és jobban kifizetődőbb lenne egy olyan játékos kapuba állítása, akiben van még tűz, küzdeni akarás, nem járt el felette az idő, topon van, jól irányítja és kezében tartja a dolgokat lsd. Navas. Látható, hogy Iker Casillas már rég nem az az ember, a változásoktól meg nem kell félni, semmi sem tarthat örökké.Remy írta:És az a legszebb az egészben, hogy ha más csapat drukkerével beszélsz Casillas helyzetéről, akkor rögtön jön, hogy a Real milyen szemét, hogy padra akarja ültetni Ikert, meg hogy milyen már, hogy mennyi ideig padon ült. Hisz egy Casillasról beszélünk.
Még a nyár folyamán bíztam benne, bár a spanyol válogatott meccsek után nem tudom miért, de hittem abban, hogy ki jön a gödörből, de tisztán látszódik, hogy nem. Navas kell. hadd éljen ő is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És az a legszebb az egészben, hogy ha más csapat drukkerével beszélsz Casillas helyzetéről, akkor rögtön jön, hogy a Real milyen szemét, hogy padra akarja ültetni Ikert, meg hogy milyen már, hogy mennyi ideig padon ült. Hisz egy Casillasról beszélünk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ráadásul, ami igazán aggasztó, hogy látszólag a társak sem néznek fel már rá annyira. Legalábbis nekem ez jött le. Néha-néha próbál tollászkodni a védők felé, de alig figyel rá valaki...hehe írta:mert a hülye is látja már, hogy mennyire gyenge a teljesítménye.Caye írta:Nem lattam a szombati meccset, Ikert miert futyultek ki?
ha láttad az első gólt, akkor tudod miről beszélek.
a második gólnál sem épp fénysebességgel ért le a sarokra....
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez felsőbb nyomás, 100% a vezetőség kezd behülyülni, mint a sötét oldalon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
hehe írta:mert a hülye is látja már, hogy mennyire gyenge a teljesítménye.Caye írta:Nem lattam a szombati meccset, Ikert miert futyultek ki?
A madridi AS napilap információja szerint Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője Iker Casillast állítja majd csapata kapujába holnap a Basel ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert a hülye is látja már, hogy mennyire gyenge a teljesítménye.Caye írta:Nem lattam a szombati meccset, Ikert miert futyultek ki?

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Nem lattam a szombati meccset, Ikert miert futyultek ki?
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Vicces volt ezt a videót belinkelni, gratulálok. Pontosan hibázhat Ő is mint ahogy Casillas is, Casillas viszont lassan 2 éve semmit nem ér. Ha két év alatt ő is bekapott volna 1-2 ilyen gólt mint amit belinkeltél, akkor jólvan meg van bocsátva, megtörténik. De mikor folyamatosan, minden meccsen hibázik, akkor nincs miről beszélni.
Csak hogy lásd, ronaldo is kihagyta a 11-est a Bayern ellen, mégsem akarta elküldeni senki. Viszont ha folyamatosan hagyná ki valószínüleg hamar Ramos rúgná.
Csak hogy lásd, ronaldo is kihagyta a 11-est a Bayern ellen, mégsem akarta elküldeni senki. Viszont ha folyamatosan hagyná ki valószínüleg hamar Ramos rúgná.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Elég megnézni hogy a szögleteknél hogy helyezkedik ő,és egy másik kapus.
Ő áll a gólvonalon,míg más kapusok az ötös környékén helyezkednek,sőtt lögdösik kifelé a játékosokat az ötösön belülről.
Tehát ez azt jelenti,hogy ő eleve nem is akar kijönni ami nonszenszn a mai fociban.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ezen a videón "természetesen" nincsen rajta, mert így lehet mutogatni, de én egy másik összefoglalót néztem a meccsből és azon rajta van, hogy a combjához kap López, úgyhogy valószínűleg meghúzódott vagy görcsöt kapott ahogy mozdult a labdáért és azért "bakizta be". (persze erre jönnek majd a szemüvegesek, hogy az is lehet, hogy csak eljátszotta, hogy ne tűnjön akkora hibának)
Egyébként López már nem a mi játékosunk, úgyhogy felejtsétek el. Iker és Keylor van.

Egyébként López már nem a mi játékosunk, úgyhogy felejtsétek el. Iker és Keylor van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arroganciából kettőt vissza, még most szólok.bár vannak sokan, akik megye háromban védve ezt biztosan jobban megoldották volna, azt tudjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
például őérte https://www.youtube.com/watch?v=BVXOuW-NbpMszilamer írta:Ilyenkor hiányzik Mourinhóból egy nagyon kicsi. Ő simán kirakná Casillast megint a kezdőből.
lám lám... mindenki tud hibázni. és nem kell egyből a fejét venni. mert benne van. benne van az ilyen a pakliban.
bár vannak sokan, akik megye háromban védve ezt biztosan jobban megoldották volna, azt tudjuk.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ilyenkor hiányzik Mourinhóból egy nagyon kicsi. Ő simán kirakná Casillast megint a kezdőből.
In vino veritas.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez tény és vitathatatlan. Korán érő tehetség volt, képtelenség lenne szinte, hogy még mindig abban a formában tolja. Talán egy másik csapatnál, vagy a túró tudja. De, neki a csillaga leáldozóban van. Egy kis csapatnál még 3 évet levezetne és nyugdíjba is mehetne, szerintem. Ez az Iker Casillas már rég nem az az Iker Casillas. De van itt egy Keylor Navas akiben még ott a tűz, a bizonyítási vágy és élni kellene ezzel, nem kellene hagyni, hogy az a tűz elaludjon... már csak az a baj, hogy Carlo nincsen annyira tökös edző, hogy most ezt meghúzza. Mindenesetre Navas többet érdemelne egy kis szar kupánál.Santi írta:Ettől függetlenül Iker már régóta árnyéka önmagának és, aki ez nem látja be az valóban vegye le a szemüveget, de nem a tegnapi meccs miatt.