HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. szeptember 15., hétfő 15:26
Én magunkat egyelőre nem említeném magunkat Egy Chelsaehez, Bayernhez, de talán még hozzátok sem mérve sem az igazán esélyes kategóriába. Egy épülő csapat vagyunk. Amiben igazán előre léptünk eddig az LE személye, aki eddig úgy néz ki sikeréhséget és motivációt "ültetett" a játékosokba, illetve Rakitic. Eddig a játékosokon látszik az akarat és a hajtás, mennek mint a mérgezett egér, Messi sem sz...rik bele az egészbe, a Villarreal is annyi labdaszerzése volt, mint a középpályásainknak, a Bilbao ellen is felvállalta a szervező szerepet, nem akart mindent egyedül megoldani, pedig egy Munir és Pedro volt a párja. Sőt még a Gamperen, aminek semmi tétje nem volt is hatalmas akarás látszott rajta, illetve Neymarral is egyre jobban megértik egymást.
Csak kérdés, hogy ezt konstansan fent tudja-e tartani. De a többi játékoson is nagy akarás látszik.
Xavit kirakta a kezdőből és a posztját is gyakorlatilag "megszüntette", ehhez pedig hozta Rakiticet, akivel egy új pozíciót teremtett, ezzel megszilárdítva a kp-t, ami eddig hatalmas húzásnak tűnik és szakított az eddigi klasszikus tiki-takaval, ami már nagyon passzív volt.
De a kulcsszó az EDDIGen van. Ha ez így folytatódik és tényleg lehet az egyik komoly esélyesként emlegetni a csapatot, de ez a 4-5 meccs még nem teljesen mérvadó. Lehet, hogy kipukkan majd a lufi és a kezdeti lendület visszaesik.
És kérdés a Suarez faktor is, aki ha beválik,..
Ti pedig még így is nagyon komoly erőt képviseltek. Tény, hogy Perez újra megmutatta, hogy nem kicsit megalomán, de Ancelotti képes arra, hogy ebből is kihozza a maximumot. Lehet, hogy sokan kiröhögnek, de én Illarramenditől félek legjobban. Nem véletlenül adta a Sociedad annyiért amennyi. Ehhez mondjuk az kellene, hogy Carlo le merje ültetni valamelyik sztárját. De abban a srácban hatalmas potenciál van. Nem sokat volt próbálva abban a rendszerben, amiben tényleg kellene.
James-el pedig a legnagyobb probléma az ára. Ő tökéletes lenne arra a szerepre, hogy egyelőre többnyire padról beállva intenzitást hozzon a támadójátékba. Ez a szerep az első évében a legjobb lehetne. Szerintem. Ha carlo ezt a 4-3-3-at erőltetné, az Illarra-Modric-Kroos kp üthetne.
Ez persze csak az én véleményem, de még ott van Benzema is, akit személy szerint sosem tartottam egy klasszis játékosnak, de jó formában képes meccseket eldönteni. Csak itt is kérdés, mi lesz vele.
Summa-summarum az EDDIGIek alapján egy kicsivel előrébb érzem magunkat, de előre tekintve bármely sorozatban könnyen fordulhat a kocka.