csabi87 írta:A vezetőségre értette szerintem azt amiket mondott.
Az meg igaz hogy idiótizmus volt szétverni a Bl győztes csapatot így.
A szétverni az nálam mást jelent,az nálam azt jelenti hogy a real akarta eladni dm -et és alonsot is. Holott ők ketten akartak elmenni,vagy galaktikus béreket,amik nem járnak meg.
Ezt a média táplálta megint az emberekbe,mindenhonnan ez folyik..........a probléma az volt,hogy pl alonso aki EL AKART MENNI,ha menni akar,akkor engedem el,ha tudom pótolni(már ha akarták és tudták volna,ugye erről korábban irogattam,hogy alonso szerepe lesz a nyár kulcs kérdése,nem másé.....).
Öreg,elakarsz menni az átigazolási szezon végén? Mehetsz,ha tudlak pótolni korrekten,különben sajnos nem.
Dm? Már tavaly is elakart menni,és cirkuszolt a fizuja miatt,akkor még itt 90% támadta és köpködte.....most fordult a szerep,na mindegy,nem is ez a lényeg,nem teheti meg senki,hogy ekkorát emeltessen a fizuján,mert az káros. Kapott egy 5.5 -6 millás ajánlatot,az teljesen korrekt.....teljesen. ha neki ez nem felel meg,mert nem akarja hogy éhezzen a családja,akkor fel is út le is út.Mondom én,aki azon 3 ember voltam itt kb,aki mellette állt mindig is.
Más,CR.....most az új,hogy ő is menni akar.....meglovagolnak ezek a mocskok mindent,a real eladható......egyébként van kivásárlási ára,ha akar mehet......előtte is volt real,utána is lesz....ezt már egy raklap játékosra elmondtuk már.